2022 Mart-Nisan tup bebek transfer tedaviye baslayanlar

Anladım hayırlısı olsun Sıradışı belirtileriniz var mı hiç olmazdı dediğiniz ne bilim yoksa normal mı her şey
yok cnm bışey yok bıraz goguslerde şışlık bar sag kasıkta agrı var sancı oluyor arada bı belıme agrı gırıyor ama ne bılım bı değışık duygulardayım aşırı gergınım sınırlıyım bugun

Kasık ağrıları hamilelik belirtisi genel olarak ayy inşallah öyledir

Kızlar bekleyen herkesin heyecanını resmen içimde yaşadım
inşallah hepiniz güzel haberleri verirsiniz
Yumurta toplatması ayrı heyecan
Beklemesi ayrı heyecan
Hele transfer sonrasını düşünemiyorum
Rabbim yardımcımız olsun inşallah

Amiiiiiiiinnnn evet çoook heyecanlı siz hangi aşamadasınız ilk kez mi deniyorsunuz ?

Amiiiiiiiinnnn evet çoook heyecanlı siz hangi aşamadasınız ilk kez mi deniyorsunuz ?
Ben daha önce yumurta toplatmıştım ama transfer olmamıştım
Şimdi transfer hazırlığına başlayacağım bende
Çok heyecanlı süreç
Transferden çok sonrasını düşünüyorum
Ne yapayım hareketsiz olsak bi dert bu önerilmiyor çok hareketli olmak da iyi değil tüm gün yatsammı otursammı bunlarla kafayı bozmuş durumdayım
Bazı kişiler hep yatmış bazıları günlük hayatına devam etmiş hatta işine gidenler bile var
İnsan ne yapacağını şaşırıyor

Evet her kadın bedenini tanır .. inşallah ben yanılırım

Evet süreç her bedende farklıdır . Bence full yatmak anlamsız hatta doktorum Öyle demişti ne çok yatmak ne fazla hareket hafif günlük rutinleri yapabilirsiniz demişti bir de çok üstünde durmamak düşünmemek lazım fikrimce bakalım ben nasıl yapacağım

Kasık ağrıları hamilelik belirtisi genel olarak ayy inşallah öyledir
ınşallah canım öyledır hayırlısı az kaldı bakalım bacaklarda bıraz agrılarda var sankı adet olcam gıbı bugun hayırlısı ınşallah ya ne bılım karmakarışık durumdayım

Bende bu düşünceler arasında gidip geliyorum
Bakalım ne yapacağım diyeortaya karışık bişeyler olur heralde

ınşallah canım öyledır hayırlısı az kaldı bakalım bacaklarda bıraz agrılarda var sankı adet olcam gıbı bugun hayırlısı ınşallah ya ne bılım karmakarışık durumdayım
Kaçıncı günündesin canım ? Bende de bacak ağrıları var bel ağrısı var ve bir üşüyüp bir sıcak basmaya başladı .

Kaçıncı günündesin canım ? Bende de bacak ağrıları var bel ağrısı var ve bir üşüyüp bir sıcak basmaya başladı .
Bence senin de pozitif olacak canım
Hep olumlu düşün hep hamile olduğun zamanların hayalini kur canım
Ne düşünürsek onu kendimize çekiyoruz bu hayatta

Selam kızlar, benim de transfer günü hariç 7.gün. Hiç bir belirtim de yok. Bir önceki transferde kaşık ağrılarım vardı hatta ilaç içmekle içmemek arasında çok kalıyordum. Hafif lekelenmem vardı. Şimdi hiç bir belirtim yok, dün adet olmam gerekiyordu ama kullandığımız ilaçlardan dolayı olmuyoruz onun da farkındayım. Bu sefer de belirtisiz bekliyorum bakalımYarından sonra test yaparım diye düşünüyorum 5.gün embriyosuydu benimkiler çünkü

5.gün embriyosu olunca ne oluyor ki çıkıyor mu testte ?

Bence senin de pozitif olacak canım
Hep olumlu düşün hep hamile olduğun zamanların hayalini kur canım
Ne düşünürsek onu kendimize çekiyoruz bu hayatta
Katılıyorum ben de öyle hissettim nedense içime doğdu test günün ne.zaman ?
umutlabak brnim içinmi içine doğdu canım .. bitileri böyle diyince çok heycanlanıyorum . Test günüm aslında 15 nisan olacaktı ama almanyada resmi tatil giriyor araya 4 gün kapalı heryer o yüzden 19 nisana kaldı ama ben 15 de rtken gebelik testi yapmak istiyorum evde.

İnşallah pozitif haberi alırsın canım
Az kalmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…