- 9 Nisan 2021
- 622
- 978
- 53
- 40
yok cnm bışey yok bıraz goguslerde şışlık bar sag kasıkta agrı var sancı oluyor arada bı belıme agrı gırıyor ama ne bılım bı değışık duygulardayım aşırı gergınım sınırlıyım bugunAnladım hayırlısı olsunSıradışı belirtileriniz var mı hiç olmazdı dediğiniz ne bilim yoksa normal mı her şey
Kasık ağrıları hamilelik belirtisi genel olarak ayy inşallah öylediryok cnm bışey yok bıraz goguslerde şışlık bar sag kasıkta agrı var sancı oluyor arada bı belıme agrı gırıyor ama ne bılım bı değışık duygulardayım aşırı gergınım sınırlıyım bugun
AmiiiiiiiinnnnKızlar bekleyen herkesin heyecanını resmen içimde yaşadım
inşallah hepiniz güzel haberleri verirsiniz
Yumurta toplatması ayrı heyecan
Beklemesi ayrı heyecan
Hele transfer sonrasını düşünemiyorum
Rabbim yardımcımız olsun inşallah
Ben daha önce yumurta toplatmıştım ama transfer olmamıştımAmiiiiiiiinnnnevet çoook heyecanlı siz hangi aşamadasınız ilk kez mi deniyorsunuz ?
Evet her kadın bedenini tanır .. inşallah ben yanılırımHadi bakalım az Kaldı her şey gönlümüzce olsunben normalde adet olacağımı bilirim anlarım bu yüzden transfer sonrası kafamı dağıtmam lazım İnanın her kadın bedenini Tanır olumlu düşünelim Duanın gücüne inanırım bol bol dua edin
Evet süreç her bedende farklıdır . Bence full yatmak anlamsız hatta doktorum Öyle demişti ne çok yatmak ne fazla hareket hafif günlük rutinleri yapabilirsiniz demişti bir de çok üstünde durmamak düşünmemek lazım fikrimce bakalım ben nasıl yapacağımBen daha önce yumurta toplatmıştım ama transfer olmamıştım
Şimdi transfer hazırlığına başlayacağım bende
Çok heyecanlı süreç
Transferden çok sonrasını düşünüyorum
Ne yapayım hareketsiz olsak bi dert bu önerilmiyor çok hareketli olmak da iyi değil tüm gün yatsammı otursammı bunlarla kafayı bozmuş durumdayım
Bazı kişiler hep yatmış bazıları günlük hayatına devam etmiş hatta işine gidenler bile var
İnsan ne yapacağını şaşırıyor
ınşallah canım öyledır hayırlısı az kaldı bakalım bacaklarda bıraz agrılarda var sankı adet olcam gıbı bugun hayırlısı ınşallah ya ne bılım karmakarışık durumdayımKasık ağrıları hamilelik belirtisi genel olarak ayy inşallah öyledir
amın ınşallahKızlar bekleyen herkesin heyecanını resmen içimde yaşadım
inşallah hepiniz güzel haberleri verirsiniz
Yumurta toplatması ayrı heyecan
Beklemesi ayrı heyecan
Hele transfer sonrasını düşünemiyorum
Rabbim yardımcımız olsun inşallah
Bende bu düşünceler arasında gidip geliyorumEvet süreç her bedende farklıdır . Bence full yatmak anlamsız hatta doktorum Öyle demişti ne çok yatmak ne fazla hareket hafif günlük rutinleri yapabilirsiniz demişti bir de çok üstünde durmamak düşünmemek lazım fikrimce bakalım ben nasıl yapacağım
Kaçıncı günündesin canım ? Bende de bacak ağrıları var bel ağrısı var ve bir üşüyüp bir sıcak basmaya başladı .ınşallah canım öyledır hayırlısı az kaldı bakalım bacaklarda bıraz agrılarda var sankı adet olcam gıbı bugun hayırlısı ınşallah ya ne bılım karmakarışık durumdayım
Bence senin de pozitif olacak canımKaçıncı günündesin canım ? Bende de bacak ağrıları var bel ağrısı var ve bir üşüyüp bir sıcak basmaya başladı .
KatılıyorumBence senin de pozitif olacak canım
Hep olumlu düşün hep hamile olduğun zamanların hayalini kur canım
Ne düşünürsek onu kendimize çekiyoruz bu hayatta
5.gün embriyosu olunca ne oluyor ki çıkıyor mu testte ?Selam kızlar, benim de transfer günü hariç 7.gün. Hiç bir belirtim de yok. Bir önceki transferde kaşık ağrılarım vardı hatta ilaç içmekle içmemek arasında çok kalıyordum. Hafif lekelenmem vardı. Şimdi hiç bir belirtim yok, dün adet olmam gerekiyordu ama kullandığımız ilaçlardan dolayı olmuyoruz onun da farkındayım. Bu sefer de belirtisiz bekliyorum bakalımYarından sonra test yaparım diye düşünüyorum 5.gün embriyosuydu benimkiler çünkü
7.-8.günlerinde öğrenenler çoğunlukta. Yani 3.güne göre bir kaç gün daha erken sonuç belli oluyor 5.gün embriyosunda.5.gün embriyosu olunca ne oluyor ki çıkıyor mu testte ?
Bence senin de pozitif olacak canım
Hep olumlu düşün hep hamile olduğun zamanların hayalini kur canım
Ne düşünürsek onu kendimize çekiyoruz bu hayatta
Katılıyorumben de öyle hissettim nedense içime doğdu test günün ne.zaman ?
Daha erken çıkıyor5.gün embriyosu olunca ne oluyor ki çıkıyor mu testte ?
İnşallah pozitif haberi alırsın canımSelam kızlar, benim de transfer günü hariç 7.gün. Hiç bir belirtim de yok. Bir önceki transferde kaşık ağrılarım vardı hatta ilaç içmekle içmemek arasında çok kalıyordum. Hafif lekelenmem vardı. Şimdi hiç bir belirtim yok, dün adet olmam gerekiyordu ama kullandığımız ilaçlardan dolayı olmuyoruz onun da farkındayım. Bu sefer de belirtisiz bekliyorum bakalımYarından sonra test yaparım diye düşünüyorum 5.gün embriyosuydu benimkiler çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?