2022 Mart ayı tüp bebek yaptıracak olanlar

Merhaba. Ben artık foruma çok girmiyorum bu yüzden biraz geç olacak yanıtım sanırım. Tedavi olarak klomen kullandırdı. Ama benim daha ilk muayenede 20 mm'lik bir yumurtam vardı, diğerleri 5-7 mm iken. Klomen kullanınca büyük olan 30 mm'e kadar büyüyüp çatladı. Şu an da 4 tane 10 mm'lik var ama sanırım çatlayan yüzünden büyümüyorlar. Çünkü çatlayan nedeniyle hormonlarımın dengesi bozuldu. Ben de tekrar foruma o yüzden girmiştim. Hoca tekrar çağırdı 3 gün sonra ama o zaman adetimin 21. günü olacak. Büyüyen yumurta çatladığında Klomen'im bitmişti, diğerlerinin büyümediğini görmesine rağmen ilacı kesti hoca. Şu an 4 tane yumurtam görünüyor ama ilaç kullanmadan öylece bir sonraki randevuyu bekliyorum. Kendiliğinden büyüseler zaten tüp bebek ihtiyacı duymazdım. Açıkçası zaman kaybediyormuşum gibi hissettim. 21. günü gittiğimde açıklayıcı bir yorum yapmazsa doktor değiştirmeyi düşünüyorum. Ama benim raporlu tedavi, henüz yumurta toplama bile olmadığı için oraya verdiğim belgeleri alıp raporu tekrar başka yerde kullanabilir miyim acaba? 6 ay geçerliliği vardı raporun.

Teşekkürler :) Biraz geç olacak yanıtım foruma pek girmediğim için. Benim ilaçlarım şunlardı:
1. Gonal f 450
2. Cetrotide 250
3. Meriofert 150
4. Ovitrelle

Tesekkur ederim donusunuz icin.
Sizin aslinda masallah yumurta sayiniz gayet iyi.
Bende her seferinde 2 yumurta gorunuyor ve sadece bir tanesi 3 ya da 5.gune gidiyor.
Yumurta kalitenizi artiracak bir ilac ya da vitamin kullaniyor musunuz peki?
Sayiniz cok iyi bence,umarim en kisa zamanda bebeginize kavusursunuz.
Ben var olan dr um ile devam edecegim bu ay da bakalim.

Advanced Plus diye bir vitamin verdi doktor onu kullanıyorum. Bir de folik asit. İnşallah isteyen herkes bir an önce kavuşur bebeğine :)

Siz opulari arka arkayami oluyorsunuz hiç ara vermeden

SİZİN NASIL GIDIYOR ZİYA HOCA ILE ISLEMLERINIZ .
KAÇ YUMURTANIZ OLUSTU ?
KALITELERI NASIL VE TRANSFER YAPILDIMI
25 oluştu ama 14 toplanmış , geriye kalansa 3 tane beş günlük embriyo canım ,birini transfer ettiler 30 martta, ikisi donduruldu. Bakalım 9 nisanda tahlil ver dedi , iki kere idrar test yaptım şuan negatif gibi erken Gebelik testleri var ya altı gün önceden gösteriyor onlardan negatif çıktı . Şimdi 9 Nisanı beklicem mecbur . Sonucumu o kadar çok merak ediyorum ki bu ikinci denemem . Allah hepimize nasip eder inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…