Grubu okuyodum, siz gözüme çarptınız, 5 üstü hamilelik oluyor diye biliyorum hadi hayırlısı saglıkla devam etsin. Sizin adınıza cok sevindimDün 1.07 ydi bugün 11.8
Teşekkür ederim bir gün sonra cuma 41.4 oldu Bugün 136Grubu okuyodum, siz gözüme çarptınız, 5 üstü hamilelik oluyor diye biliyorum hadi hayırlısı saglıkla devam etsin. Sizin adınıza cok sevindim
SüperTeşekkür ederim bir gün sonra cuma 41.4 oldu Bugün 136
Benimde 9 nisan test günüm. Ayy güzel pozitif haberler alalım inşallahella1 Test günün ne gün? Benim 9 nisan sabah 8 de beklemeden kanını ver dedi doktorum.
Merhaba. Ben artık foruma çok girmiyorum bu yüzden biraz geç olacak yanıtım sanırım. Tedavi olarak klomen kullandırdı. Ama benim daha ilk muayenede 20 mm'lik bir yumurtam vardı, diğerleri 5-7 mm iken. Klomen kullanınca büyük olan 30 mm'e kadar büyüyüp çatladı. Şu an da 4 tane 10 mm'lik var ama sanırım çatlayan yüzünden büyümüyorlar. Çünkü çatlayan nedeniyle hormonlarımın dengesi bozuldu. Ben de tekrar foruma o yüzden girmiştim. Hoca tekrar çağırdı 3 gün sonra ama o zaman adetimin 21. günü olacak. Büyüyen yumurta çatladığında Klomen'im bitmişti, diğerlerinin büyümediğini görmesine rağmen ilacı kesti hoca. Şu an 4 tane yumurtam görünüyor ama ilaç kullanmadan öylece bir sonraki randevuyu bekliyorum. Kendiliğinden büyüseler zaten tüp bebek ihtiyacı duymazdım. Açıkçası zaman kaybediyormuşum gibi hissettim. 21. günü gittiğimde açıklayıcı bir yorum yapmazsa doktor değiştirmeyi düşünüyorum. Ama benim raporlu tedavi, henüz yumurta toplama bile olmadığı için oraya verdiğim belgeleri alıp raporu tekrar başka yerde kullanabilir miyim acaba? 6 ay geçerliliği vardı raporun.Merhabalar,
Bende de dusuk Amh durumu mevcut,1 yil pnce 0.27 idi.
Gectigimiz eylul ayindan itibaren tup bebek tedavisindeyim.
Bu ay 4. Denemem kimyasal ile sonuclandi malesef.
Ilk ikisi negatifti,3.de saglikli embriyo olusmamisti.
Simdi 5.tedavi icin onumuzdeki ay tekrar baslayacagiz.
Aret hocayi ben de cok merak ediyorum.
Tedavi olarak size nasil bir yol cizdi acaba?
Umarim en kisa zamanda bebeginize kavusursunuz,yolunuz ferah olsun
Teşekkürler :) Biraz geç olacak yanıtım foruma pek girmediğim için. Benim ilaçlarım şunlardı:Gözün aydınbence o eczane reçeten içindeki bazı ilaçları kotası dolduğu için sana indirimli veremiyordu ama sana da söylememiş olabilir. Eksik ilaç olmasımana rağmen bu kadar yüksek fiyat vermesini başka bir şeye yoramıyorum, aksi halde seni dolandırmaya çalışmış dicem ama diyemiyorum çünkü yaptığı işlemin çıktısını isteyip online mecralardan da kontrolünü yapabilirsin. Bunu onlar da biliyor sonuçta.
Neyse önemli olan bir şekilde halletmiş olman, senin adına sevindim
Bu arada tüm reçetende ne vardı acaba? Ben son reçeteme 2800 küsür verdim de seninki benim zamlardan önceki reçete tutarım gibi olunca merak ettim
Tesekkur ederim donusunuz icin.Merhaba. Ben artık foruma çok girmiyorum bu yüzden biraz geç olacak yanıtım sanırım. Tedavi olarak klomen kullandırdı. Ama benim daha ilk muayenede 20 mm'lik bir yumurtam vardı, diğerleri 5-7 mm iken. Klomen kullanınca büyük olan 30 mm'e kadar büyüyüp çatladı. Şu an da 4 tane 10 mm'lik var ama sanırım çatlayan yüzünden büyümüyorlar. Çünkü çatlayan nedeniyle hormonlarımın dengesi bozuldu. Ben de tekrar foruma o yüzden girmiştim. Hoca tekrar çağırdı 3 gün sonra ama o zaman adetimin 21. günü olacak. Büyüyen yumurta çatladığında Klomen'im bitmişti, diğerlerinin büyümediğini görmesine rağmen ilacı kesti hoca. Şu an 4 tane yumurtam görünüyor ama ilaç kullanmadan öylece bir sonraki randevuyu bekliyorum. Kendiliğinden büyüseler zaten tüp bebek ihtiyacı duymazdım. Açıkçası zaman kaybediyormuşum gibi hissettim. 21. günü gittiğimde açıklayıcı bir yorum yapmazsa doktor değiştirmeyi düşünüyorum. Ama benim raporlu tedavi, henüz yumurta toplama bile olmadığı için oraya verdiğim belgeleri alıp raporu tekrar başka yerde kullanabilir miyim acaba? 6 ay geçerliliği vardı raporun.
Bugün 231Süperoldu bu iş inşallah. Bu haftaiçi 1000 li değerleri gördünüz mü daha da rahatlarsınız
Çok heyecanlı her gün verecek mısınızBugün 231
Advanced Plus diye bir vitamin verdi doktor onu kullanıyorum. Bir de folik asit. İnşallah isteyen herkes bir an önce kavuşur bebeğine :)Tesekkur ederim donusunuz icin.
Sizin aslinda masallah yumurta sayiniz gayet iyi.
Bende her seferinde 2 yumurta gorunuyor ve sadece bir tanesi 3 ya da 5.gune gidiyor.
Yumurta kalitenizi artiracak bir ilac ya da vitamin kullaniyor musunuz peki?
Sayiniz cok iyi bence,umarim en kisa zamanda bebeginize kavusursunuz.
Ben var olan dr um ile devam edecegim bu ay da bakalim.
Siz opulari arka arkayami oluyorsunuz hiç ara vermedenTesekkur ederim donusunuz icin.
Sizin aslinda masallah yumurta sayiniz gayet iyi.
Bende her seferinde 2 yumurta gorunuyor ve sadece bir tanesi 3 ya da 5.gune gidiyor.
Yumurta kalitenizi artiracak bir ilac ya da vitamin kullaniyor musunuz peki?
Sayiniz cok iyi bence,umarim en kisa zamanda bebeginize kavusursunuz.
Ben var olan dr um ile devam edecegim bu ay da bakalim.
Havuz yapmiyorum.Siz opulari arka arkayami oluyorsunuz hiç ara vermeden
Anladım Allah emeğini boşa vermesinHavuz yapmiyorum.
Eylul ayindan beri tup bebek deniyoruz biz.
Su zamana kadar 4 Opu,3 transfer gerceklesti.
SİZİN NASIL GIDIYOR ZİYA HOCA ILE ISLEMLERINIZ .Çok heyecanlı her gün verecek mısınız
25 oluştu ama 14 toplanmış , geriye kalansa 3 tane beş günlük embriyo canım ,birini transfer ettiler 30 martta, ikisi donduruldu. Bakalım 9 nisanda tahlil ver dedi , iki kere idrar test yaptım şuan negatif gibi erken Gebelik testleri var ya altı gün önceden gösteriyor onlardan negatif çıktı . Şimdi 9 Nisanı beklicem mecbur . Sonucumu o kadar çok merak ediyorum ki bu ikinci denemem . Allah hepimize nasip eder inşallahSİZİN NASIL GIDIYOR ZİYA HOCA ILE ISLEMLERINIZ .
KAÇ YUMURTANIZ OLUSTU ?
KALITELERI NASIL VE TRANSFER YAPILDIMI
merhaba artış devam ediyor mu :)Bugün 231
Merhabalarmerhaba artış devam ediyor mu :)
ya bana da umut oldu hiç idrarla yahmışmıydın ne çıkmıştıMerhabalarbugün 12. Gün yani test günüm değerim 761 çıktı
Ben 4. Günden itibaren idrar testi yaptım ama mesela 4. Gün idrarda hafif silik varken kan 1.07 ydiya bana da umut oldu hiç idrarla yahmışmıydın ne çıkmıştı