Çok büyük geçmiş olsunServikal yetmezlik dedi biri. Biri de ikizlerde gorule biliyor yetmezlik olmaya da bilor dedi
Amin InsaAllah. HepimizinÇok büyük geçmiş olsunAllahım en kısa zamanda kucağınızı doldursun inşallah
Yaa canmella1 nasılsın canım. Bugün sesin çıkmadı fazla ayakta kaldığımda kasık ağrılarım oluyor. Özellikle sağ tarafta. Sende de oluyormu?
10 gün kullandım cnmCanım bi sorum olucak iğneleri kaç gün yaptıktan sonra yumurtaların toplandı
Merhabalar ilaç kullanımında direkt meriofert 150 ile mi başladınız ben bugün gittim yumurtaların gelişmemiş dendi 75 den 150 ye çıkarıldı merak ettim olumsuz bir durum mu diyeArkadaslar bende tup bebek surecindeyim 225 gonalf ve meriofert 150 kullandim yarin yumurtalarim toplanicak dun aksam 10 da catlatma ignesi ovitrelle vuruldum bu sabah kalktim kahve rengi lekelenme gelio diger ilaclarda olmamisti ovitrelke sonrasi kahve rengi lekenme normalmi yarin yumurtalarim toplanicak
Allah kucaginiza almayi da nasip etsin. Ben daha yeni başladim tup bebeye. Dun ilk ignemi oldum. Birsey sorucakdim. Takviye olarak ne kullaniyorsunuz? Benim femarayla ikiz gebelik oykum var. 5 ayinda kaybettim(onu da zor hamilr kalmisdim. Şimdi de denemelerimize ragmen olmadi. Fazla yiprandik o yuzden tup bebege geçtik. Ben de bende kalite sorunundan şupeleniyorum. Eşimde hersey iyi. Morfoloji, dna testi falan. MasaAllah. Ben avokado tuketiyorum bir kaç gundur, cevizli bal karişimi yiyorum. Başka neler yapayim sizce?
Merhaba bugun 4. Gün embriyosu transferi yapıldı. Seninki de taze transfermi acaba? 4. Gun embriyo transferi ile ilgili bilgiye cok ulaşamıyorum. Sonucunu cok merak ediyorumBugün 231
Merhaba evet 4. Gün taze 2 embriyo koyuldu şuan ikisi de benimleMerhaba bugun 4. Gün embriyosu transferi yapıldı. Seninki de taze transfermi acaba? 4. Gun embriyo transferi ile ilgili bilgiye cok ulaşamıyorum. Sonucunu cok merak ediyorum
Allah hayırlısıyla kucagına almayı nasip etsin inşallahMerhaba evet 4. Gün taze 2 embriyo koyuldu şuan ikisi de benimle
Benim 8 yumurtadan 2 si döllenmiş ve sadece 1 tanesi 2. Gune cıkmış 3. Gunde pazara denk geldiği icinmi acaba 4. Gunde transfer edildi bi açıklama yapmadı doktorum. Sadece 1 adet oldugu için 5. Gune bekletmedik dedi. Benimkinin kalitesi grade 2 miş. Seninkinin kaliteleri neydi? Birde ben histereskopi yaptırdım ocak ayında senin kaçıncı denemendi. Cok soru sordum kusura bakma amaMerhaba evet 4. Gün taze 2 embriyo koyuldu şuan ikisi de benimle
Ayy hadi gözün aydın sağlıkla ilerlesin inşallahhEvet kızlar bugün 2 kese göründü
4. Gün transfer edildiyse 4. Güne gelebilmiştir. Benim 7 yumurtam oldu 4 ü döllendi 2 sini 4. Gün transfer ettiler 1 i 5. Güne gitti dondurdular. İlk tüp bebek denememdi. Kalitesi grade 1 di ikisinin de. 4. Güne gittiyse iyidir. İçini ferah tut. Stres yapma seninle kalır inşallahBenim 8 yumurtadan 2 si döllenmiş ve sadece 1 tanesi 2. Gune cıkmış 3. Gunde pazara denk geldiği icinmi acaba 4. Gunde transfer edildi bi açıklama yapmadı doktorum. Sadece 1 adet oldugu için 5. Gune bekletmedik dedi. Benimkinin kalitesi grade 2 miş. Seninkinin kaliteleri neydi? Birde ben histereskopi yaptırdım ocak ayında senin kaçıncı denemendi. Cok soru sordum kusura bakma amaşuan bana umut oldun
YAAA MUHTEŞEEEMMM SAĞLIKLA KUCAĞINIZA ALMAYI NASİP ETSİN ALLAHIMMMMerhaba evet 4. Gün taze 2 embriyo koyuldu şuan ikisi de benimle
HİSTERESKOPİDEN SONRA KAC AY SONRA TRANSFER YAPILDI VE TAZE MI DONDURULMU?Benim 8 yumurtadan 2 si döllenmiş ve sadece 1 tanesi 2. Gune cıkmış 3. Gunde pazara denk geldiği icinmi acaba 4. Gunde transfer edildi bi açıklama yapmadı doktorum. Sadece 1 adet oldugu için 5. Gune bekletmedik dedi. Benimkinin kalitesi grade 2 miş. Seninkinin kaliteleri neydi? Birde ben histereskopi yaptırdım ocak ayında senin kaçıncı denemendi. Cok soru sordum kusura bakma amaşuan bana umut oldun
Ben ocak ayında yaptırdım histereskopiyi. Şubattada tedaviye basladım malesef covit yüzünden tedavim yumurta toplamadan bitti. Sonraki ay hemen başlatmadı doktorum tedaviye simdi ise dün taze transfer yapıldı. Doktorum histereskopinin etkisinin 3 ay gecerli oldugunu söledi ama bakalım görecegizHİSTERESKOPİDEN SONRA KAC AY SONRA TRANSFER YAPILDI VE TAZE MI DONDURULMU?
BENIMDE PAZAR HISTERESKOPİ VAR ONUMUZDEKI AYDA DONDURULMUS TRANSFER
CANIM NE YAPTIN CUMARTESİ GÜNÜ TESTİN VARDIÇekilmiştim ama çekim kalitesini beğenmediği için isteyebilir . Bugün gittim yeniden çok fazla yumurta olduğu için belki rahim dinlendirip daha sonra transfer yaparız dedi. :/ bu Perşembe cuma yumurta toplama olacak sanırım
5. Gün embriyosu blastokist aşamasında yani Rahime tutunacak boyuta gelmiştir 3. Gün embriyosunun daha rahim içinde 2-3 gün bölünme işlemi devam eder aradaki fark bu embriyon azsa riske atmamak için 3. Gün dondurmuş olabilirlerSelam kızlar bi sorum olucak sizlere? 3. Gün embriyosuyla 5. Gün embriyosu arasındaki fark nedir acaba? 3. Gün embriyosu neden 5. Güne bekletilmeden dondurulur, süreçte yeniyim