Merhaba ; mart ayının ilk haftası adet dönemimle
tüp bebek tedavisine başlıyorum. Medicalpark İzmir Funda Hanım' a gideceğim. sadece telefonda fiyat bilgisi aldım 12.750 tüp bebek 5-7 bin arası ilaç masrafı 750 ₺ muayene ücreti. gittiğimizde daha detaylı bilgi alacağım. Ayrıca İzmir'de olanlar için Tavmergen ve İrenbe de aynı fiyatları verdi. 2,5 yıllık evliyim.2 ay çikolata kistim yıllardır var bir eriyor bir çıkıyor aylarca adet olmuyordum. 2 ay çatlatma iğnesi denedik( kasım-aralıkta) olmayınca rahim filmi çekildi ( ocakta medicalparkta anestezi li 2500₺ çekildim) tüplerden birinde sıvı birikmesi biri ise kapalı çıktı ve hsg de açılamadı ( ilk günler ani ağlama krizleri yaşadım kabullenene kadar ama çok çabuk topladım). şubat başında tüpler için ameliyat oldum ( 6000₺ yarısını sigortam karşıladı)önce açmayı denediler ama açılmadığı için iki tüpüm de alındı. ayrıca bir de dermoid kist tüpün ucunda mevcutmuş onu da aldılar ve ilk adet dönemiyle de tedaviye başlayabileceğimi ilettiler. şükür ki çok uzun süre uğraşlar verip hayal kırıklığı yaşamadan sürecimi yaşadım. doktorumun erken teşhisinin çok önemli olduğunu düşünüyorum. umarım tedavide ilk denemede başarılı oluruz ki öyle olacağına inanıyorum :) süreç boyunca tecrübelerimi paylaşıyor olurum.