Amh normal, pko yok. Sebebi açıklanamayan infertilite. Zaten istediğimiz sayıydı dedi doktor. Sadece forumda gördüklermde fazla yumurta toplanınca acaba benimki mi az diye düşündümHASTALIGINIZ ILE ALAKALI.
BUNUN BILGISINI DOKTORUNUZUN SIZE VERMIS OLMASI GEREKIRDI.
HASTALIGINIZ NEDIR ? PKO YADA AMH DUSUKLUGU ..
AÇIKLANAMAYAN INTERFELITE OLUNCA HICBILGIM YOK:) INSALLAH HEPSI KALITELI OLURAmh normal, pko yok. Sebebi açıklanamayan infertilite. Zaten istediğimiz sayıydı dedi doktor. Sadece forumda gördüklermde fazla yumurta toplanınca acaba benimki mi az diye düşündüm
İnşallahAÇIKLANAMAYAN INTERFELITE OLUNCA HICBILGIM YOK:) INSALLAH HEPSI KALITELI OLUR
Merhaba Pınar Özcan da mı tedavi görüyorsunuz ? Kendisinden memnun musunuz ?Amin. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah. Hem iğne hem de ilaç hem de fitil kullanılıyor. Hergün ultrasona gidilmiyor. Dr belirliyor hangi günler kontrole geleceğini. İnşallah güzel sonuçlar bizimle isteyen herkesle olur
Canim bendede 3 tane var yarin toplama gunum insallah icleri doludur bos cikmaz senin 1 yumurta dollendi mi pekiBizede hiç şimdiye kadar öyle bişey demediler ben anestesiziz oldum( 1 yumurta olunca) ama.yine de aç gel dediler . De eşime öyle ne aç gel nede perhiz yap dyen olmadı
HİÇ BAŞIMA GELMEDİ BÖYLE BIR DURUM.Arkadaslar bende tup bebek surecindeyim 225 gonalf ve meriofert 150 kullandim yarin yumurtalarim toplanicak dun aksam 10 da catlatma ignesi ovitrelle vuruldum bu sabah kalktim kahve rengi lekelenme gelio diger ilaclarda olmamisti ovitrelke sonrasi kahve rengi lekenme normalmi yarin yumurtalarim toplanicak
Devlet hastanesinde istanbulda tedavi goruyorum 3 yumurta olustu bakalim yarin toplanicakHİÇ BAŞIMA GELMEDİ BÖYLE BIR DURUM.
KULLANDIGINIZ ILACLAR VE DOZLARI BENIMLE AYNI BİREBİR.
NERDE TEDAVI GORUYORSUNUZ?
VE KAC YUMURTANIZ OLUSTU
inşallah hepsi döllenirr..Devlet hastanesinde istanbulda tedavi goruyorum 3 yumurta olustu bakalim yarin toplanicak
Dollendi taze transfer yaptilar 3.gun orta kalite embriyo idi ama tutmadi sonuc negatif tekrar denicez yeniden başlayacak seruven Allah yardım etsin hepimizeCanim bendede 3 tane var yarin toplama gunum insallah icleri doludur bos cikmaz senin 1 yumurta dollendi mi peki
Ziya kalemle başladık raporlu 9500 artı muayene artı tahliller ek ücret. yarın 7 günü iğnelerin bakalım ne olacak benim eşimde sperm azlığı vardı gonal 900 ve menopur bide yumurta çatlamasın diye iki gündür cetrotide vuruyorum yarın bakacak sizden rahim filmi istedi mi yeni :/ memnun musunuzziya kale ile mi başlıyorsunuz ::)
size kaç para dendı.
benım tedavım devam edıyor zıya hocada.
ılk denemem olumsuz oldu yumurta olusmuyor ve bos cıkıyor.
ve size hangı ılaclar ve vıtamınler verıldı ?? ve hastalıgınız nedır ??
bakalım herkese aynı tedavıyımı uyguluyor bır karsılastrıam yapalım.
ben hocada 8 aydır devam edıyorum.
tüm gereken bılgıler aklınıza takılan olursa sorabılırsınız.
embrıyolugundan hemsıresıne kadar :)
Bence amh normal lh fsh değeriniz nedir? İnşallah iyi geçer tedavinizmerhabalar, onumuzdeki adette tedaviye başlayacağız biz. esimde sorun var bu yüzden sperm donasyonu yaptiracagiz. benim amh degerim adetli degilken 4.46 çıktı. fsh esp. normal. acaba pkos olabilir mi diye korkuyorum. doktor belki bu ay yumurtayi toplayip onumuzdeki ay transfer yapariz dedi ohss sorunu yasamamak icin. fikirlerinizi almak isterim.. adet duzensizligim tuylenme kilo gibi problemlerim hic yok
rahim filmini ona gıtmeden once cektırmıstım ben.Ziya kalemle başladık raporlu 9500 artı muayene artı tahliller ek ücret. yarın 7 günü iğnelerin bakalım ne olacak benim eşimde sperm azlığı vardı gonal 900 ve menopur bide yumurta çatlamasın diye iki gündür cetrotide vuruyorum yarın bakacak sizden rahim filmi istedi mi yeni :/ memnun musunuz
Çekilmiştim ama çekim kalitesini beğenmediği için isteyebilir . Bugün gittim yeniden çok fazla yumurta olduğu için belki rahim dinlendirip daha sonra transfer yaparız dedi. :/ bu Perşembe cuma yumurta toplama olacak sanırımrahim filmini ona gıtmeden once cektırmıstım ben.
ama normalde istenmeli başta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?