Amh sorunum var diye üzülme benim yok ama o kadar yumurtadan hiç sağlıklı kaliteli de yok deli olcam araştırmaktan hicbisey bulamiyorm kaliteyeMerhabalar, toplama yaptırdınız mı acaba? Kaç olgun yumurta toplayabildiler. Benim de amh sorunum var, pazartesi günü toplama yaptıracağım 2.tedavim için. İlkinde yalnızca 1 olgun yumurta elde edebilmişlerdi.
Evet ilginç bir şekilde bu topictekilerin birçoğunda amh sorunu varAmh sorunu çoğumuzda var sanırım şeninde tedavin inşallah en iyi şekilde geçer canım inşallah sayıdan ziyade kalite problemi yaşamayız 1 olsun sağlam olsun bizim olsun inşallahhh
Evet kaliteli olması da başka bir detay işte. Sen kaç veriyorsun da sonucunda elinde ne kalıyor? Döllenme mi olmuyor direkt, yoksa 3 ya da 5. güne devam mı etmiyor embriyoların?Amh sorunum var diye üzülme benim yok ama o kadar yumurtadan hiç sağlıklı kaliteli de yok deli olcam araştırmaktan hicbisey bulamiyorm kaliteye
Hatta konuşmanın başından beri okudum. Senin insta hesabına bile bakmıştım sapık gibiAmh sorunu çoğumuzda var sanırım şeninde tedavin inşallah en iyi şekilde geçer canım inşallah sayıdan ziyade kalite problemi yaşamayız 1 olsun sağlam olsun bizim olsun inşallahhh
Yaaa öyle mi keşke birde ekleseydin canım takipleşirdikHatta konuşmanın başından beri okudum. Senin insta hesabına bile bakmıştım sapık gibi
Ben 20 folikül vardı 13 boş olgun olmayan döllenmeyen derken 5.güne 2 kaldı ama doktor çok kötü kalite hiccc yok diyoEvet ilginç bir şekilde bu topictekilerin birçoğunda amh sorunu varben de yazmıyordum ama benzer sorunlar yaşadığımız için takip ediyordum topici. İnş güzel sonuç alırız bu sefer hepimiz. İlkinde tek yumurtayla 5. Gün embriyosu elde edebilmiştik, inş bu sefer daha verimli bir tedavi olur.
Evet kaliteli olması da başka bir detay işte. Sen kaç veriyorsun da sonucunda elinde ne kalıyor? Döllenme mi olmuyor direkt, yoksa 3 ya da 5. güne devam mı etmiyor embriyoların?
Amin inşallah. Bezmialem de yaptırıyorumAyyy öyle mi Rabbim gönlündekini nasip etsin inşallah canımNerde yaptırıyorsun tedaviyi sorun neydi sizde
Evet 20 folikülün çoğunun boş ya da olgun olmaması iyi değil zaten. Geçen instagramda ivfmsürecini anlatan yabancı bir kadına denk geldim. En az 15 16 yumurta veriyor mesela. Hatta bir tanesinde 40 vermiş. Ama hiçbiri döllenmiyor ya da 3. Güne bile gitmiyor. 10 kere ivf yapmış baksan, ama transfer çok az yapabilmişti. Senin 2 tane de olsa kalmış canım. Tabi haklısın bunu sorgulamakta ama işte bazı şeylerin sebebini bulamıyorlarBen 20 folikül vardı 13 boş olgun olmayan döllenmeyen derken 5.güne 2 kaldı ama doktor çok kötü kalite hiccc yok diyo
EkledimYaaa öyle mi keşke birde ekleseydin canım takipleşirdik
G… G.. sensin dimiEvet 20 folikülün çoğunun boş ya da olgun olmaması iyi değil zaten. Geçen instagramda ivfmsürecini anlatan yabancı bir kadına denk geldim. En az 15 16 yumurta veriyor mesela. Hatta bir tanesinde 40 vermiş. Ama hiçbiri döllenmiyor ya da 3. Güne bile gitmiyor. 10 kere ivf yapmış baksan, ama transfer çok az yapabilmişti. Senin 2 tane de olsa kalmış canım. Tabi haklısın bunu sorgulamakta ama işte bazı şeylerin sebebini bulamıyorlarkalitesi kötü denmesine takılma lütfen, bazen embriyoların kalitesine de çok iyi değil diyorlar ama tutuyor, rahimde bir şekilde gelişim gösteriyor kalite anlamında muhtemelen.
Tek tük ve kalitesi düşük yumurta vermek başarı şansını düşürüyor ve bizi de strese sokuyor maalesef. Elimden geldiği kadar stres olmamaya çalışıyorum ben. Çünkü artıramıyorum bu sayıyı yapıcak bir şey yokSen de stres yapmamaya çalış. Bu süreçte çok sorgulayıp çok okuyunca da sinir bozucu oluyo iyice tedavi. Ben şu an nerdeyse tedavi yapabilecek kadar bilgi sahibiyim maalesef
Ekledim
Yeap benimG… G.. sensin dimi
Tamamdır canısıYeap benim
İnşallah güzel sonuçlar alırsınAmin inşallah. Bezmialem de yaptırıyorum
Amin kuzum. Geç olsun güç olmasın. Güzel haberlerini bekliyorumAmin canım Allah kimsenin emeğini boşa cikarmasin az önce aradılar merkezden kalan yumurtam iyi durumdaymis dondurmuslar histeroskobiden sonra transfer edecekler inşaallah ramazan ayına kaldı artık Allah kimsenin emeğini boşa cikarmasin
Canım benim Allah yardımcın olsun. dualarimdasinHayırlı olsun inşallah. Rabbim hayırlısı ile bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşallah. Benim de 4 gün sonra transferim yapılacak. İnşallah birbirimize dua edelim
Hiç bozma moralini. Ne hikayeler duyduk okuduk. İllaki vardır iyi kalitede olan yumurtalar. İllaki çıkacaklar ortayaBenimde genetiğe gidecek ama bu opudan 10 taneden 5 boş sadece 2 döllendi çok moralim bozuk kaliteyi arttirmiyo ne kullansamda kötü
Allah razı olsun canım saolHiç bozma moralini. Ne hikayeler duyduk okuduk. İllaki vardır iyi kalitede olan yumurtalar. İllaki çıkacaklar ortayasen inancını kaybetme yeter ki.
Az önce bir nöbetçi eczanede buldum çok şükür :) Benim için ilginç bir deneyim oldu. Dün aradığım bir eczane gonal f eksik olmasına rağmen 2600 tl fiyat söyleyip gonal f'yi ayrıca tekrar yazdırırsınız gibi bir şey demişti. Ben hem reçete bölünmez hem de tekrar muayene parası mı ödeyeceğim diye almamıştım. Oysa bugün tüm reçeteyi 1680 tl'ye aldım.Merhaba, ben de çok zorlandım bu tedavide. Tüp bebek ilaçlarının piyasada kalmadığını söyledi birçok eczane. İlaçları bulabildiğim birkaç yer ise çıkar sağlamak için sigortalı hastalara satmıyordu. Bir de dediğin gibi eczanelerin sigorta anlaşması ile satabileceği kota var tabi. Sonunda uzun arayışlar sonrasında bir eczanede hem ilaç stoku hem de sigorta sorunu yaşamadan bulabildim. Umarım sen de bulabilirsin bir an önce
Gözün aydınAz önce bir nöbetçi eczanede buldum çok şükür :) Benim için ilginç bir deneyim oldu. Dün aradığım bir eczane gonal f eksik olmasına rağmen 2600 tl fiyat söyleyip gonal f'yi ayrıca tekrar yazdırırsınız gibi bir şey demişti. Ben hem reçete bölünmez hem de tekrar muayene parası mı ödeyeceğim diye almamıştım. Oysa bugün tüm reçeteyi 1680 tl'ye aldım.
Amin. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallahCanım benim Allah yardımcın olsun. dualarimdasinBende bugün yarın regl olucam transfer için tedaviye baslicam. Ama transfer tardavisi hakkında hiç bilgim yok. Pek açıklayıcı bilgilerde bulamadım internetten. Nasıl oluyor transfer süreci? İğne yada ilaç mi kullaniliyor yine hergun ultrosana gidiliyor mu ? Kaçıncı gün transfer oluyor hiç bilmiyorum. Ay ne çok soru sordum
İnşallahİnşallah güzel sonuçlar alırsın
Zor surecler inşallah olumlu sonuçlanır canim. Güzel haberlerini bekliyorumAmin. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah. Hem iğne hem de ilaç hem de fitil kullanılıyor. Hergün ultrasona gidilmiyor. Dr belirliyor hangi günler kontrole geleceğini. İnşallah güzel sonuçlar bizimle isteyen herkesle olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?