2022 Kasım Ayında Transfer Olacaklar

Kıyamam Gerçekten öyle sonu güzel olsun inşallah Çok Meşakatli yollardan geçiyoruz Normal Hamile kalabilmek ne kadar büyük bir şansmış şimdi Anlıyorum Aminn İnşallah boşa çıkartmasın
Günü gününe adet olan kadinlarda ne kadar önemli birşey yaşadıklarını bilseler. Ben onlara da çok özlemişimdir

Sende benim gibi 2.adeti bekliceksin o zaman hakkında hayırlısı olsun inşallah canım seninde doğal siklus sanırım 8 adet toplandığına göre

Yumurtalar kaçıncı güne ulaşırsa sanırım transfer yapılıyor diye biliyorum.
Kaç yumurta toplandı canım bikgi verildi mi döllenenler ile alakalı??
Birde ilaç olarak ne kullanıyorsun ?
Merhaba
Prolutex ve lutinus kullanıyorum. 7 toplandı, birinci günü aradılar 5 tanesi döllenmiş. Ancak birdaha aramıycas. Transfer günü için arayacaklar dedi laboratuvardaki. Şimdilik ilaçları kullanmaya başladım ve bekliyorum aramalarını.

Bundan sorasi her meşakkat çeken arkadaslarimiz için kolay ve hayırlı bitsin inşallah bazen bazimiz çok yol kat etmek zorunda kalıyoruz güzel sonlar için
Sizinde sgalikla kucağınıza alın Allah'ım nasip etsin o günleri hepimize

Kızlar bendede hala belirti yok bakalım ne olacak 3.gunden merhaba
Sayfalardaki başlıklara bakınca insan niye benim belirtim yok diye düşünmeden edemiyor.. bi kadının mesajını gördüm 7 gün belirtisi olmamış ama pozitif sonuçlanmış. Umut fakirin ekmeği bekleyeceğiz

Smileess belirtiyor erken olabilir.
Bunuda düşünüyorum aslında beklicem modumu düşürmeden
Ben bugün kendi doktoruma gideceğim. Evde sabah test yaptım çizgide koyulaşma var.
Bakalım ne diyecek
Çok çok güzel sonuçlar gelir inşallah haberdar et bizi
Haha evet canm yelkenleri suya indirmek yok hemen bakalım

hayırlı olsun canım,
ınsallaahh hepsı kalıtelı ve dolu olsunlar ..
cok ılgınc normalde hergun arayıp bılgı verıyorlar ,
neyse saglıklı olsunlarda, saglıkla tutunsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…