2022 Kasım Ayında Transfer Olacaklar

Kızlar lütfen biriniz cevap verin farklı gün embriyosu olup transfer yaptıran var mı 5. Ve 6. Gün embriyosu var elimde

Yok şuan hiç ilaç kullanmıyorum yumurta takibi yapıyoruz büyümesini bekliyoruz cnm sen kullaniyomusun
Bugün reglimin 12. günü. Kontrolüm vardı. Kanıma baktılar. Doktorların toplantısından sonra transfer belli olacak. Transfer için ilaçları temin ettim, onlardan haber bekliyorum

Merhaba sonucunuz ne oldu

Natural transfer ne demek kızlar

Bugün reglimin 12. günü. Kontrolüm vardı. Kanıma baktılar. Doktorların toplantısından sonra transfer belli olacak. Transfer için ilaçları temin ettim, onlardan haber bekliyorum
Yumurtan büyük baya sanırım transfer kararı bukadar erken verildiğine göre canm ilaçsız dimi seninkide. Kaç mm olmuş yumurtan?

Aminn sizinkide hayırla sonuclansın insallah. Ben bu transferimde 4 kez gittim bi de transfer günü gidecegim. Ama bundan onceki transferimde 8 kez falan gitmistim degisiyor yani yumurtaya göre. Simdi transfer gününe kadar 4 gün prednol ve monodoks kullanacagim ayrica kalcadan 2 ampul progestan igne litunus vajinal fitil sabah aksam, kullaniyorum bu ikisini transfer günü ve sonrasinda da kullanacağim. Bi de transfer günü coraspirin baslayacağiz sanırım. Bir de ben 2 gün once catlatma ignesi de oldum yumurtamın catlaması icin.

Kaçıncı gününüz bugün tam olarak

Anladım Çok teşekkür ederim sanırım her döngüde ve herkeste de normal tüp bebekteki gibi tedavi süreçleri degişiyor Güzel Haberlerinizi Duyarız insallh

Yumurtan büyük baya sanırım transfer kararı bukadar erken verildiğine göre canm ilaçsız dimi seninkide. Kaç mm olmuş yumurtan?
8 mm canım. Yarın yine randevuya çağırdılar. İlaca başlatmadılar umarım hepimizin güzel sonuçlanır. Yorulduğumu hissediyorum

Ya ben anlamadım yumurtanın büyüklüğüyle transferin ne alakası var çözemedim bir türlü :)

Ya ben anlamadım yumurtanın büyüklüğüyle transferin ne alakası var çözemedim bir türlü :)
İlaçsız olarak denendiginde rahim kalinlaşmasi için doğal spontan yumurta büyümesi gerekiyor. Yumurtlama gerçekleşmeli ki sağlıklı hormon seviyeleri elde edilsin estrofem kullanmıyoruz çünkü ilaçsız transfer de.

Ilacsız transfer hazırlıgı canım transfer sonrası bazı ılaclara başlanıyor
Bende pcos var. İlk transferim olumsuz oldu şimdi vücudu dinlendirmedeyim adetten sonra dondurulmus transfere baslicaz. İlaçsız mi olur acaba dondurlmusum

Bende pcos var. İlk transferim olumsuz oldu şimdi vücudu dinlendirmedeyim adetten sonra dondurulmus transfere baslicaz. İlaçsız mi olur acaba dondurlmusum
Ona doktorun karar verır canım ilaclıda yapabılır ılacsız da benım 2 denemem de kımyasal oldu o yüzden Tedavı degısıklıgı yaptı senın doktoru bılemem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…