- 21 Ağustos 2021
- 2.055
- 883
- 27
Bugün reglimin 12. günü. Kontrolüm vardı. Kanıma baktılar. Doktorların toplantısından sonra transfer belli olacak. Transfer için ilaçları temin ettim, onlardan haber bekliyorumYok şuan hiç ilaç kullanmıyorum yumurta takibi yapıyoruz büyümesini bekliyoruz cnm sen kullaniyomusun
Ben o aşamaya gelemedim canım. Yardımcı olamıyorumKızlar lütfen biriniz cevap verin farklı gün embriyosu olup transfer yaptıran var mı 5. Ve 6. Gün embriyosu var elimde
Merhaba sonucunuz ne olduEvet bugun 11 gibi transfer oldum benim de yaş 33 ilk deneme ama benim rahimde gecen sene tüpler polipler miyon lar hepsi toplandı eylülde de tedaviye başladık gecen ay işte opu oldu 13 yumurta toplandı 12 si döllendi 5. Güne 3 (5AA) embriyo donduruldu 6. Gün e de 2 adet donduruldu bugun de 1 adet 5. Gün (5AA) embriyosu çözülüp transfer edildi 1 kasım da da kan tahlili günü verildi hayırlısı bakalım bize hiç teklif etmediler bizimde ilk deneme olduğu için aklımıza gelmedi
Natural transfer ne demek kızlarİlaçlı transfer hazırlıgı olacaksa adetın 2. Günü başlanıyor canjm tedavıye genelde estrofem duphaston coraspın ve folık asıt başlanıyor yaklaşık bunları 2 hafta kullandıktan sonrq kontrole çağırıyor progestan ve estradıol ve rahım kalınlığına bakılıyor eger Hersey uygunsa kontrolden 4-5 gun sonra transfer oluyor yanı adetın 19-21. Günü ortalama transfer oluyor.benımkı natural transfer olucak bu sefer yanı ılacsız bakalım
Ilacsız transfer hazırlıgı canım transfer sonrası bazı ılaclara başlanıyorNatural transfer ne demek kızlar
Yumurtan büyük baya sanırım transfer kararı bukadar erken verildiğine göre canm ilaçsız dimi seninkide. Kaç mm olmuş yumurtan?Bugün reglimin 12. günü. Kontrolüm vardı. Kanıma baktılar. Doktorların toplantısından sonra transfer belli olacak. Transfer için ilaçları temin ettim, onlardan haber bekliyorum
Ben 5.gunde 6.gunde oldum merak etme benm 6.gun embriyolarım 5aa kalitesindeydi 6.gun demek kötü demek değilKızlar lütfen biriniz cevap verin farklı gün embriyosu olup transfer yaptıran var mı 5. Ve 6. Gün embriyosu var elimde
Ben ikisini de transfer ettirmek istiyorumBen 5.gunde 6.gunde oldum merak etme benm 6.gun embriyolarım 5aa kalitesindeydi 6.gun demek kötü demek değil
Aminn sizinkide hayırla sonuclansın insallah. Ben bu transferimde 4 kez gittim bi de transfer günü gidecegim. Ama bundan onceki transferimde 8 kez falan gitmistim degisiyor yani yumurtaya göre. Simdi transfer gününe kadar 4 gün prednol ve monodoks kullanacagim ayrica kalcadan 2 ampul progestan igne litunus vajinal fitil sabah aksam, kullaniyorum bu ikisini transfer günü ve sonrasinda da kullanacağim. Bi de transfer günü coraspirin baslayacağiz sanırım. Bir de ben 2 gün once catlatma ignesi de oldum yumurtamın catlaması icin.Sizinde Tedaviniz Hayırlı OlsunBenimde Doğal Siklusla Olacak Regl Bekliyordum Oldum Sonunda Yarın Transfer Takibi için arıcam Hast.Acaba Ne İlacı Kullanıyorsunuz ? Birde Yumurta Toplama Öncesi Kadar Sık Muayene gerektiriyor mu Transfer Önceside .Forumda Doğal Siklusla İlgili Çok fazla Bilgi Yok Cevap Verebilirseniz Çok Sevinirim
Ettirin gün olarak farketmiyor ikiside blastosist embriyo oluyor.Ben ikisini de transfer ettirmek istiyorum
Kaçıncı gününüz bugün tam olarakAminn sizinkide hayırla sonuclansın insallah. Ben bu transferimde 4 kez gittim bi de transfer günü gidecegim. Ama bundan onceki transferimde 8 kez falan gitmistim degisiyor yani yumurtaya göre. Simdi transfer gününe kadar 4 gün prednol ve monodoks kullanacagim ayrica kalcadan 2 ampul progestan igne litunus vajinal fitil sabah aksam, kullaniyorum bu ikisini transfer günü ve sonrasinda da kullanacağim. Bi de transfer günü coraspirin baslayacağiz sanırım. Bir de ben 2 gün once catlatma ignesi de oldum yumurtamın catlaması icin.
Anladım Çok teşekkür ederim sanırım her döngüde ve herkeste de normal tüp bebekteki gibi tedavi süreçleri degişiyorAminn sizinkide hayırla sonuclansın insallah. Ben bu transferimde 4 kez gittim bi de transfer günü gidecegim. Ama bundan onceki transferimde 8 kez falan gitmistim degisiyor yani yumurtaya göre. Simdi transfer gününe kadar 4 gün prednol ve monodoks kullanacagim ayrica kalcadan 2 ampul progestan igne litunus vajinal fitil sabah aksam, kullaniyorum bu ikisini transfer günü ve sonrasinda da kullanacağim. Bi de transfer günü coraspirin baslayacağiz sanırım. Bir de ben 2 gün once catlatma ignesi de oldum yumurtamın catlaması icin.
8 mm canım. Yarın yine randevuya çağırdılar. İlaca başlatmadılarYumurtan büyük baya sanırım transfer kararı bukadar erken verildiğine göre canm ilaçsız dimi seninkide. Kaç mm olmuş yumurtan?
Yaa baslatmazlar canm şimdi biraz daha bekleyin bakalım belki büyür cnm8 mm canım. Yarın yine randevuya çağırdılar. İlaca başlatmadılarumarım hepimizin güzel sonuçlanır. Yorulduğumu hissediyorum
Ya ben anlamadım yumurtanın büyüklüğüyle transferin ne alakası var çözemedim bir türlü :)Yumurtan büyük baya sanırım transfer kararı bukadar erken verildiğine göre canm ilaçsız dimi seninkide. Kaç mm olmuş yumurtan?
İlaçsız olarak denendiginde rahim kalinlaşmasi için doğal spontan yumurta büyümesi gerekiyor. Yumurtlama gerçekleşmeli ki sağlıklı hormon seviyeleri elde edilsin estrofem kullanmıyoruz çünkü ilaçsız transfer de.Ya ben anlamadım yumurtanın büyüklüğüyle transferin ne alakası var çözemedim bir türlü :)
Bende pcos var. İlk transferim olumsuz oldu şimdi vücudu dinlendirmedeyim adetten sonra dondurulmus transfere baslicaz. İlaçsız mi olur acaba dondurlmusumIlacsız transfer hazırlıgı canım transfer sonrası bazı ılaclara başlanıyor
Ona doktorun karar verır canım ilaclıda yapabılır ılacsız da benım 2 denemem de kımyasal oldu o yüzden Tedavı degısıklıgı yaptı senın doktoru bılememBende pcos var. İlk transferim olumsuz oldu şimdi vücudu dinlendirmedeyim adetten sonra dondurulmus transfere baslicaz. İlaçsız mi olur acaba dondurlmusum
Benim bugün 23. Günüm cuma günü transfer insallah yani 26. Gün transferim olacak insallah. Siz hangi aşamadasınızKaçıncı gününüz bugün tam olarak