Maşallah 2ncisi de olur sağlıkla insallahMerhabalar benim de 2 Kasım salı günü transfer olacak 1 adet 5. Gün embiryosu İlk çocuğum da tüp bebek ile olmuştu şuan kızım 6 yaşında. İnşallah Allah nasip ederse ikinci istiyoruz İzmir Smyrna da transfer olacağım hepimiz için hayırlısı olsun inşallah..
Bende öyleyim doğal siklus deniyorum cnm aminMerhaba kızlar
Ben de aranıza katıldım. Kasım ayinda dondurulmuş transfer olacağım dogal siklus olacak. Bir tane tüp bebek ile oglum var bu 5. Ci denemem olacak. En son denememde pozitif sonuc almistim ama kalp atisi duyulmadı. Insallah bu sefer hepimiz guzel hayirli bir sekilde pozitif sonuclar alırız. Allah bu yolda emek veren herkese saglıkla guzellikle nasip etsin.
Insallaj güzel sonuclar aliriz cnm. Transfer öncesi ilacların belli miBende öyleyim doğal siklus deniyorum cnm amin
Dur hemen moralini bozma cnm bazen ultrasonda görünmeyen yumurtalar toplama anında görünür ve toplanır hem cok az da degil yumurta sayın.Kızlar herkese selam, ultrason günümdü bugün ve 4-5 yumurta varmış sadece malesef biliyosunuz görünenlerin hepsi dolu da olmayabiliyor, çok üzüldüm inşallah artar duanıza ihtiyacım varbu arada doktorum taze transferin daha uygun olduğunu söyledi yani kasımda transferim olacak yumurta kısmını halledebilirsek…
İnşallah öyle olur, önden giden bi tane varmış belki diğerlerinin gelişmesine engel olur bilemiyorum şu an dedi doktorum durumun çok parlak olmadığını söylediDur hemen moralini bozma cnm bazen ultrasonda görünmeyen yumurtalar toplama anında görünür ve toplanır hem cok az da degil yumurta sayın.
Bnmde ilk muayenede 5 tane cikti, sonrakinde 6 sonraki muyenede 7 oldu. cok sukur cumartesi toplandi 8 tane toplanmis.bakalim kaci sag kalcak hic haber yok henuz.sikinti etme muhim olan bir tane dollenmesi.Rabbim ol derse olcak insallahKızlar herkese selam, ultrason günümdü bugün ve 4-5 yumurta varmış sadece malesef biliyosunuz görünenlerin hepsi dolu da olmayabiliyor, çok üzüldüm inşallah artar duanıza ihtiyacım varbu arada doktorum taze transferin daha uygun olduğunu söyledi yani kasımda transferim olacak yumurta kısmını halledebilirsek…
İnşallah bebeğinize kavuşursunuz allahım yardım etsinBnmde ilk muayenede 5 tane cikti, sonrakinde 6 sonraki muyenede 7 oldu. cok sukur cumartesi toplandi 8 tane toplanmis.bakalim kaci sag kalcak hic haber yok henuz.sikinti etme muhim olan bir tane dollenmesi.Rabbim ol derse olcak insallah
Bikac tane de olsa sana evlat olsunlar can olsun canmKızlar herkese selam, ultrason günümdü bugün ve 4-5 yumurta varmış sadece malesef biliyosunuz görünenlerin hepsi dolu da olmayabiliyor, çok üzüldüm inşallah artar duanıza ihtiyacım varbu arada doktorum taze transferin daha uygun olduğunu söyledi yani kasımda transferim olacak yumurta kısmını halledebilirsek…
Yok şuan hiç ilaç kullanmıyorum yumurta takibi yapıyoruz büyümesini bekliyoruz cnm sen kullaniyomusunInsallaj güzel sonuclar aliriz cnm. Transfer öncesi ilacların belli mi
MerhabaMerhabalar inşallah hepimiz pozitifleri alırızbenimde 1 oğlum ve 1 dondurulmuş embriyom var. Kasım ayı regl ile birlikte transfer sürecine başlayacağım inşallah ya strese girdim sanırım. Başarı oranı nasıl acaba dondurulmuş embriyo 'nun
Oglunuz da 2. Kalite olan yumurtalardan mıydıMerhababenimde 1 oğlum ve 4 tane dondurulmuş embriyom var fakat hepsi 2. Kalite kasım ayında transfer olucam kalite konusu çok canımızı sıkıyor hayırlısı diyoruz artık sizin iyi kalitede mi embiyonuz
Hayır oğlum ardışık transfer ile 1 iyi kalite 3.gün 1 iyi kalite 5.gün embriyosu transfer edildi tek oğlum oldu şimdi o yüzden tedirginim hem orta kalite hem tek emriyo transferi olcakOglunuz da 2. Kalite olan yumurtalardan mıydı
Merhaba oğlunuz ilk denemede mi olmuştuMerhaba kızlar
Ben de aranıza katıldım. Kasım ayinda dondurulmuş transfer olacağım dogal siklus olacak. Bir tane tüp bebek ile oglum var bu 5. Ci denemem olacak. En son denememde pozitif sonuc almistim ama kalp atisi duyulmadı. Insallah bu sefer hepimiz guzel hayirli bir sekilde pozitif sonuclar alırız. Allah bu yolda emek veren herkese saglıkla guzellikle nasip etsin.
okuyunca içim ürperdiSeni korkutmak istemem ama opu kadar iğrenç birşry yok benden 24 yumurta topalndığı için çok kötü oldum ben 1 hafta sürekli afedersin su içsem kusuyordum göbeğim davul gibi şişmişti ohss olmuştum bnde pcos da var doktorum da zaten rahim dinlendirme yaptı dondurulmuş embriyo transferi oldum yani. Ama herkeste aynı olacak diye birşry yok sen içini ferah tut, inşallah sonu çok güzel olucakProgestan iğne de malesef evet acıtıyor, ben opudan sonra 2. Adetimi de oldum ondan sonra verdi doktorum, hem progestan iğne hem fitil birkaç ilaç falan , transfer sonrası da oksapar iğne gönekten vurulan. Her yerim delik deşik anlayacağın:))
Merhaba benimde 5 yaşında oğlum var ikinci için başladık izmir medical park ta transfer olucam embriyolarınız iyi kalitede mi süreç nasıl ilerledi zoladex diye iğne atıldım ben ilk tedavide böyle bi iğne olmamıştımMerhabalar benim de 2 Kasım salı günü transfer olacak 1 adet 5. Gün embiryosu İlk çocuğum da tüp bebek ile olmuştu şuan kızım 6 yaşında. İnşallah Allah nasip ederse ikinci istiyoruz İzmir Smyrna da transfer olacağım hepimiz için hayırlısı olsun inşallah..
canımm ozaman bır adet donemı bekledın degıl mı transferden sonra ?Merhaba hayırlı olsun. Benim sürecim şöyle olmuştu işinize yararsa diye paylaşayım:
18 eylül tedavi başlangıcı,
28 eylül yumurta toplama
3 ve 4 ekim embriyo örnek alma (biz kendimiz genetik test yaptırmayı tercih ettik, bu tarihlerde transfer olacaktı taze transfer isteseydik) ve dondurma
10 ekim regl
11 ekim transfer için ilaçlara başlama
14 ekim genetik test sonuçları (ilaçlar devam)
18 ekim kontrol, 22 ekim kontrol
27 Ekim embriyo transferi
Amin inşallah allahım herkesin emeklerinin karşılığını versinBikac tane de olsa sana evlat olsunlar can olsun canm
Genetık sonuc gelmeden transfere nasıl başlandı sonuc olumsuz da gelebılırdıMerhaba hayırlı olsun. Benim sürecim şöyle olmuştu işinize yararsa diye paylaşayım:
18 eylül tedavi başlangıcı,
28 eylül yumurta toplama
3 ve 4 ekim embriyo örnek alma (biz kendimiz genetik test yaptırmayı tercih ettik, bu tarihlerde transfer olacaktı taze transfer isteseydik) ve dondurma
10 ekim regl
11 ekim transfer için ilaçlara başlama
14 ekim genetik test sonuçları (ilaçlar devam)
18 ekim kontrol, 22 ekim kontrol
27 Ekim embriyo transferi