2022 Kasım Ayında Transfer Olacaklar

Maşallah 2ncisi de olur sağlıkla insallah

Bende öyleyim doğal siklus deniyorum cnm amin

Kızlar herkese selam, ultrason günümdü bugün ve 4-5 yumurta varmış sadece malesef biliyosunuz görünenlerin hepsi dolu da olmayabiliyor, çok üzüldüm inşallah artar duanıza ihtiyacım var bu arada doktorum taze transferin daha uygun olduğunu söyledi yani kasımda transferim olacak yumurta kısmını halledebilirsek…

Dur hemen moralini bozma cnm bazen ultrasonda görünmeyen yumurtalar toplama anında görünür ve toplanır hem cok az da degil yumurta sayın.

Dur hemen moralini bozma cnm bazen ultrasonda görünmeyen yumurtalar toplama anında görünür ve toplanır hem cok az da degil yumurta sayın.
İnşallah öyle olur, önden giden bi tane varmış belki diğerlerinin gelişmesine engel olur bilemiyorum şu an dedi doktorum durumun çok parlak olmadığını söyledi zaten yumurta rezervim düşük olduğu için yüksek doz kullanıyorum ilaç ona rağmen az olması beni üzdü açıkçası

Bnmde ilk muayenede 5 tane cikti, sonrakinde 6 sonraki muyenede 7 oldu. cok sukur cumartesi toplandi 8 tane toplanmis.bakalim kaci sag kalcak hic haber yok henuz.sikinti etme muhim olan bir tane dollenmesi.Rabbim ol derse olcak insallah

Bnmde ilk muayenede 5 tane cikti, sonrakinde 6 sonraki muyenede 7 oldu. cok sukur cumartesi toplandi 8 tane toplanmis.bakalim kaci sag kalcak hic haber yok henuz.sikinti etme muhim olan bir tane dollenmesi.Rabbim ol derse olcak insallah
İnşallah bebeğinize kavuşursunuz allahım yardım etsin Tabiki 1 tane olsun ve tutsun düşüncesindeyim ama işte boş da çıkabiliyor yumurtalar ya da ölebiliyor transfer iptal olabiliyor vs biraz çok olsa en azından şans yükselir kafasına girdim

Bikac tane de olsa sana evlat olsunlar can olsun canm

Merhaba benimde 1 oğlum ve 4 tane dondurulmuş embriyom var fakat hepsi 2. Kalite kasım ayında transfer olucam kalite konusu çok canımızı sıkıyor hayırlısı diyoruz artık sizin iyi kalitede mi embiyonuz

Merhaba oğlunuz ilk denemede mi olmuştu

okuyunca içim ürperdi

Merhaba benimde 5 yaşında oğlum var ikinci için başladık izmir medical park ta transfer olucam embriyolarınız iyi kalitede mi süreç nasıl ilerledi zoladex diye iğne atıldım ben ilk tedavide böyle bi iğne olmamıştım

canımm ozaman bır adet donemı bekledın degıl mı transferden sonra ?
benımde dondurulmus olacak bakalım kac adet donemı beklıycez ,
suan adet beklıyorm ılaçlar ıcın..
ınsallah yavrun sımsıkı tutunsun sana

Genetık sonuc gelmeden transfere nasıl başlandı sonuc olumsuz da gelebılırdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…