Aminn insallah hepimizin duyarız burdan guzel haberlerini.Anladım Çok teşekkür ederim sanırım her döngüde ve herkeste de normal tüp bebekteki gibi tedavi süreçleri degişiyorGüzel Haberlerinizi Duyarız insallh
Bunu hissetmen cok normal cnm inan ben de bu sekilde hissesiyorum sık sık. Hem vucut hem mental olarak ozellikle. Ama o umut bi sekilde tekrar doguyor.8 mm canım. Yarın yine randevuya çağırdılar. İlaca başlatmadılarumarım hepimizin güzel sonuçlanır. Yorulduğumu hissediyorum
Benm henuz 13.gunumBenim bugün 23. Günüm cuma günü transfer insallah yani 26. Gün transferim olacak insallah. Siz hangi aşamadasınız
Aslında 17. Günde bile transfer olanlar var. Sizinde tedaviniz hayirli olsun guzel sonuclar alınBenm henuz 13.gunum
Evet var ama o benm için pek mümkün değilAslında 17. Günde bile transfer olanlar var. Sizinde tedaviniz hayirli olsun guzel sonuclar alın
İnşallahAminn insallah hepimizin duyarız burdan guzel haberlerini.
Verdiğimiz bu savaş umarım güzel sonuçlanırBunu hissetmen cok normal cnm inan ben de bu sekilde hissesiyorum sık sık. Hem vucut hem mental olarak ozellikle. Ama o umut bi sekilde tekrar doguyor.
Kaç yumurtan oldu kişiye göre değişiyor ağrılar vücut hormon yüklendi yoruldu ister istemez.Günaydın kızlar.
Hayırlısıyla yarın transferin olacak.
Pazartesi opu yapıldı ama kasık ve mide ağrısı gibi üst kısımda ağrıyor. Sancılar geçmedi yani
Birde gaz sancısı ve kabızlık var
Acaba ilaçlardan mi böyle oldu.
Hayırlı olsun canım. Ohss mi acaba? Çok da bilmiyorum yanlış yönlendirmek istemem, geçmiş olsunGünaydın kızlar.
Pazartesi opu yapıldı ama kasık ve mide ağrısı gibi üst kısımda ağrıyor. Sancılar geçmedi yani
Yani 2. Adetimi beklicek yoksa 2. Adet olmadanmi yapilacak.bnde cumartesi opu oldum.dr ilk adetim bitince muayeneye cagirdi.sureci merak ediyorum.Merhaba kızlar, OPU (Yumurta toplama) sonrası ilk adetimi 23 Ekimde oldum. 3 tane dondurulmuş embriyom var. Bugün ilk kontrolüme çağırdı doktor muayene etti ve kan tahlili istedi. Embriyo transferini normal döngümde yapacağını söyledi şuan herhangi bir ilaç kullanmıyorum.(kan sulandırıcı ve vitamin harici) Yumurta çatlamamı takip edip, çatlamaya mütakiben 5. gün bittikten sonra 6. günde (Embriyolarım 5. gün embriyosu olması sebebiyle) transfer olacağını söyledi. Transfer gününe karar vermek için her gün kan tahlili vermem gerektiğini söyledi kan tahlilinden yumurtaların çatlama zamanınıa bakıyorlar sanırım. Daha önce bu şekilde süreci ilerleyen var mı aranızda? Çok heyecanlıyım, Allahım inşallah hiç birimizin kucağını boş koymaz. <3
Yani 2. Adetimi beklicek yoksa 2. Adet olmadanmi yapilacak.bnde cumartesi opu oldum.dr ilk adetim bitince muayeneye cagirdi.sureci merak ediyorum.
Amin. Ohss aklıma geliyor ama kasıklarım ağrir o zaman diye düşünüyorum. Benim ciğer, mide ağrısı gibi yürüdükçe karnım şişiyor nefes almamı engelliyor. Öksürük olsa Corona derim öyle bir ciğer ağrısı.korona olduğumda da kaşık ağrısı çok cekmistimHayırlı olsun canım. Ohss mi acaba? Çok da bilmiyorum yanlış yönlendirmek istemem, geçmiş olsun
Muaynelerde iki tarafta da 10 dan daha fazla var dediler saymadilar. Opu da 17 yumurta toplandı 10 u dollendi yarın a kaç kalır bilmiyorumKaç yumurtan oldu kişiye göre değişiyor ağrılar vücut hormon yüklendi yoruldu ister istemez.
İlaçlarda yapar ağrıları
Herkesin bünyesi farklı ben 29 yumurtayla çektim biraz skntilar ama bir hafta içinde yürüdükce bol su ictikce geçti seninde geçer merak etme ama bence rahim dinlensin transfer öyle yap tabi dokyorun daha iyi bilir beta hcg arttıkça vücutta etkiler artıyor ağrısı sizisiAmin. Ohss aklıma geliyor ama kasıklarım ağrir o zaman diye düşünüyorum. Benim ciğer, mide ağrısı gibi yürüdükçe karnım şişiyor nefes almamı engelliyor. Öksürük olsa Corona derim öyle bir ciğer ağrısı.korona olduğumda da kaşık ağrısı çok cekmistim
Muaynelerde iki tarafta da 10 dan daha fazla var dediler saymadilar. Opu da 17 yumurta toplandı 10 u dollendi yarın a kaç kalır bilmiyorum
Yumurta toplama artı ilacların etkisi bu tarz yan etkiler yapabilir normaldir yani.Günaydın kızlar.
Hastaneye bildirdiniz mi nefes almada sıkıntı yaşıyorsanız mutlaka bildirin. Muayene ederler ohs olmuş olabilir. Ama genelde olağan durumlar.Günaydın kızlar.
Hastaneye bildirmedim çok haraket edersem sıkıntı yatarken falan rahat alabiliyorum.Hastaneye bildirdiniz mi nefes almada sıkıntı yaşıyorsanız mutlaka bildirin. Muayene ederler ohs olmuş olabilir. Ama genelde olağan durumlar.
Ben de opu sonrası yatıp dinlenmiştim. Onunla alâkalı olduğunu sanmıyorum. Doktoruna ilet benceHastaneye bildirmedim çok haraket edersem sıkıntı yatarken falan rahat alabiliyorum.
Ben 2 gün yattım bence orda hata yapmış olabilirim. Hareket etmedim