- 21 Haziran 2014
- 2.163
- 4.999
- Konu Sahibi -C-A-N-A-N-
İnşallah canım bakalım herkes sağ salim atlatır umarım şu aşı meselesiniGeçmiş olsun sıkıntısız geçer inşallah tetanoz sarsıyor sanırım biraz bende haftaya yaptırıcam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah canım bakalım herkes sağ salim atlatır umarım şu aşı meselesiniGeçmiş olsun sıkıntısız geçer inşallah tetanoz sarsıyor sanırım biraz bende haftaya yaptırıcam
Bugün 20+4'teyim artık yarısı da geçmiş oldu
20+2 bendeee ilk zamanlar geçmez diyorduk nasıl geçiyormuş amaa
bi tık rahatlama geldi ama 30'dan sonra daha rahat edicem
Geldim canım her şey yolunda Allah'a şükür
Yok canım rahim ağzı kisalmam vardı doktor onun için 3 gün rapor verdi o arada da bende tetanoz aşımı oldum
Canım her şey yolunda rahim ağzımı bir doktor 37 mm bir doktor 42 mm ölçtü, tetanoz aşımı da oldum 19+2 de. 29 ocakta detaylı ultrasonum var bakalım 21+0 olacak
Günaydın canım
Usutmekten olmuş olabilir canım takip et doktor bana dinlenince geçiyorsa korkma dedi bugün
dün sabah eşimi uyandırdım tepiklerken
3 kere denk geldi yine
bütün gün haidi Alplerde geziyo gibi dolandı
Elimi koyunca bende hissetmek istiyorum artık
18+3 üm bende ama sanki artık karnımda dolaşan birisi varmış gibi hissediyorum dolanıyo kayıyo gibi sanki. Tabii ben yinede bağırsak hareketi olabilir deyip heyecanımı bastırıyorum
20 haftaya yaklaştıkça bende rahat ediyorum galiba. Hamileliğimi ilk öğrendiğim zamanları hatırlıyorum da. Hem şok hem korku hem heyecan hem tecrübesizlik dışarı çıkıp yürümeye korkuyodum bi şey olursa ya diye
Sağol kuzum inşallahOhhhhh, gözün aydın canım.
Çok sevindim.
Hadi şifa olsun.
.
Evet evet konuşmuştuk -C-A-N-A-N- bu konuyu. O zaman bende pek bi şey yoktu. Ama pıtır pıtır hissetsek artık ne iyi olur
Bende elimi koyunca hissediyorum akşam 2 kere eşime gel elini koy dedim o gelince duruyor
Aaaa demee biz tadilat işine girişecektik martta, nisanda anca biter sonra odasını falan düzenleriz diyordum. Zamanında gelsinler inşallah
Çokta geç zamana bırakmamakta fayda var 7 aydan sonra hazırlıklı olmak lazım ne olur ne olmaz zamanında doğururuz inşallah gerek kalmazAaaa demee biz tadilat işine girişecektik martta, nisanda anca biter sonra odasını falan düzenleriz diyordum. Zamanında gelsinler inşallah
İnşallahİnşallah canım bakalım herkes sağ salim atlatır umarım şu aşı meselesini
Naz yapıyorlar babalaraYa benimki de öyle, sadece bir kere hissedebildi babası.
.
Ya maşallah kuzuya, büyümüş de Alpler’de geziyo.
.
alplerde haidi gibi dolanan eşim kırlarda yuvarlanıyo gibi sevinçliydi tepiği hissedince
Doktor bence biraz daha bilimsel yaklaşıyor ondan. Benimkisi de ısrarla 20 den önce asla diyorSen de benim gibisin, inanamıyorsun canım.
İşin garibi, benim doktorum da inanmıyo hareketi hissettiğime.
.
Evet kesinlikle. Artık o rahatlamaya ihtiyacımız var. Hakettik diyorum benEvet, dii mi?
Daha rahatlarız o zaman.
.
Çok yalnız yürümemeye dikkat et aman Allah korusunBen hala tek başıma yürümeye korkuyorum.
Eşimle yürüyüş sonrası markete gittiğimizde şekerim düştü, neredeyse bayılıyordum.
.