2022 ikizler burcu anneleri

Geldim canım her şey yolunda Allah'a şükür 🙏

Yok canım rahim ağzı kisalmam vardı doktor onun için 3 gün rapor verdi o arada da bende tetanoz aşımı oldum 😌

Canım her şey yolunda rahim ağzımı bir doktor 37 mm bir doktor 42 mm ölçtü, tetanoz aşımı da oldum 19+2 de. 29 ocakta detaylı ultrasonum var bakalım 21+0 olacak 😌

Günaydın canım 🥰🥰

Usutmekten olmuş olabilir canım takip et doktor bana dinlenince geçiyorsa korkma dedi bugün

Ohhhhh, gözün aydın canım. 🥰

Çok sevindim. ❤️

Hadi şifa olsun. 🤗

.

Elimi koyunca bende hissetmek istiyorum artık🙏🙏🙏🙏
18+3 üm bende ama sanki artık karnımda dolaşan birisi varmış gibi hissediyorum 🙈 dolanıyo kayıyo gibi sanki. Tabii ben yinede bağırsak hareketi olabilir deyip heyecanımı bastırıyorum ☺️

Sen de benim gibisin, inanamıyorsun canım. 😂

İşin garibi, benim doktorum da inanmıyo hareketi hissettiğime. 🙈

.

20 haftaya yaklaştıkça bende rahat ediyorum galiba. Hamileliğimi ilk öğrendiğim zamanları hatırlıyorum da. Hem şok hem korku hem heyecan hem tecrübesizlik 🙈 dışarı çıkıp yürümeye korkuyodum bi şey olursa ya diye

Ben hala tek başıma yürümeye korkuyorum. 🙈

Eşimle yürüyüş sonrası markete gittiğimizde şekerim düştü, neredeyse bayılıyordum. 😔

.

Aaaa demee 😳😳 biz tadilat işine girişecektik martta, nisanda anca biter sonra odasını falan düzenleriz diyordum. Zamanında gelsinler inşallah 🤲🏻
Çokta geç zamana bırakmamakta fayda var 7 aydan sonra hazırlıklı olmak lazım ne olur ne olmaz zamanında doğururuz inşallah gerek kalmaz 🤲
İnşallah canım bakalım 😌 herkes sağ salim atlatır umarım şu aşı meselesini 🙏
İnşallah 🤲
Ya benimki de öyle, sadece bir kere hissedebildi babası. 🙈

.
Naz yapıyorlar babalara😅😅

X