2022 ikizler burcu anneleri

kızlar ben çıktım✌️😍

her şey yolunda dedi🙏 638 gram olmuş minik tırtıl

rahim ağzı uzunluğunu ölçtü 48 milim dedi, iyiymiş,

tetanoz 1 tane vurulduğun için istersen 2. yi olmayabilirsin seni idare eder dedi✌️ sonraa kilon iyi ama bir miktar şeker yüklemesi öneririm dedi çok yapmayız 50 gram yeterli olur dedi

3 hafta sonra kontrol var yine gitmeden yine idrar kan testimi de tekrarlayıp öyle gidicem😎

uyuyodu minik tırtıl ama uykusunda da hareketliydi gülüyodu, bi şeyler yapıyodu🧡

fotosunu da bırakayım günümüz şenlensin mi🥳🚀

Yaaaaa, maşallah. ❤️
Nasıl da huzurla uyuyo minnoş. 🥰

Yarım kiloyu geçmiş annesi, bir dahaki gidişte 1 kilo olur heralde. 😉

.

Kuzum az önce eve geldim, duş alıp çorba içip uzanacağım eğer geçmezse sabaha verelim dedi eşim, zaten hastaneye gideceğiz. Tetanos aşısı yapar mı böyle bilemedim ki vücudumda kırgınlık var, boğazım geçti ama burnum kuru🙁 inşallah covid değilimdir ya son 3 hafta kalmıştı izine😞

Yapabilir canım, benim hala kol ağrım var.
Senin şikayetlerine benzer şikayetler okumuştum.

.

Kızlar selam♥
Ancak yazabiliyorum kusura bakmayın.
Kontrol çok güzel geçti. Herşey yolunda çok şükür ✌🏼🥳
Kızım gayet iyiydi büyümüş 450 gr kadar dedi. 1 hafta kadar önden gidiyor.
19 şubatta 24 hafta iznine çıkabilirsin dedi. O güne tekrar randevu aldık🥳🥳 bugün en çok buna sevinmiş olabilirim✌🏼😅
Magnezyum başladık. Ben ilk erken doğumdan dolayı tergin olduğum için başladı aslında ben sorunca başlayalım için rahat etsin dedi.
Kan idrar kültür baktı hepsine tarama yaptı. Onlar da iyi çıktı çok şükür🙏🏻😌
Covid 3.dozunu hemen ol dedi. Çok vaka var dedi. Tedbiren aşıdan sonra coraspin kullanıcam 20 gün kadar.
Gelirken de aşımı oldum. 2.dozu çok ağır atlatmıştım umarım bu hafif geçer🙏🏻 şuan sadece kol ağrım var.
Haberler böyle🥰
Beklettiğim için özür dilerim. Çok koşturmacalı birgündü ancak yazabildim 🧡🧡 güzel dilekleriniz için teşekkür ederim hepinize🥰💕

rollercoaster rollercoaster hangi bebek deterjanını kullanıyorsun?
Daha önce kullanıp memnun kalan arkadaşlarda marka paylaşırsa sevinirim:duduk::KK47:
Canım ben dalan roxy kullanıyorum toZ deterjan. Yumuşatıcı kullanmıyorum. Bir de durunun toz deterjanından hiç memnun kalmamıştım. Sabun tozu olan. Erimiyor:duduk:
Günaydın kızlar💕
Sanırım hasta oldum iki gündür boğazım kötüydü dün yemek borum alev alev yandı ballı suyu içemedim o kadar kötüydü
akşam üstü ofis arkadaşımız covid pozitif çıktı temaslı değildim ama ortak lavabo falan tedirgin etti bugün gelme sen hamilesin dediler haftasonuda çalışmıyoruz 3 gün yeni vaka çıkmazsa pazartesi çalışcam tekrar
Geceden beri burnum tıkalı hapşırıyorum boğazım tahriş olmuş hafif halsizlik var eşimde tedirgin oldu yarın test verelim olmazsa dedi bugün dinlenicem inşallah korona değildir 🙏
Kuzum nasıl oldun?
Bugün dr ile covid konusunu konuştuk.delta hamilelerde çok ağır geçiyordu omicron grip gibi geçiyor. Olursan da sıkıntı yapma dedi.
Ama testi ihmal etme derim. Eğer pozitifsen kan sulandırıcı verir büyük ihtimalle doktorun.
Geçmiş olsun tatlım🙏🏻💕
kızlar ben çıktım✌️😍

her şey yolunda dedi🙏 638 gram olmuş minik tırtıl

rahim ağzı uzunluğunu ölçtü 48 milim dedi, iyiymiş,

tetanoz 1 tane vurulduğun için istersen 2. yi olmayabilirsin seni idare eder dedi✌️ sonraa kilon iyi ama bir miktar şeker yüklemesi öneririm dedi çok yapmayız 50 gram yeterli olur dedi

3 hafta sonra kontrol var yine gitmeden yine idrar kan testimi de tekrarlayıp öyle gidicem😎

uyuyodu minik tırtıl ama uykusunda da hareketliydi gülüyodu, bi şeyler yapıyodu🧡

fotosunu da bırakayım günümüz şenlensin mi🥳🚀
Özgecim ne güzel foto🥰
Herşeyin yolunda olmasına çok sevindim🙏🏻😌😍 gözünaydın tatlım✌🏼🥳🥳

Aa foto eklemeyi unutmuşum kızlarr😍
Bu da benim fındık kurdum😍🥳
Ayaklarını kafasının üstünde eliyle tutuyordu😅😅

Eklentiler

• 20220204_113807.jpg
    20220204_113807.jpg
    95,8 KB · Görüntüleme: 43
Oyyyyy, çok geçmiş olsun canım.
Covid değil, normal grip salgını da var şu ara.
Havalar çok soğuk, belki soğuk algınlığıdır canım. Sıcak bişiyler iç, dinlen bol bol.

.
Sağol kuzum bugün çok evdeydim çorba falan içtim şimdide sıcak ballı limonlu su içiyorum inşallah iyi gelir 🙏

Kuzum nasıl oldun?
Bugün dr ile covid konusunu konuştuk.delta hamilelerde çok ağır geçiyordu omicron grip gibi geçiyor. Olursan da sıkıntı yapma dedi.
Ama testi ihmal etme derim. Eğer pozitifsen kan sulandırıcı verir büyük ihtimalle doktorun.
Geçmiş olsun tatlım🙏🏻💕
Sağol canım evdeydim bugün çorba içtim dinlendim şimdide sıcak ballı limonlu su içiyorum artarsa gidicem teste şuan burnum ve boğazım kötü ateş ağrı yaparsa başka seçenek yok zaten 😒

Kızlar selam♥
19 şubatta 24 hafta iznine çıkabilirsin dedi. O güne tekrar randevu aldık🥳🥳 bugün en çok buna sevinmiş olabilirim✌🏼😅
Magnezyum başladık. Ben ilk erken doğumdan dolayı tergin olduğum için başladı aslında ben sorunca başlayalım için rahat etsin dedi.
Covid 3.dozunu hemen ol dedi. Çok vaka var dedi. Tedbiren aşıdan sonra coraspin kullanıcam 20 gün kadar.
Gelirken de aşımı oldum. 2.dozu çok ağır atlatmıştım umarım bu hafif geçer🙏🏻 şuan sadece kol ağrım var.
Haberler böyle🥰
Beklettiğim için özür dilerim. Çok koşturmacalı birgündü ancak yazabildim 🧡🧡 güzel dilekleriniz için teşekkür ederim hepinize🥰💕
Dolu dolu bir gün olmuş canım, güzel haberlere seviniyorum🥰🥰 aşı olman da iyi olmuş, ben 3 aşılıyım ama şu an covid miyim diye endişelerim var🤷🏼‍♀️ Bebikinin fotosu da çok güzel🥰💕

Sağol canım evdeydim bugün çorba içtim dinlendim şimdide sıcak ballı limonlu su içiyorum artarsa gidicem teste şuan burnum ve boğazım kötü ateş ağrı yaparsa başka seçenek yok zaten 😒
İnşallah sabah daha iyi uyanırsın kuzum🙏🏻
Cvit ihmal etme. Bol limonlu su iç. Kan sulandırıcı etkisi de var. Doğal yollardan almış olursun🌸
Ayy maşallah ya 🧿
Artık nasıl net görünüyorlar ❤️
senin kuzuş bayağı akrobatik maşallah ne güzel poz vermiş öyle 😅

Sağol kuzum🧡 evet çok net. Hele 28 li haftalarda çekilmiş bir fotolar de un odasında dedim bunlar vesikalık😅 süprizi falan kalmıyor bu işiN🤭😅

Dolu dolu bir gün olmuş canım, güzel haberlere seviniyorum🥰🥰 aşı olman da iyi olmuş, ben 3 aşılıyım ama şu an covid miyim diye endişelerim var🤷🏼‍♀️ Bebikinin fotosu da çok güzel🥰💕
Sağol canım🙏🏻🥰
Hiç korkma covid değilsindir inşallah ama olsan bile hafif geçiyormuş omicron hamilelerde. Sen vitaminini eksik etme bealenmene dikkat et bol bol dinlen💕

Kızlar selam♥
Haberler böyle🥰
Gözün aydın Madamcım💞
Yaa şu güzelliğe bak😍 senin prenses balerin olacak sanırım, şu hareketlere bak 💛🐝👩‍❤️‍💋‍👨 maşşallah🐛

24. Haftana çok az kalmış, bu haber harika🐝

Deterjan önerisi için de tşk ediyorum😘

Kızlar selam♥
Haberler böyle🥰

Harika haberler canım. 🥰
Maşallah kuzuya. ❤️

İnşallah aşı etkilemez, rahat rahat uyursun bu gece. 🤗

.

Kızlar selam♥
Haberler böyle🥰

hah bak neyi unuttum diyodum bugün magnezyumu sormayı unuttum🙈🙈

baldan_madam baldan_madam çoook şükür🙏

ohh iznine de az kaldı artık bebeğinle başbaşa günler yükleniyor🧡🧡🧡

X