- 30 Ocak 2010
- 2.470
- 6.471
- Konu Sahibi -C-A-N-A-N-
- #1.361
Ay minik deniz kızı yaaaa seneye yaz giyer artık, boğumlu bacakları hayal ettim içinde
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay minik deniz kızı yaaaa seneye yaz giyer artık, boğumlu bacakları hayal ettim içinde
Ahshshdjdhf yaa offf çok güldüm buna. Belki kirazdan reçel, meyve suyu yapılan yerlerdeki chazdan çıkan çekirdekleri kullanıyorlardır, yediklerini düşünmek istemedim marketlerde hazır çekirdek içi satılıyor ya onu adamlar ayıklayıp poşete koyuyor diye kuzenimi kandırmıştım küçükkenhep aklıma şu soru geliyo hazır olanları yiyerek mi çekirdeklerini çıkarıyolar değildir mutlaka ama her seferinde bu soru aklıma geliyo
GünaydınnSabahtan gittim canım, monurol şase verdi tek kullanımlık, gece kullanacağım. TeşekkürlerAh kuzum, anca gördüm mesajını. Kusura bakma.
Problem olmaz tabi, nolcak.
Benim de kristaller yüksek çıkmış, sanırım böbrek taşı habercisi.
Doktoruma gönderdim, bir problem yok dedi ama diğerlerinde hep 0 olan değer bu ay 89 çıktı.
.
Kiraz çekirdekli kemer ya da poşetler var sıcak su torbası mantığı gibi kuzum. Mikrodalgada ısıtıyorsun, yavaş soğuduğu için bir süre ısıtıyor ve rahatlatıyor mantığı. Çok gerekli gelmedi bana açıkçası. EzgininAnnesi ün de dediği gibi gaz problemine masaj, damla ve beslenme ile müdahale edince daha iyi sonuç alınıyor. Kolikse zaten çekirdek mekirdek hikayebiraz karıştır kuzum.
ya daaa içine pekmez dök hahahaha
ohh canım istedi :)
biraz kendine gelmişsindir kuzum evde. diren nisan ayına az kaldı. şubata geldik bile. şubatı sayma hatta :)
aaaa bir yaşıma daha girdim. bu kiraz çekirdeği olayı ne ki. gaza mı iyi geliyormuş
anladım kuzucum aklımda olsun ama yine de.Kiraz çekirdekli kemer ya da poşetler var sıcak su torbası mantığı gibi kuzum. Mikrodalgada ısıtıyorsun, yavaş soğuduğu için bir süre ısıtıyor ve rahatlatıyor mantığı. Çok gerekli gelmedi bana açıkçası. EzgininAnnesi ün de dediği gibi gaz problemine masaj, damla ve beslenme ile müdahale edince daha iyi sonuç alınıyor. Kolikse zaten çekirdek mekirdek hikaye
Özel radyolog seviyordur sanırım işini internetten üstün körü baktım iyi gibi duruyor. 2,5- 4 saatlik karlı yollara gitmektense çok daha mantıklı geliyor. Uzun süredirde evden hiç çıkmadım ya kısa yol olsa daha iyi sanırım. Çok hazırlıksız yakalandımRadyolog da olur, önemli değil canım.
Önemli olan mesleğini seven, iyi bir doktor olması.
Başından savmasın, detaylıca baksın yeter.
.
Bizde de pekmezle yenir. Fethiye’ye de balla yeniliyor bende evlenince öğrendim Güzel oluyor baya denemelisin.Aaaa, balla hiç denemedim ben.
Hep pekmezle yeriz.
.
Aminnnnn inşallah Hayırlı kandillerrrrherkese hayırlı kandiller. bütün dileklerinizin kabul olacağı bir gece olur inşallah :)
Hayırlı kandillerHayırlı kandiller güzeller Rahmeti bol bu gecede hep güzellikler dileyelim ve isteyelim
Günaydın hayırlı kandillerGünaydın kızlar
Hayırlı kandiller
Herkese günaydın ve de Kandilinizi kutlarım kızlar
Afacan bunlar, şimdiden oyunlara başladılar
Evet kuzum iyi geldi. Ay bir an önce nisan olsun vallahi dayanamıyorum Bu arada ben izindeyken diğer eleman da başlamıs 1inde aman amannn bakalım Ocak ayının maaşını ne yapacaklar. Dın dın dınnnbiraz kendine gelmişsindir kuzum evde. diren nisan ayına az kaldı. şubata geldik bile. şubatı sayma hatta :)
GünaydınnSabahtan gittim canım, monurol şase verdi tek kullanımlık, gece kullanacağım. Teşekkürler
Özel radyolog seviyordur sanırım işini internetten üstün körü baktım iyi gibi duruyor. 2,5- 4 saatlik karlı yollara gitmektense çok daha mantıklı geliyor. Uzun süredirde evden hiç çıkmadım ya kısa yol olsa daha iyi sanırım. Çok hazırlıksız yakalandım
Bizde de pekmezle yenir. Fethiye’ye de balla yeniliyor bende evlenince öğrendim Güzel oluyor baya denemelisin.