2022 ikizler burcu anneleri

hep aklıma şu soru geliyo hazır olanları yiyerek mi çekirdeklerini çıkarıyolar😂 değildir mutlaka ama her seferinde bu soru aklıma geliyo😂
Ahshshdjdhf yaa offf çok güldüm buna. Belki kirazdan reçel, meyve suyu yapılan yerlerdeki chazdan çıkan çekirdekleri kullanıyorlardır, yediklerini düşünmek istemedim🤣🤣 marketlerde hazır çekirdek içi satılıyor ya onu adamlar ayıklayıp poşete koyuyor diye kuzenimi kandırmıştım küçükken😅😅

Ah kuzum, anca gördüm mesajını. Kusura bakma.

Problem olmaz tabi, nolcak.

Benim de kristaller yüksek çıkmış, sanırım böbrek taşı habercisi.

Doktoruma gönderdim, bir problem yok dedi ama diğerlerinde hep 0 olan değer bu ay 89 çıktı.

.
Günaydınn🥰🥰Sabahtan gittim canım, monurol şase verdi tek kullanımlık, gece kullanacağım. Teşekkürler😍

biraz karıştır kuzum.
ya daaa içine pekmez dök hahahaha
ohh canım istedi :)

biraz kendine gelmişsindir kuzum evde. diren nisan ayına az kaldı. şubata geldik bile. şubatı sayma hatta :)

aaaa bir yaşıma daha girdim. bu kiraz çekirdeği olayı ne ki. gaza mı iyi geliyormuş
Kiraz çekirdekli kemer ya da poşetler var sıcak su torbası mantığı gibi kuzum. Mikrodalgada ısıtıyorsun, yavaş soğuduğu için bir süre ısıtıyor ve rahatlatıyor mantığı. Çok gerekli gelmedi bana açıkçası. EzgininAnnesi EzgininAnnesi ün de dediği gibi gaz problemine masaj, damla ve beslenme ile müdahale edince daha iyi sonuç alınıyor. Kolikse zaten çekirdek mekirdek hikaye🤷🏼‍♀️

Kiraz çekirdekli kemer ya da poşetler var sıcak su torbası mantığı gibi kuzum. Mikrodalgada ısıtıyorsun, yavaş soğuduğu için bir süre ısıtıyor ve rahatlatıyor mantığı. Çok gerekli gelmedi bana açıkçası. EzgininAnnesi EzgininAnnesi ün de dediği gibi gaz problemine masaj, damla ve beslenme ile müdahale edince daha iyi sonuç alınıyor. Kolikse zaten çekirdek mekirdek hikaye🤷🏼‍♀️
anladım kuzucum aklımda olsun ama yine de.
belki işe yarar belli mi olur :)

Radyolog da olur, önemli değil canım.
Önemli olan mesleğini seven, iyi bir doktor olması.
Başından savmasın, detaylıca baksın yeter.

.
Özel radyolog seviyordur sanırım işini 🙈 internetten üstün körü baktım iyi gibi duruyor. 2,5- 4 saatlik karlı yollara gitmektense çok daha mantıklı geliyor. Uzun süredirde evden hiç çıkmadım ya kısa yol olsa daha iyi sanırım. Çok hazırlıksız yakalandım 😊

biraz kendine gelmişsindir kuzum evde. diren nisan ayına az kaldı. şubata geldik bile. şubatı sayma hatta :)
Evet kuzum iyi geldi. Ay bir an önce nisan olsun vallahi dayanamıyorum😁 Bu arada ben izindeyken diğer eleman da başlamıs 1inde aman amannn 😁 bakalım Ocak ayının maaşını ne yapacaklar. Dın dın dınnn

Özel radyolog seviyordur sanırım işini 🙈 internetten üstün körü baktım iyi gibi duruyor. 2,5- 4 saatlik karlı yollara gitmektense çok daha mantıklı geliyor. Uzun süredirde evden hiç çıkmadım ya kısa yol olsa daha iyi sanırım. Çok hazırlıksız yakalandım 😊

😂😂😂
Hemen al randevuyu canım, oralarda 1 taneyse boş bulmak da zor olur.

.

X