2022 ikizler burcu anneleri

ya ben sırf bu yüzden tahin almıştım ama üstü su gibi ya hiç yiyesim gelmiyo

Kızzlar iyi aksamlar, kac gündür alıstım eve yarın is bası. Bana bulasmadı cok sükür. Bugün saglık ocağında tetanoz aşısı oldum kol ağrısı yapıyormus cidden. Kalbini de dinledik. Biraz ugrastırdı ama cok şükür iyiyiz

neyse bu hafta sadece 2 gün çalışmış olacaksın di mi

yaptı mı ağrı? umarım yarına kadar bi şey kalmaz

sağlık ocağında kalbi dinleyebilmek gerçekten çok güç ama neyse ki dinlemişsin

Kızlar bu kiraz çekirdekli gaz giderici kemer işe yarıyor mu acaba ?
Kuzu ben de arkadaşıma sordum, onların da bebiş yaza denk geldiği için kendileri biriktirmişler kiraz çekirdeklerini. Ama ısıtmak için mikrodalga gerekiyormuş kemerde de. Benim mikrodalgam yok Sıcak havluyla aynı mantık olduğunu söyledi, ütüyle havlu ısıtıp onu da koyabilirsin rahatlatsın diye dedi. Ama mesela enfeksiyonda falan karın bölgesine sıcak birşey koymak zararlı diye biliyorum yetişkinlerde bile. Ben ayakların sıcak tutulması taraftarıyım

3 gün canım, cumartesi de çalışıyorum ya kol ağrısı yapabilirmiş 2-3 gün. Kalbi dinlemek gercekten güç. Sadece cihazı var ve kalbin yerini bulamıyorlar 5 dk da zor buldu bulamıyorum diyo bide. İnsan gerilmiyo değil vallahi

Sağol canım bilgi için. Kiraz çekirdekli patikler de vardı ama. Arkadaşım dedi Dr gaz damlası verdi o rahatlattı diye. Sözde arkadaşların bebeklerinde hep yanlarındaydım gündüz gece. Ama kendi olunca çok farklı oluyormuş. (Yatağa yattım. Şuan sanki yazdıklarımı okur gibi hareketleniyor içerde )

hep aklıma şu soru geliyo hazır olanları yiyerek mi çekirdeklerini çıkarıyolar değildir mutlaka ama her seferinde bu soru aklıma geliyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…