- 3 Temmuz 2021
- 3.708
- 12.505
- 41
-
- Konu Sahibi -C-A-N-A-N-
- #1.321
Canım bu işin ustaları perinatologlar. Benim Dr da radyologlara baktirma demişti. Eğer Dr un da perinatologsa gayet tabi bakabilir. Çok şükür benim geçti gitti ,bir sıkıntı yok gibi.
rollercoaster ablaa tahin de mi etki etmedi. Ara ara banada geliyor yanma ama takip ediyorum özellikle salçalı yemek sonralarında yaşıyorum bu sıkıntıyı.
Tatlım çok geçmiş olsun. Bende burda olamadığım süreçte grip atlattim. Antibiyotik kullanmak zorunda kaldım hatta. Hiç ihmal etme bir KBB doktoruna görün tedbirini al. Bebişini tehlikeye atma. Hatta kan testi isteyip CRP değerine de muhakkak baktır ki enfeksiyon varsa bile kanda artmadan tedavine başlansin. Çok geçmiş olsun
Tatlım sen normal de ne kadar sürede bir gidiyordun ki benim Dr hep bir ay çağırdı. Sahi şimdi başka Dr daha araştırıcam .
E bebek e giden ben
Neler neler vardı da tuttum kendimi.
Rende de olmazsa olmaz
Eki Görüntüle 2999683 Eki Görüntüle 2999685 Eki Görüntüle 2999691 Eki Görüntüle 2999693 Eki Görüntüle 2999694 Eki Görüntüle 2999696
Ne mavisi kız.yaa o mavi tulum nedir
Ne mavisi kız.
Kot olanı mi diyon
Çok güzeldi kıza da olur ya
Güzelce karıştırıp balla yiyebilirsin güzel olurya ben sırf bu yüzden tahin almıştım ama üstü su gibi ya hiç yiyesim gelmiyo
Akşam yemeğinden sonra ve sonrasında biraz hissettim çok şükür. Kaçak benimle oyun oynuyor
Ya minik poğaça ayağına o çoraplar nasılda yakışır. Ayrıca tulumu nasıl süslü, bayıldım :) Güle güle kullanınE bebek e giden ben
Neler neler vardı da tuttum kendimi.
Rende de olmazsa olmaz
Eki Görüntüle 2999683 Eki Görüntüle 2999685 Eki Görüntüle 2999691 Eki Görüntüle 2999693 Eki Görüntüle 2999694 Eki Görüntüle 2999696
Kızzlar iyi aksamlar, kac gündür alıstım eve yarın is bası. Bana bulasmadı cok sükür. Bugün saglık ocağında tetanoz aşısı oldum kol ağrısı yapıyormus cidden. Kalbini de dinledik. Biraz ugrastırdı ama cok şükür iyiyiz
Akşam yemeğinden sonra ve sonrasında biraz hissettim çok şükür. Kaçak benimle oyun oynuyor
Kuzum yemeden önce bir kaşıkla karıştırıp ye.ya ben sırf bu yüzden tahin almıştım ama üstü su gibi ya hiç yiyesim gelmiyo
Canım benim de reflüm var össye hazırlandığım sene tahin helvası ile beslendim desem yeridir. Sıvı yemek istemezsen sade tahin helvası da yiyebilirsin, o da iyi geliyorya ben sırf bu yüzden tahin almıştım ama üstü su gibi ya hiç yiyesim gelmiyo
Kuzu ben de arkadaşıma sordum, onların da bebiş yaza denk geldiği için kendileri biriktirmişler kiraz çekirdeklerini. Ama ısıtmak için mikrodalga gerekiyormuş kemerde de. Benim mikrodalgam yokKızlar bu kiraz çekirdekli gaz giderici kemer işe yarıyor mu acaba ?
3 gün canım, cumartesi de çalışıyorum yaneyse bu hafta sadece 2 gün çalışmış olacaksın di mi
yaptı mı ağrı? umarım yarına kadar bi şey kalmaz
sağlık ocağında kalbi dinleyebilmek gerçekten çok güçama neyse ki dinlemişsin
Sağol canım bilgi için. Kiraz çekirdekli patikler de vardı ama. Arkadaşım dedi Dr gaz damlası verdi o rahatlattı diye. Sözde arkadaşların bebeklerinde hep yanlarındaydım gündüz gece. Ama kendi olunca çok farklı oluyormuş. (Yatağa yattım. Şuan sanki yazdıklarımı okur gibi hareketleniyor içerdeKuzu ben de arkadaşıma sordum, onların da bebiş yaza denk geldiği için kendileri biriktirmişler kiraz çekirdeklerini. Ama ısıtmak için mikrodalga gerekiyormuş kemerde de. Benim mikrodalgam yokSıcak havluyla aynı mantık olduğunu söyledi, ütüyle havlu ısıtıp onu da koyabilirsin rahatlatsın diye dedi. Ama mesela enfeksiyonda falan karın bölgesine sıcak birşey koymak zararlı diye biliyorum yetişkinlerde bile. Ben ayakların sıcak tutulması taraftarıyım
Kuzu ben de arkadaşıma sordum, onların da bebiş yaza denk geldiği için kendileri biriktirmişler kiraz çekirdeklerini. Ama ısıtmak için mikrodalga gerekiyormuş kemerde de. Benim mikrodalgam yokSıcak havluyla aynı mantık olduğunu söyledi, ütüyle havlu ısıtıp onu da koyabilirsin rahatlatsın diye dedi. Ama mesela enfeksiyonda falan karın bölgesine sıcak birşey koymak zararlı diye biliyorum yetişkinlerde bile. Ben ayakların sıcak tutulması taraftarıyım