- 12 Ağustos 2014
- 4.451
- 10.102
-
- Konu Sahibi -C-A-N-A-N-
- #1.281
Tetanos aşısı 1. Dozu oldum sabahtan, şimdilik hiç ağrım yok inşallah böyle devam ederkan ve idrar tahlili de verdim. Bi de bebikin kalbini dinledik çok güzeldi
Selamlar uzun süredir yazamadım. Aralarda girip bakmaya çalıştım. Her şey yolunda kızlar bebiş büyüyorBu hafta tetanoz olabilirsin dedi. 1 ay içinde detaylı ultrasyon yaptırmanı öneririm dedi. Tüm gebelere öneriyoruz dedi. Ama bizim ilçede yokmuş ne kadar saçma ya en yakını seçeceğiz büyük olasılık hayırlısı İlk defa 1 ay sonra gel dedi.
canan sen ben misin. dün akşam yemek yemek istiyorum ama yiyemem çok kilo aldım diye ağlıyordum eşime ahahah bir insan yemek yiyemediği için ağlar mı ahhaha
22+6 yız bugün. İki haftadan beri her gün muhakkak farkettiriyordu kendini. Şimdi dünden beri hissetmeyince meraklandım.Kaçıncı haftadasın canım?
Ben 2-3 hafta önce hissetmemeye başlamıştım. Aradan 3 gün geçti, tekrar başladı hareketlenmeye.
kuzucum uygulama da bu durum normal diye bir yazı okumuştum.Günaydın kızlar,
Sizlere bir şey soracağım. Ben sanki dünden beri bebişin hareketlerini hissetmiyorum. Bu kadar uzun süre hissetmemek normal mi acaba? Sizler de de oluyor mu?
şifa olsun canımŞifa olsun kuzum.
Ben de biraz önce idrar verdim, 1.tetanozu oldum geldim.
.
of nolcak bu halimiz 77 oldum. ayda 1 kg alma olayım yalan oldu resmenNasıl böyle oldum anlamıyorum kuzum.
3 haftada 1 kilo alıyorum.
.
amiiiiinnnnn.
Bugün 3 ayların başlangıcı, Recep’in 1’i.
Duaların çokça kabul olduğu günler.
Rabbim hepimize aklen, ruhen ve bedenen sağlıklı bir şekilde evlatlarımızı kucağımıza almayı ve büyütmeyi nasip etsin.
.
bazen 3-4 gün hissedilmeyebilir normal demişti uygulamaGünaydın kızlar,
Sizlere bir şey soracağım. Ben sanki dünden beri bebişin hareketlerini hissetmiyorum. Bu kadar uzun süre hissetmemek normal mi acaba? Sizler de de oluyor mu?
Kudurukçu saklambaç mı oynuyor ne yapıyor :)kuzucum uygulama da bu durum normal diye bir yazı okumuştum.
bu aralar gün hissedemezmişiz
Şifa olsun kuzum.
Ben de biraz önce idrar verdim, 1.tetanozu oldum geldim.
.
Uygulama da diyor ya parmağımda oynatılmaya hazır mısın diye :) Ne kadar haklı bir söz :) Oh biraz kalbim ferahladı. Yarın sabah özellikle takip edeceğimbazen 3-4 gün hissedilmeyebilir normal demişti uygulama
genelde sabah 6 civarları yakalıyorum ben, biz uyurken uyanık oluyolarmış, sabahları erken saatlerde takip etsene
22+6 yız bugün. İki haftadan beri her gün muhakkak farkettiriyordu kendini. Şimdi dünden beri hissetmeyince meraklandım.
Canancım sen baya zayıftın ama, yeni de almaya başladın bence normal artık alman. Ben 8 kilo almışım başlangıçtan bu yana, 63 çıktım sağlık ocağında büyük şokNasıl böyle oldum anlamıyorum kuzum.
3 haftada 1 kilo alıyorum.
.
Ne kadar güzel bir dua canım.
Bugün 3 ayların başlangıcı, Recep’in 1’i.
Duaların çokça kabul olduğu günler.
Rabbim hepimize aklen, ruhen ve bedenen sağlıklı bir şekilde evlatlarımızı kucağımıza almayı ve büyütmeyi nasip etsin.
.
Canancım sen baya zayıftın ama, yeni de almaya başladın bence normal artık alman. Ben 8 kilo almışım başlangıçtan bu yana, 63 çıktım sağlık ocağında büyük şok
22+6 yız bugün. İki haftadan beri her gün muhakkak farkettiriyordu kendini. Şimdi dünden beri hissetmeyince meraklandım.
şifa olsun canım
of nolcak bu halimiz 77 oldum. ayda 1 kg alma olayım yalan oldu resmen
oldun mu Canan tetanoz? e hadi ağrısız sızısız geçsin inşallah
Uygulama da diyor ya parmağımda oynatılmaya hazır mısın diye :) Ne kadar haklı bir söz :) Oh biraz kalbim ferahladı. Yarın sabah özellikle takip edeceğim
Biraz bekleyeyim yine de sesi çıkmazsa, söylediğin gibi sağlık ocağına gideyimİstersen, çok aklına takıldıysa sağlık ocağına gidip kalp atışı dinleyebilirsin canım.
.