2022 ikizler burcu anneleri

Günaydın kızlar,

Sizlere bir şey soracağım. Ben sanki dünden beri bebişin hareketlerini hissetmiyorum. Bu kadar uzun süre hissetmemek normal mi acaba? Sizler de de oluyor mu?
Canım bence sıkıntı yoktur. Eğer evdeysen tatlı birşeyler yiyip sırtüstü uzan daha rahat hissedersin. Bu haftalarda daha düzenli hissetmemek normal diye biliyorum ben de. Benim de öyle oluyor.
Biraz bekleyeyim yine de sesi çıkmazsa, söylediğin gibi sağlık ocağına gideyim :duduk:
Sağlık ocağının cihazları çok eski olabiliyor. Bazen kalp atışı duyamıyorlar. Öyle bir durum olursa panikleme canım. Biz çok çok zor bulmuştuk.

Kudurukçu saklambaç mı oynuyor ne yapıyor :)
valla onlardan her şey beklenir hahahah :)
Canancım sen baya zayıftın ama, yeni de almaya başladın bence normal artık alman. Ben 8 kilo almışım başlangıçtan bu yana, 63 çıktım sağlık ocağında büyük şok🤣🤣
7 kg da benden gelsin o zaman ahahah :)
4.hafta 56
5.hafta 55
6.hafta 54
12.hafta 54
15.hafta 55
18.hafta 56
21.hafta 57

Bu şekilde gidiyo canım.
12.haftadan itibaren 3 haftada 1 kilo alıyorum. 🙈
Böyle giderse 8-10 kilo daha alıcam gibi görünüyo.
Biraz korkuyorum açıkçası.

.
canaaannn 10 kg alsam öpüp başıma koyacağım hahaha :) dr 12-13 alsan olur demişti. ben de kendime 2 kg daha verdim 15 kg dedim. şimdiden 7 aldım kaldı almam gereken 8 hahahahha

Selam kızlar haftaya ya da sonraki hafta detaylı için gideceğim de doktor ilk önce bana gel dedi o gün kendi yönlendirecek herhalde gittiğim hastanede radyolog yapıyormuş, süreç nasıl işliyor bilenler gidenler aydınlatabilir mi 🧸
Doktor da bakıyor mu ultrasonla yoksa sadece radyolog mu bakıyor, ikisi de baksın ya geçen bebeğimi tam göremedim içime çok oturdu 🙈
Canım bu işin ustaları perinatologlar. Benim Dr da radyologlara baktirma demişti. Eğer Dr un da perinatologsa gayet tabi bakabilir. Çok şükür benim geçti gitti ,bir sıkıntı yok gibi☺️.
Canan çok şanslısın 🚀 ben yine mide yanmalarıyla baş başayım ne yesem mide yanması olarak geri dönüyor bumerang gibi🙄
rollercoaster rollercoaster ablaa tahin de mi etki etmedi. Ara ara banada geliyor yanma ama takip ediyorum özellikle salçalı yemek sonralarında yaşıyorum bu sıkıntıyı.
Kızlar gene çok hastayım. Uyumuşum biraz çok afedersiniz boğazımdan iltihap geliyor. Üşüttüm gene okulda. Boğazım acıyor burnum akıyor ıhlamur ve meyve ile idare etmeye çalışıyorum ılık süt içiyorum. Yarın rapor alacak gibiyim zaten yakın zamanda da ayrılacağım kısmetse defalarca hasta oldum. Artık çok üzülüyorum bebeğimin hareketlerini ufak ufak hissetmek güç veriyor ama öksürükçe, bazen çok kuvvetli öksürüyorum karnıma ağrı giriyor korkuyorum rahatsız ediyorum diye çok üzülüyorum bu sefer
Tatlım çok geçmiş olsun. Bende burda olamadığım süreçte grip atlattim. Antibiyotik kullanmak zorunda kaldım hatta. Hiç ihmal etme bir KBB doktoruna görün tedbirini al. Bebişini tehlikeye atma. Hatta kan testi isteyip CRP değerine de muhakkak baktır ki enfeksiyon varsa bile kanda artmadan tedavine başlansin. Çok geçmiş olsun 🙏
Selamlar uzun süredir yazamadım. Aralarda girip bakmaya çalıştım. Her şey yolunda kızlar bebiş büyüyor 😊 Bu hafta tetanoz olabilirsin dedi. 1 ay içinde detaylı ultrasyon yaptırmanı öneririm dedi. Tüm gebelere öneriyoruz dedi. Ama bizim ilçede yokmuş ne kadar saçma ya 🙈 en yakını seçeceğiz büyük olasılık hayırlısı 🤣 İlk defa 1 ay sonra gel dedi. 🤭
Tatlım sen normal de ne kadar sürede bir gidiyordun ki benim Dr hep bir ay çağırdı 🙈. Sahi şimdi başka Dr daha araştırıcam😄.

valla onlardan her şey beklenir hahahah :)

7 kg da benden gelsin o zaman ahahah :)

canaaannn 10 kg alsam öpüp başıma koyacağım hahaha :) dr 12-13 alsan olur demişti. ben de kendime 2 kg daha verdim 15 kg dedim. şimdiden 7 aldım kaldı almam gereken 8 hahahahha
İkimiz başı çekiyoruz galiba canım😂 ben bi 10 daha alırım rahat. Toplam 18 olur diye düşünüyorum. 20yi bulmasa bari 😌😌😌

Canımm -C-A-N-A-N- -C-A-N-A-N- sen tahlil sonuçlrından anlıyordun diye hatırladım. İdrar sonucu sisteme düşmüş de, enfeksiyon var diye anladım doğru mudur?

Eklentiler

• 14B70758-DEEC-4464-9CC1-9CCB9C727757.jpeg
    14B70758-DEEC-4464-9CC1-9CCB9C727757.jpeg
    237,8 KB · Görüntüleme: 36
Canımm -C-A-N-A-N- -C-A-N-A-N- sen tahlil sonuçlrından anlıyordun diye hatırladım. İdrar sonucu sisteme düşmüş de, enfeksiyon var diye anladım doğru mudur?

Canım bact bakteri, diğerleri lökosit.
Enfeksiyon var gibi duruyo. Muhtemelen Monurol Saşe verir doktorun. Belki idrar kültürü de ister.

Sadece lökositte kültür istemiyorlar ama beraberinde bakteri de olunca istiyorlar.

Benim böbrek taşı geçmişim olduğu için her ay başı idrar veriyorum muhakkak.

.

Ben geçen yıl tam bu zamanlar sıkı bir diyetle 76’dan 56’ya düşmüştüm.

Kilo bir şekilde verilir, önemli olan bir rahatsızlığa sebep olmaması.

Benim prolsktine bağlı hipofizde kitle vardı ya, kilo ve hamilelik tetikliyo. Biraz ondan korkuyorum.

Şeker ve tansiyon da korkutuyo tabi.

İnşallah hepimiz sağlıkla tamamlarız hamileliği. 🤗

.

Canım bact bakteri, diğerleri lökosit.
Enfeksiyon var gibi duruyo. Muhtemelen Monurol Saşe verir doktorun. Belki idrar kültürü de ister.

Sadece lökositte kültür istemiyorlar ama beraberinde bakteri de olunca istiyorlar.

Benim böbrek taşı geçmişim olduğu için her ay başı idrar veriyorum muhakkak.

.
Peki yarın sabahtan gitsem 1 günden bir şey olur mu? Bu arada çok su içsem? Hiç de belirti vermedi, sen hep baktırıyorsun diye öylesine istemiştim. Demek ki ara ara bakılması gerekecek

Benim prolsktine bağlı hipofizde kitle vardı ya, kilo ve hamilelik tetikliyo. Biraz ondan korkuyorum.

.
sağlıkla ilerlesin her şey canım

Selamlar canım. 🤗
Tetanozu yaptırmayanlar var.
Detaylı önemli ama, nerede yapılıyorsa git orada yaptır muhakkak.
Doktorun göremediğini görebiliyor perinatologlar. Damarlarına varana kadar inceliyorlar ve önlem alınması gerekiyorsa alınıyor hemen.

.
Gidicem canancım en yakın (radyolog sanırım) 1,5 saatlik mesafe de var. Antalya ya ya da Denizli’ye gitmektense en yakına gitmek daha iyidir diye düşündüm. Bakalım orayıda ayarlamak lazım.

Son düzenleme:
Canım bu işin ustaları perinatologlar. Benim Dr da radyologlara baktirma demişti. Eğer Dr un da perinatologsa gayet tabi bakabilir. Çok şükür benim geçti gitti ,bir sıkıntı yok gibi☺️.

rollercoaster rollercoaster ablaa tahin de mi etki etmedi. Ara ara banada geliyor yanma ama takip ediyorum özellikle salçalı yemek sonralarında yaşıyorum bu sıkıntıyı.

Tatlım çok geçmiş olsun. Bende burda olamadığım süreçte grip atlattim. Antibiyotik kullanmak zorunda kaldım hatta. Hiç ihmal etme bir KBB doktoruna görün tedbirini al. Bebişini tehlikeye atma. Hatta kan testi isteyip CRP değerine de muhakkak baktır ki enfeksiyon varsa bile kanda artmadan tedavine başlansin. Çok geçmiş olsun 🙏

Tatlım sen normal de ne kadar sürede bir gidiyordun ki benim Dr hep bir ay çağırdı 🙈. Sahi şimdi başka Dr daha araştırıcam😄.
2 hafta en fazla 3 hafta 🙈 ama özel durumdan dolayı sanırım aralıklarım biraz daha düşüktü. İyi olsun da muayene arası olsun diyorum şimdi 😊

.
Aaaa ne kadar güzel kilo vermişsin😍 hipofiz mikro adenom bende de var ama baya küçük. Dostinex kullanmıştım 4 ay, kontrol altındaydı en son. Ben çok kolay kilo alırım zor veririm, sonum hayır olsun. Rahim ameliyatımdan dolayı yürüyüş spor da yasak 🥲🥲

Gidicem canancım en yakın (radyolog sanırım) 1,5 saatlik mesafe de var. Antalya ya ya da Denizli’ye gitmektense en yakına gitmek daha iyidir diye düşündüm. Bakalım orayıda ayarlamak lazım.
Denizli’de Çağrı Güven’i öneririm kuzum düşünürsen. İnstagramdan da bakabilirsin, şehir dışından çok gelen var

Denizli’de Çağrı Güven’i öneririm kuzum düşünürsen. İnstagramdan da bakabilirsin, şehir dışından çok gelen var
saolasın kuzum bilemedim ki hiç uzak kalıyor diye doktorda birkaç isim yazdı. Kafamı toplayınca bir bakıcam hepsine.. öncesinde alıştırsaydı doktor şimdiye karar vermiş olurdum 🙈

X