- 12 Aralık 2012
- 2.912
- 7.353
- Konu Sahibi -C-A-N-A-N-
- #1.341
Doktor dedi siz hamileler erken yatın diyehep aklıma şu soru geliyo hazır olanları yiyerek mi çekirdeklerini çıkarıyolar değildir mutlaka ama her seferinde bu soru aklıma geliyo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Doktor dedi siz hamileler erken yatın diyehep aklıma şu soru geliyo hazır olanları yiyerek mi çekirdeklerini çıkarıyolar değildir mutlaka ama her seferinde bu soru aklıma geliyo
Peki yarın sabahtan gitsem 1 günden bir şey olur mu? Bu arada çok su içsem? Hiç de belirti vermedi, sen hep baktırıyorsun diye öylesine istemiştim. Demek ki ara ara bakılması gerekecek
sağlıkla ilerlesin her şey canım
Gidicem canancım en yakın (radyolog sanırım) 1,5 saatlik mesafe de var. Antalya ya ya da Denizli’ye gitmektense en yakına gitmek daha iyidir diye düşündüm. Bakalım orayıda ayarlamak lazım.
Aaaa ne kadar güzel kilo vermişsin hipofiz mikro adenom bende de var ama baya küçük. Dostinex kullanmıştım 4 ay, kontrol altındaydı en son. Ben çok kolay kilo alırım zor veririm, sonum hayır olsun. Rahim ameliyatımdan dolayı yürüyüş spor da yasak
E bebek e giden ben
Neler neler vardı da tuttum kendimi.
Rende de olmazsa olmaz
Eki Görüntüle 2999683 Eki Görüntüle 2999685 Eki Görüntüle 2999691 Eki Görüntüle 2999693 Eki Görüntüle 2999694 Eki Görüntüle 2999696
ya ben sırf bu yüzden tahin almıştım ama üstü su gibi ya hiç yiyesim gelmiyo
-C-A-N-A-N- tetanozdan sonra nasılsın?
Güzelce karıştırıp balla yiyebilirsin güzel olur
Kızzlar iyi aksamlar, kac gündür alıstım eve yarın is bası. Bana bulasmadı cok sükür. Bugün saglık ocağında tetanoz aşısı oldum kol ağrısı yapıyormus cidden. Kalbini de dinledik. Biraz ugrastırdı ama cok şükür iyiyiz
Akşam yemeğinden sonra ve sonrasında biraz hissettim çok şükür. Kaçak benimle oyun oynuyor
hep aklıma şu soru geliyo hazır olanları yiyerek mi çekirdeklerini çıkarıyolar değildir mutlaka ama her seferinde bu soru aklıma geliyo
Hani ekmeklerin üzerinde çekirdek taneleri olur ya, annemin de midesi kalkar, yiyemez onları.
.
yaaa onun bahçivanını yesinlerrrrrr çok güzel gözüküyorE bebek e giden ben
Neler neler vardı da tuttum kendimi.
Rende de olmazsa olmaz
Eki Görüntüle 2999683 Eki Görüntüle 2999685 Eki Görüntüle 2999691 Eki Görüntüle 2999693 Eki Görüntüle 2999694 Eki Görüntüle 2999696
Herkese günaydın ve de Kandilinizi kutlarım kızlarYa benim de bi ara öyle olmuştu.
Çok erken hissettim dönme hareketini, 10 gün sonra tık kesildi.
Göbeğin yağlı kısmına geçip saklanıyordu yumurcak.
Resmen saklambaç oynuyordu benimle.
.
biraz karıştır kuzum.ya ben sırf bu yüzden tahin almıştım ama üstü su gibi ya hiç yiyesim gelmiyo
biraz kendine gelmişsindir kuzum evde. diren nisan ayına az kaldı. şubata geldik bile. şubatı sayma hatta :)Kızzlar iyi aksamlar, kac gündür alıstım eve yarın is bası. Bana bulasmadı cok sükür. Bugün saglık ocağında tetanoz aşısı oldum kol ağrısı yapıyormus cidden. Kalbini de dinledik. Biraz ugrastırdı ama cok şükür iyiyiz
aaaa bir yaşıma daha girdim. bu kiraz çekirdeği olayı ne ki. gaza mı iyi geliyormuşKuzu ben de arkadaşıma sordum, onların da bebiş yaza denk geldiği için kendileri biriktirmişler kiraz çekirdeklerini. Ama ısıtmak için mikrodalga gerekiyormuş kemerde de. Benim mikrodalgam yok Sıcak havluyla aynı mantık olduğunu söyledi, ütüyle havlu ısıtıp onu da koyabilirsin rahatlatsın diye dedi. Ama mesela enfeksiyonda falan karın bölgesine sıcak birşey koymak zararlı diye biliyorum yetişkinlerde bile. Ben ayakların sıcak tutulması taraftarıyım
küçük deniz kızı resmen :)