- 5 Mayıs 2021
- 2.639
- 4.651
- 34
- Konu Sahibi -C-A-N-A-N-
17+0 ama çoook hafif pıt pıt oluyor ve çok nadir günde 1 kez gibiEvet, dii mi canım?
Sen ne zamandan beri hissediyorsun?
.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
17+0 ama çoook hafif pıt pıt oluyor ve çok nadir günde 1 kez gibiEvet, dii mi canım?
Sen ne zamandan beri hissediyorsun?
.
Kuzu bağırsak hareketinden farklı bu mutlaka anlıyorsun daha değişikGeçmiş olsun canım
Bu enfeksiyon annelerin baş sorunlarından inşallah kısa zamanda geçer
Bizimde sürpriz randevu bakalım nasıl geçecek
Bende hafif bişeyler hissediyorum ama Canan gibi bağırsak hareketlerine yoruyorum
Merhaba canım, aslında 2 aydır falan idrar yolu enfeksiyonum var ama çok yüksek değilmiş ilaç falan vermedi o yüzden bol bol su iç dedi ona dikkat ediyorum bende. Enfeksiyondan mı acaba ?
17+0 ama çoook hafif pıt pıt oluyor ve çok nadir günde 1 kez gibi
Hamilelik, Doğum ve Bebek Bakım Kitabı Annelik ve Çocuk Bakımı Kitapları Ayşe Öner Kitabı Fiyatı - Bkmkitap belki almak istersiniz çok bakınarak sipariş verdim. en uygun da burasıdır kızlar :)
1 de canım
1 de canım
İlk fırsatta hemen yazıcam
asıl macera doğumdan sonra başlıyor o yüzden hamilelik için bir kaynak almadım kağan hoca ve banu hocayı dinliyorum bol bol. ama doğum ve sonrası için bi kitaba ihtiyacım vardı. yorumlara bakarak aldım herkes öneriyor bakalım. 300 civarı sayfası var o kadar boş bilgilerle doldurmamışlardır sanırım hoş profesör de olsan her yiğidin yoğurt yiyişi farklıdır. onunla öğreneceğiz :) sağlıkla bi gelsinler deben de bi 4-5 tane kitap siparişi verdim daha gelmedilee bir de telefondan storytel sesli kştap aboneliği yaptım hem çalışırken hem yatarken dinliyorum bol bol
1 de canım
İlk fırsatta hemen yazıcam
Kızlarrrrr Salı Gününe aldım randevu
Saat 15.30
Çocuğum göster doktora bakim nesin nolur
Çikolata yedim bacaklarını kapattı geçen hafta
Anladi hınzır
Bu sefer ters köşe yapıp; turşu suyu içeyim
Kızlar herkese selam
Bir şey sormak istiyorum, ben hiç aşermiyorum hiç bir şey extra canım istemiyor, siz de durumlar nasıl?
Birde ben her gece rüyamda muhakkak bir şeyler yiyorum Benim gibi sürekli yemek rüyası gören var mı içinizde
Kebap, lahmacun isteyip salatalık yemek yetiyorsa daha ne olsun, arada tatlı kaçamağı da o kadarcık olur tabi ki,Benimki aşermek değil ama özellikle akşamları canım her şey istiyo.
Tatlı, tuzlu, börek, çörek, meze, hatta lahmacun, kebap bile.
Salatalık ve havuçla geçiştiriyorum genelde ama bazen dayanamayıp tatlıya abanıyorum.
.
bende hiç aşermiyorum. hamile değilken her seyi yapıp yiyordum şimdi tık yokKızlar herkese selam
Bir şey sormak istiyorum, ben hiç aşermiyorum hiç bir şey extra canım istemiyor, siz de durumlar nasıl?
Birde ben her gece rüyamda muhakkak bir şeyler yiyorum Benim gibi sürekli yemek rüyası gören var mı içinizde
Benimde canım hiçbir şey istemiyor. Hatta zoraki yiyorum desem yeri iştahım daha düzelmedi. Rüya görmüyorumKızlar herkese selam
Kızlar birkaç gündür burda yoktum kimse fark etmemiş ama sanırım K kdv farketmistir sonuçta dünürüm o benim
Herkesin yazdıklarını bugün okudum iyi olmanıza çok sevindim
Ben Bursa'ya geldim ancak 19+3 olmama rağmen detaylı için aradığımda 2 yer 20 olmadan yapmıyoruz dedi eşim de benimle gelmek istediği için tekrar bodruma dönünce yapacağım oda 23. Haftalara denk geliyor ama olurmuş o haftalarda o yüzden uzun süre kızımı göremeyeceğim
Detaylıdan önce pek birşey almak istemesen de birdaha bursa şansım olmayacaktı o yüzden herşeyi aldım atmak istesem hangi birini atayım bilemedim (beşik yanı yastiklarina kadar aldım)
Bebek arabası olarak da Chicco istiyordum Duo kwik one seçtim hem puset takılıyor hemde diğer haliyle tek hareketle katlanıyor katlaninca dik duruyor süspansiyon var 7kg ağırlığında ve arka tekerlek büyük on küçük katlaninca da çok yer kaplamiyor yani travel ve kabin gibi o yüzden çok içime sindi
Bursa'da olanalar için de çarşıda hicbirsey yokmuş cıvıl ve e ebebekten alışveriş yaptım ama büyük şeyler için Nilüfer de baby mall diye kocaman bir yer var oraya gidip beğendim herşeyi kocmaan reyonlar var yuzlerc araba vs hemde fiyatlar bence çok uygun
Neyse sonuç olarak 19 haftalık bir bebek için arabanın bagajini doldurdum eşim çıldırıyor bunlar nasıl sığar diye