2022 ikizler burcu anneleri

İkiside dimi? 11 eylülü sen mi seçtin? Veremi ayın kaçında oldunuz? Çok soru sordum 🙈
Cnm 2. Ay aşılarını 11 ağustosta olmuştu. Veremi 29 ağustos. 2. Ay aşılarından 1. Ay sonra olabiliyomuş rota ve menenjit. Veremin zamanı önemli değilmiş. Doktor kendi tarih verdi ve reçete yazdı. Aşıları alıp sağlık ocağında yaptırcam.
İkisini de 11 eylülde yaptırcam.

Cnm 2. Ay aşılarını 11 ağustosta olmuştu. Veremi 29 ağustos. 2. Ay aşılarından 1. Ay sonra olabiliyomuş rota ve menenjit. Veremin zamanı önemli değilmiş. Doktor kendi tarih verdi ve reçete yazdı. Aşıları alıp sağlık ocağında yaptırcam.
İkisini de 11 eylülde yaptırcam.
Anladım kuzum saoalsın.. Bende veremle ilişkili olur diye düşünmüştüm.

Menenjit aşısını hangi aylarda yaptıracaksınız kızlar çok kafam karıştı benim herkes farkı söylüyor.. Bugün sağlık ocağından ebemiz aradı oda 1 yaş sonrası yapalım 2 aşıyıda dedi.
Canımcım bana marka söylemedi. Araştırdım menenjit aşısını sağlık bakanlığı da 9. aydan sonra öneriyor. 12 eylülde rotayı yaptırcam. O zaman tekrar sorar yazarım buraya....

Canımcım bana marka söylemedi. Araştırdım menenjit aşısını sağlık bakanlığı da 9. aydan sonra öneriyor. 12 eylülde rotayı yaptırcam. O zaman tekrar sorar yazarım buraya....
Saoalsın seyyahcım karışık olan kafamı iyice karıştırdılar zaten sinirlerim bozuldu düşün düşün 😕

Merhaba kızlar şu 2-3 gündür sağ göğsümde sanki daha çok süt birikiyor. Sağ göğsüm sol göğsüme göre baya büyük kaldı ya sizde de varmı bu şekilde olan ? Korkuyorum böyle kalmasından 🙈
Sağ göğsü daha çok mu emdiriyorsun? Genelde en çok hangisini emdirirsen daha çok üretimi oluyordur. Öyle kalmaz bence korkma 😀

selam kızlar, bugün sağlık ocağından çağırdılar 3 aylık izlemi için. 3 ay olmasına 2 gün var ama neyse artık gittik :)

Bebişin boy ve kilosuna baktılar, bir de baş çevresine. Her şey yolunda şükür. İlk ay 2 kilo alan bebiş son ayda 1 kilo almış.
Kilo alımları git gide düşecek sanırsam..
Aile hekimiminde 5 aylık bebişi var. Rotayı sordum ve de menenjiti.
Rota yaptırmadım ben vaktini kaçırdım dedi. Bi doktor nasıl vaktini kaçırıyor hayret :) Ama öneriyorum 2 doz olanı dedi.
Memenjitide 9. aydan sonra öneriyorum dedi.
Ben sadece rota yaptırıcam. Menenjiti 9. aydan sonra yaptırıcam.
I mom latte yi sordum ek takviye olarak kendime. Önermiyorum dedi. Hiç biri doğal değil dedi. En sağlıklısı beslenmenize dikkat etmeniz ve bol sıvı tüketimi dedi...
Kan verdim. Doğumdan sonra ki kontrolden sonra baktırmamıştım. Bakalım ne alemdeyiz.
Biz de haberler böyle, sizler neler yapıyorsunuz?

Evet canım lokal anestezi ile oldu. Oğlumu emzirirken yaptı doktor sünneti. Onun için de benim için de çok iyi oldu bu süreç. Çünkü hep düşünüyordum kapıda beklerim nasıl olur nasıl veririrm diye. Ben çok memnun kaldım doktordan. 10 dk sürüyor. 1 Saat ayırıyorlar her aileye fakat o kadar sürmüyor. Önce foto çekimi bilgilendirme sonra sünnet ve sünnet sonrası bilgilendirme olarak. Rahat yani.
Canımm hayırlı olsun darısı bize 🙏🏻
Kime yaptırdın Ankaradaysan fikir olsun bana da 🌼

selam kızlar, bugün sağlık ocağından çağırdılar 3 aylık izlemi için. 3 ay olmasına 2 gün var ama neyse artık gittik :)

Bebişin boy ve kilosuna baktılar, bir de baş çevresine. Her şey yolunda şükür. İlk ay 2 kilo alan bebiş son ayda 1 kilo almış.
Kilo alımları git gide düşecek sanırsam..
Aile hekimiminde 5 aylık bebişi var. Rotayı sordum ve de menenjiti.
Rota yaptırmadım ben vaktini kaçırdım dedi. Bi doktor nasıl vaktini kaçırıyor hayret :) Ama öneriyorum 2 doz olanı dedi.
Memenjitide 9. aydan sonra öneriyorum dedi.
Ben sadece rota yaptırıcam. Menenjiti 9. aydan sonra yaptırıcam.
I mom latte yi sordum ek takviye olarak kendime. Önermiyorum dedi. Hiç biri doğal değil dedi. En sağlıklısı beslenmenize dikkat etmeniz ve bol sıvı tüketimi dedi...
Kan verdim. Doğumdan sonra ki kontrolden sonra baktırmamıştım. Bakalım ne alemdeyiz.
Biz de haberler böyle, sizler neler yapıyorsunuz?
Bugün itibariyle 3 aylık olduk biz de ☺️ Rotarixin ilk dozunu yaptırmıştık canım 24 ağustosta. Bi yan etkisi olur mu dediğimizde ishal olabilir demişti hemşire hakikaten de oldu sırtına kadar haberin olsun 🤣
Ben de ek takviye kullanmıyorum ancak inanılmaz saçım dökülüyor resmen saç kalmadı kafamda o yüzden kullanmayı düşünüyordum aslında.

Bugün itibariyle 3 aylık olduk biz de ☺️ Rotarixin ilk dozunu yaptırmıştık canım 24 ağustosta. Bi yan etkisi olur mu dediğimizde ishal olabilir demişti hemşire hakikaten de oldu sırtına kadar haberin olsun 🤣
Ben de ek takviye kullanmıyorum ancak inanılmaz saçım dökülüyor resmen saç kalmadı kafamda o yüzden kullanmayı düşünüyordum aslında.
Biz de yarın yaptırıcaz, o yan etki bişi değil canım ona razıyım, ateş vd. olmasın da....

Ek takviye ben de alacaktım dr öyle deyince durdum... Artık yediklerime daha dikkat edicem. Doğal değil vs vs dedii... :KK43:

X