- 30 Ocak 2010
- 2.470
- 6.471
-
- Konu Sahibi -C-A-N-A-N-
- #7.761
Günaydınnn
bu ara şöyle bir şey iş görüyo; sütünü içerken bi parmağımka iki kaşının ortasını aşağı doğru okşuyorum hafifçe, bir diğer parmağımla da mesela dağ kaşından yanağına doğru hafifçe
eğer uykusu varsa bu gözlerini kapattırıyo
uykusy yoksa canıma okumaya devamm
bi de 2 gün çok güzel öğlen uykuları uyudu şaşırdım hatta, ama dün-bugün kök söktürmeye devammm
Yaa ne güzel baya az destekle uyutmaya çabalıyorsunuz. Biz hem fön pış pış sesi hem de hamakta ya da çarşafta sallama ile uyutabiliyoruz. Onda bile önce bağırıyor 2 3 dakika sonra susup teslim oluyor. Bebekken alnını okşadığımda gözünü kapatırdıGelişi güzelBenimki genelde ya kucakta gezerken ya da emerken uyuyor ama şöyle de bişi var gündüz uykularımız azaldı baya, gece de sık uyanıyor.
Biz kesinlikle 8. Hafta atağındayız canım. 2 hafta sürdüğünü okumuştum. Bu hafta sondur ve geçer hemen umarım. Baya zor geçiyorYeni bir atak haftasına mı girdi acaba, 12. Haftada mı ne bir atak daha vardı. Biz de 8. Hafta atağındayız sanırımKucağımda uyuyor yatakta uyumuyor. Gündüz uykuları çok azaldı. Oyun konuşma gezme istiyor. Geceleri de sık kalkıyor
Kucağında gezdirirken dene etraf baya ilgilerimi çekiyor artık. Bir süre sonra belimiz kolumuz ağrıyor o ayrıYaa ne güzel baya az destekle uyutmaya çabalıyorsunuz. Biz hem fön pış pış sesi hem de hamakta ya da çarşafta sallama ile uyutabiliyoruz. Onda bile önce bağırıyor 2 3 dakika sonra susup teslim oluyor. Bebekken alnını okşadığımda gözünü kapatırdırollercoaster şimdi ne mümkün. Nasıl düzelecek hiç bilmiyorum. Avm otoparkında bile çarşafta salladık
Evet bende 2 hafta sürdüğünü okudum sanırım en uzun atak haftası bu sürüyor. Tam ne zaman başladık bilmiyorum da.. Çabucak geçer inşallahBiz kesinlikle 8. Hafta atağındayız canım. 2 hafta sürdüğünü okumuştum. Bu hafta sondur ve geçer hemen umarım. Baya zor geçiyor
Ay kızlar ben doğumdan beri ilk defa kuaföre gittim bugünaynen öyle uyuyana kadar dünyayı ayağa kaldırıyolar
şöyle emeklediği ya da yürüdüğü benim de işlerimi yapabildiğim en azından azıcık insana benzeyeceğim günler ne zaman gelecek bakalım
Benim var anakucagi 13 kg olandan kızım 2 kere zor durdu içinde halbuki oda sallıyor ama yok illa kucakta olacak inslalh sizinki dururGünaydın kızlar,
Benim bebişte gündüzleri çok az uyuyor... Kucağımda gezmek istiyor ya da yattığı yerden onun sohbet etmemi :)
Bir bebek gündüz neden azıcık uyur ki bilmiyorum... Uyutmak için iki yöntem kullanıyorum. Biri ayağımda kucağımda baya uzun süren bir piş pişleme. ikincisi ayağımda sallama :) Ama ayakta sallanmayı sevmiyor, kucağımda uyuyor genelde. Onda da kesinlikle ayakta olacağım :) Artık kol kası yaptık kızlar yaaa, bence ikizler anneleri başlığını pazulu anneler yapalım :))))
Ben de evde kullanmak için ana kucağı bakıyorum. Belki ona yatırdığımda oyalanır, belki kendi kendine uyurrr.
Önerileriniz var mı kızlar.... Ben nuna'nın ürününü beğendim. 60 kiloya kadar taşıyormuş :)
Diğer ana kucakları 13 kg vs diyor.. Eee bebekler şimdiden 7 kilo nerdeyse, o nedenle nuna alacağım sanırım. Sizin önerileri de alsam süper olur
Ben beşikte sallayarak artık bı duzen tutmaya başlamak lazım kollarımda uyuyor ama besige koydumda kalkıyor oyuzden emzirip altını değiştirdim de hemen yarım kundak yapıp besige koyuyorum artık yarım saatmi bir saatmi ne zaman gönlü isterse ozaman uyuyir ama benim kollar pert kendilinden sallanan beşik neden almadım benGünaydın herkeseebebeklerinizi nasıl uyutuyorsunuz kızlar?
Çok denedik kuzum onu. İlk 1 ay oluyordu sonunda ama artık bana mısın demiyor hatta gezerken gözler iyice cin oluyorKucağında gezdirirken dene etraf baya ilgilerimi çekiyor artık. Bir süre sonra belimiz kolumuz ağrıyor o ayrı
Pazulu annelere okeyimGünaydın kızlar,
Benim bebişte gündüzleri çok az uyuyor... Kucağımda gezmek istiyor ya da yattığı yerden onun sohbet etmemi :)
Bir bebek gündüz neden azıcık uyur ki bilmiyorum... Uyutmak için iki yöntem kullanıyorum. Biri ayağımda kucağımda baya uzun süren bir piş pişleme. ikincisi ayağımda sallama :) Ama ayakta sallanmayı sevmiyor, kucağımda uyuyor genelde. Onda da kesinlikle ayakta olacağım :) Artık kol kası yaptık kızlar yaaa, bence ikizler anneleri başlığını pazulu anneler yapalım :))))
Ben de evde kullanmak için ana kucağı bakıyorum. Belki ona yatırdığımda oyalanır, belki kendi kendine uyurrr.
Önerileriniz var mı kızlar.... Ben nuna'nın ürününü beğendim. 60 kiloya kadar taşıyormuş :)
Diğer ana kucakları 13 kg vs diyor.. Eee bebekler şimdiden 7 kilo nerdeyse, o nedenle nuna alacağım sanırım. Sizin önerileri de alsam süper olur
Off benim de ihtiyacım var ona ama daha gidemem kuaförüm uzak biraz. Saçlarımı kestirip biraz ışıltı attırmak hayalim var ama kısmet artık ne zaman olur bu deli çocukla bakalımAy kızlar ben doğumdan beri ilk defa kuaföre gittim bugünanam yüzüm gözüm açıldı valla aşımız vardı az ilerde kuaförü görünce dayanamadım gittim insnaa benzedim senin tabirinle
Saç uzun sürer ben kas için bile 15 dk anca sürdü kaynanam arabayı sürmüş dursun diye boyayı aldım evde kendim yapacam ama baklm fırsat bulabilirsemOff benim de ihtiyacım var ona ama daha gidemem kuaförüm uzak biraz. Saçlarımı kestirip biraz ışıltı attırmak hayalim var ama kısmet artık ne zaman olur bu deli çocukla bakalım
Aynen ben de instaya daha çok giriyorum..o kadar az girebiliyorum ki Allahtan pek çoğumuzla instagramda ekleştik ne durumda olduğumuzdan haberimiz oluyo iyi kötü
beni henüz instagramda eklememiş olan ve eklemek isteyen varsa özelden yazabilir
ben hâlâ yapıyorum ama gaz probleminin azaldığını farkettim eskisi gibi gaz ağlamaları olmuyoBebeklerimizi besledikten sonra omzumuza alıp gazını çıkarıyoruz ya kızlar, bunu kaçıncı aya kadar yapacağız?
bitmeyen atak yapmışlarYeni bir atak haftasına mı girdi acaba, 12. Haftada mı ne bir atak daha vardı. Biz de 8. Hafta atağındayız sanırımKucağımda uyuyor yatakta uyumuyor. Gündüz uykuları çok azaldı. Oyun konuşma gezme istiyor. Geceleri de sık kalkıyor
yaa kuzum ben o uykudan az çekmedim biliyo musunYaa ne güzel baya az destekle uyutmaya çabalıyorsunuz. Biz hem fön pış pış sesi hem de hamakta ya da çarşafta sallama ile uyutabiliyoruz. Onda bile önce bağırıyor 2 3 dakika sonra susup teslim oluyor. Bebekken alnını okşadığımda gözünü kapatırdırollercoaster şimdi ne mümkün. Nasıl düzelecek hiç bilmiyorum. Avm otoparkında bile çarşafta salladık
kuzum senin nuna bu mu?Pazulu annelere okeyimnuna var bende çok uzun süre durmadı daha ama ilk aydakine göre bir tık fazla duruyor. Sadece içerden taşıyıp getirmesine üşeniyorum. Her bebek farklı tabi ben daha sevip sevmediğini anlayamadım
Ben de hala yapıyorum, bazen çıkmadı diye yatırdığımda ya kusuyor ya da kıvranıp rahatsız oluyor onu gördüğümden beri mutlaka çıkartıyorum mide gazını ama merak da ediyorum kaç ay daha biz çıkartacağızben hâlâ yapıyorum ama gaz probleminin azaldığını farkettim eskisi gibi gaz ağlamaları olmuyo
sen de mi farkettin
Bir yerde okumuştum 3. Aydan sonra gerek yok diye.. Fakat bir süredir gaz sancısı ile uyanma azalmaya başladı gibi geliyor bana.. Bazen çıkarmadan yatırmak zorunda kalıyorum uykusu bölünmesin diye ister istemez.Bebeklerimizi besledikten sonra omzumuza alıp gazını çıkarıyoruz ya kızlar, bunu kaçıncı aya kadar yapacağız?