2022 ikizler burcu anneleri

Benim de oğlum bugün aşı oldu. 3 tane birden. Ateş olabilir dedi ebe hanım bakalım şimdilik yok. Hzuursuz tabi ağrı yapıyor bacaklarında. Ben emziriyorum sürekli nerdeyse yazık bir o şekilde rahatlıyor. Göğsümün ucu ilk zamanlardaki gibi acıyor çok hassaslaştı.

Bize 2 tane yaptılar canım, ben öğlen ve akiam 1 çay kaşığı calpol verdim, bir farklılık yaşamadık ama verem aşısını perşembe günü olacak. Onun ateş yaptığını duydum, calpol veririm yine. Of ne atakmış ya zaten mız mız çocuğum bir de extrası eklendi sanki😅😅😅
Bizim verem aşısı da oldu sabah bizde 16:00 gibi verdik calpol sanırım 2. Kere 1-2 saate veririz. Etkiliyor bebişleri ya

Benim de oğlum bugün aşı oldu. 3 tane birden. Ateş olabilir dedi ebe hanım bakalım şimdilik yok. Hzuursuz tabi ağrı yapıyor bacaklarında. Ben emziriyorum sürekli nerdeyse yazık bir o şekilde rahatlıyor. Göğsümün ucu ilk zamanlardaki gibi acıyor çok hassaslaştı.
Her ihtimale karşı calpol bulundur tatlım yoksa.. Bizde 3 aşı olduk bugün..
Göğüs ucu benimde hassas ama ilk zamanki gibi tölere edilmeyecek gibi değiş. Ters mi emiyor bebiş acaba

Ben de kundak yapıyorum aynı şekilde yırtıyor resmen, çok nadir o şekilde uyuduğu. 45 dk sallıyorum 10 dk uyuyor uyumuyor hemen eller yüzünde ve çırpınıp uyanıyor😅 senin kızlarda böyle şikayetlerin yok muydu canım? Ne yapacağımı bilemez haldeyim

Biz de cuma aşı olduk, zaten çok uykusuz geçiyordu gündüzlerimiz, pazardan beri de çok ağlak, sürekli ağlıyor çığlık atıyor. Uyutulmaya çalıştığı an kriz çıkarıyor. Seninle günlerimiz aynı sayılır acaba biz atak haftasında falan mıyız? Extra zorlanıyorum:KK43:
Yok canım valla benim iki kız bı baskaydi ilki zor bı kızdı şimdiki tabirle kolikti ama ben 14 sene önce kolik nedir bilmezdim ne uyur ne susardi dua ettim 41 yasin okuycam Allah'ım sussun uyusun diye dediler kırkı çıkar düzelir olmadı 2 ay geçti 3 ay geçti 4. Ayda düzelmeye başladı ikinci iyiydi ama oda aglamasada uyumazdi kucak alışkanlıkları yoktu en azından biri besiginj severdi diğeri ayakta uyumayı bu hepsinden farklı uyku duzenimiz yok sağolsun ben düzen kurmaya çalıştıkça kaynanam bozuyor meme emeyim gece gündüz kucakta uyuyayim az şekerleme yapıp sonra yine ortalrda viyakliyor bide gezmeye alistirdilar artık oturmakta istemiyor illa kucakta gezicek oda oda 😢 biraz annemlere gidesim var kafa dinelmeye yoksa delircem eşimde Perşembe Suriye'ye gidiyor dönüş yok biz ortalarda sel sefil kaldık 😟 tez dönsün yine sözüm 41 yasin okuycam eşime bu sefer 😀

Yok canım valla benim iki kız bı baskaydi ilki zor bı kızdı şimdiki tabirle kolikti ama ben 14 sene önce kolik nedir bilmezdim ne uyur ne susardi dua ettim 41 yasin okuycam Allah'ım sussun uyusun diye dediler kırkı çıkar düzelir olmadı 2 ay geçti 3 ay geçti 4. Ayda düzelmeye başladı ikinci iyiydi ama oda aglamasada uyumazdi kucak alışkanlıkları yoktu en azından biri besiginj severdi diğeri ayakta uyumayı bu hepsinden farklı uyku duzenimiz yok sağolsun ben düzen kurmaya çalıştıkça kaynanam bozuyor meme emeyim gece gündüz kucakta uyuyayim az şekerleme yapıp sonra yine ortalrda viyakliyor bide gezmeye alistirdilar artık oturmakta istemiyor illa kucakta gezicek oda oda 😢 biraz annemlere gidesim var kafa dinelmeye yoksa delircem eşimde Perşembe Suriye'ye gidiyor dönüş yok biz ortalarda sel sefil kaldık 😟 tez dönsün yine sözüm 41 yasin okuycam eşime bu sefer 😀
Offf kıyamam yaa senin kızlar da öyle kolay bebekler değilmiş. Ben kolik yüzünden kafayı yiyorum. Uyumayan bebek gerçekten çok zor, yediğimiz içtiğimizden midir? Neyi yanlış yapıyoruz da bu çocuklar böyle? Benim oğlan da oda oda gezse, hemen de sıkılıp ağlayıp bağırıyor. Uyanıkken ne yaptıracağımı şaşırdım 2 aylıksın ne yapılır ki? Ben gündüzleri anneme geliyorum da yemek yiyorum dinleniyorum. Eğer gidebilme imkanın olursa yer değişikliği sana da iyi gelebilir. Hamileliğinden beri zor süreçlerden geçiyorsun, seni biraz rahatlatmaları lazım

Offf kıyamam yaa senin kızlar da öyle kolay bebekler değilmiş. Ben kolik yüzünden kafayı yiyorum. Uyumayan bebek gerçekten çok zor, yediğimiz içtiğimizden midir? Neyi yanlış yapıyoruz da bu çocuklar böyle? Benim oğlan da oda oda gezse, hemen de sıkılıp ağlayıp bağırıyor. Uyanıkken ne yaptıracağımı şaşırdım 2 aylıksın ne yapılır ki? Ben gündüzleri anneme geliyorum da yemek yiyorum dinleniyorum. Eğer gidebilme imkanın olursa yer değişikliği sana da iyi gelebilir. Hamileliğinden beri zor süreçlerden geçiyorsun, seni biraz rahatlatmaları lazım
Aynen canım sıkkın hem kızıma hem eşime hangisine uzulecem bilemedim hayirlsiyla bitse şu görevde dönse artık bizde evimizi barkimizi bilsek herkes taşındı tayin yerlerine bizde daha tık yok rabbim herşeyin hayırlısını versin 🤲🏻.

Yediğimizde alakalı olduğunu sanmıyorum eltiminde kolikti o çok dikkat ederdi yediğine içtiğine yine aynıydı bebeklerin kendisinde var bence. Gececek diye sabredicez azkaldi

Merhaba kızlar ben de bayadir yazmamısim aslında düzenli olarak okuyorum ama böyle Instagram'da görüyorum yok pusetinde uykuya kalio yok anakucağında uykuya daliyo falan 😔 ben az önce uyuttum 1.5 saat oda oda müzik açıp dolandik ki tüm mahalle ağlama sesimizi duymuştur yok böyle bir titreyerek ağlama ve hala dalmış değil kucagimdan bıraksam ayrılır yani kolum kopana kadar dalması bu brklrmrk zorundayım, bizde de asi günü hep uyudu yani Allah affetsin hastalıklarını göstermesin ama uyuyan bebek de bı başka olurmuş 😂 ertesi gunund gene aynı ama

Merhaba kızlar ben de bayadir yazmamısim aslında düzenli olarak okuyorum ama böyle Instagram'da görüyorum yok pusetinde uykuya kalio yok anakucağında uykuya daliyo falan 😔 ben az önce uyuttum 1.5 saat oda oda müzik açıp dolandik ki tüm mahalle ağlama sesimizi duymuştur yok böyle bir titreyerek ağlama ve hala dalmış değil kucagimdan bıraksam ayrılır yani kolum kopana kadar dalması bu brklrmrk zorundayım, bizde de asi günü hep uyudu yani Allah affetsin hastalıklarını göstermesin ama uyuyan bebek de bı başka olurmuş 😂 ertesi gunund gene aynı ama
Off uyku problemi bizde de var. Gündüz 10 15 dk anca uyuyor bunun için 1 saat sallıyoruz ya çarşafta ya hamakta. Çok yoruldum ben de, sürekli ağlıyor. Bugün doktorumuza gittik metsil yazdı, bir de fitil yazdı. Acıdı galiba halime. Çok ağlar uyuyamazsa fitili kullan dedi

Off uyku problemi bizde de var. Gündüz 10 15 dk anca uyuyor bunun için 1 saat sallıyoruz ya çarşafta ya hamakta. Çok yoruldum ben de, sürekli ağlıyor. Bugün doktorumuza gittik metsil yazdı, bir de fitil yazdı. Acıdı galiba halime. Çok ağlar uyuyamazsa fitili kullan dedi
Fitil ne için gaz için mi? Benim de oğlum kusuyor hep. Çıkarıyor fazlasını diyor doktor ama ne bileyim. Hergün bir dolu makine hem bizimkiler hem onunkiler. Birden çılgın gibi ağlamalar😔

Fitil ne için gaz için mi? Benim de oğlum kusuyor hep. Çıkarıyor fazlasını diyor doktor ama ne bileyim. Hergün bir dolu makine hem bizimkiler hem onunkiler. Birden çılgın gibi ağlamalar😔
Paranox s yazmış. Ağrı kesiciymiş internetten baktım. Galiba çok bağırdığında uyusun diye verdi. Kusma geçen hafta bizim de çok oluyordu, bu hafta daha iyi. Sürekli emmek istiyor çok fazla emdikleri için midede sindirilmiyor bence fazlası çıkıyor sürekli. Kilo alımınız normal mi canım? Eğer öyleyse ondan demiştir dr. Reflüde kilo alımı yavaşlıyormuş. Ah o çılgın ağlamalar. Hiç bir yere çıkamıyorum

aynen öyle uyuyana kadar dünyayı ayağa kaldırıyolar

şöyle emeklediği ya da yürüdüğü benim de işlerimi yapabildiğim en azından azıcık insana benzeyeceğim günler ne zaman gelecek bakalım

Atak haftasındayız sanırım 8 hafta atağı galiba ama tam bilemiyorum. Kimisi beklenen doğum tarihene göre olması lazım kimisi doğduğu tarihe göre hesaplanması lazım diyor. Ama iki türlüde atağın içindeyiz bence 2 hafta sürüyormuş etkisi.. Ama bugünki aşıdan sanırım 3 tane birden oldu.
Aşı yan etkileri vs oldu mu nasıl geçti kuzum sizde..
biz de aşıları atlattık
biz ateşi çıkmadan calpol vermiştik, sanırım 3 defa verdik

Yarın sağlık ocağına tartılmaya götüreceğim canım 1 hafta önce 15 dk emen çocuk ne oldu da 5 dk ile yetiniyor doyuyor mu diye tereddütteyim. Önce emiyor 4-5 dk sonra huzursuzlanıp bırakıyor memeyi ağlama olmuyor genelde 5 dk sonunda ağzını sımsıkı kapatıyor. Aç diye bir iki kere mama vereyim dedim onu da 30-40 cc zor içiyor anlamadım gitti

Bende öyle yapıyorum canım gaz olduğunu düşünüp omzuma alıyorum ama memeyi tekrar verdiğimde istemiyor malesef
Ne oldu sizin sonuç acaba? Kilo alimi iyi çıktı mı? Benim de kisa süre emip bırakıyor.

Günaydın herkesee🥰 bebeklerinizi nasıl uyutuyorsunuz kızlar?
Günaydınnn
bu ara şöyle bir şey iş görüyo; sütünü içerken bi parmağımka iki kaşının ortasını aşağı doğru okşuyorum hafifçe, bir diğer parmağımla da mesela dağ kaşından yanağına doğru hafifçe

eğer uykusu varsa bu gözlerini kapattırıyo
uykusy yoksa canıma okumaya devamm🚀🚀

bi de 2 gün çok güzel öğlen uykuları uyudu şaşırdım hatta, ama dün-bugün kök söktürmeye devammm

ben tam düzeldi ohh öğlen uykuları da uyuyo demiştim tam yine en başa sardık🥺
Yeni bir atak haftasına mı girdi acaba, 12. Haftada mı ne bir atak daha vardı. Biz de 8. Hafta atağındayız sanırım 🙈 Kucağımda uyuyor yatakta uyumuyor. Gündüz uykuları çok azaldı. Oyun konuşma gezme istiyor. Geceleri de sık kalkıyor 🙈

X