Ay ne güldüüm hele senin tontişko epey kas yaptırmıştır
Geeçekten uyumak istemediklerinde annelik mesaisi zor bizimki de yatmak istemiyor ille kucakta gezecek ya da anakucağında sallanacak.
Ben babybjörn kullanıyorum o kadar memnunum ki. Onun sayesinde eşimle masada oturup yemek yiyebiliyoruz ya da benim işim varken eşim üzerinde uyutuyor sallayarak oyalıyor falan. Şuan uçmuş fiyatları bence o paraları vermek çok gereksiz oturmaya emeklemeye başlayınca istemeyebiliyor bebişler. Muadilleri var bak canım instada fenomenler çok paylaşıyor ille görmüşsündür. Ben katlanmasını yer kaplamamasını çok seviyorum. Bana tavsiye eden arkadaşım pikniğe kuaföre tatile pilatese bununla gidip bunun sayesinde banyo yaptığını söylemişti o zaman tamam demiştim :)))
Bir de bu anakucağının en sevdiğim yönü bebeğime kaka yaptırması
pozisyonundan dolayı üstünde çok kaka yaptı kılıfını defalarca yıkamak zorunda kaldım
Nunayı da ablam kullanıyor şuan 2. Bebişinde kesinlikle çok sağlam ve geniş benimki bebeğe daha dar alan bırakıyor nuna çayır çimen gibi katlanmaması ortalıkla temizlik sırası vs yer kaplaması dezavantaj odası küçükse falan. Benim fikrim böyle nacizane
hangisini alırsan al inşallah minik kuşun çok sever de sen de rahat edersin