2022 ikizler burcu anneleri

Selam kuzucum çok güzel geçsin inşallah randevun.
Benim idrarda biraz enfeksiyon çıktı o nedenle farklı şehirde olduğum için onunla alakalı bugün bir doktora çıkayım dedim. Fırsattan istifade bebeğimizi de görmüş olduk 🥰
Bahane yaratıyorum sürekli görebilmek için🙈
Çok şükür yolundaydı her şey.
Bu arada ben çook seyrek de olsa hareketleri hissetmeye başladım hafiften 🥰🥰
Geçmiş olsun canım 🙏
Bu enfeksiyon annelerin baş sorunlarından inşallah kısa zamanda geçer
Bizimde sürpriz randevu bakalım nasıl geçecek
Bende hafif bişeyler hissediyorum ama Canan gibi bağırsak hareketlerine yoruyorum 🙈

Son düzenleme:
👩‍💻
yarın miya06 miya06 nın kontrolü var🚀🚀

güzel haberlerle gel miya06 miya06 🧡🧡🧡
Ahaaaaa yakaladım sizii 🤗🤭 özge sana maj atıyım bi diye girdim merak ettim nasılsın canan napıyo falan yazcaktım ki anaaa bi baktım yeni bi sayfa insan bana da haber uçurur neyse yarına kadar ben bi okuyım baştan 😂😂

Merhabalar sevgili 2022 ikizler burcu anneleri.

Bu başlık altında anneliğe ve bebeklerimize dair her şeyi konuşacağız.
Öncelikle hepiniz hoş geldiniz. 😊

Kısaca kendi hamilelik sürecimden bahsetmek istiyorum.

30 yaşımda evlendim, ilk 2 yıl çocuk düşünmedik. Tam düşünmeye başlamıştık ki, adetlerimde bir düzensizlik oldu ve hormon tahlilleri sonucu prolaktin yüksekliği tespit edildi. Buna sebep olan ise beynin hipofiz bezinde bulunan, adenom adı verilen, iyi huylu tümörlermiş. 4 yıl ilaç tedavisi gördüm ve bu süre boyunca hamilelik yasaktı.

Tedavim bittikten sonra hemen hamile kaldım fakat 9.haftada bebeğimin kalbi durdu ve kürtaj oldum. 😔

Aradan 3,5 ay geçince tekrar hamile olduğumu öğrendim. ❤

Şimdi Allah’ın izniyle, bu süreçteki heyecanımı sizlerle beraber yaşamak istiyorum. 🥰

Burada hep birlikte heyecanınızı paylaşmaya ne dersiniz? 🤗
Hayırlı olsun canan sayfan ne iyi yapmışsın denk gelince bi mutlu oldum 🥰
Bende covid oldum ilk 4 günü beni baya zorladı ya şükür iyiyim artık eklem ağrısı baş ağrısı inanılmaz bir boğaz acısı oldu 3.aşıyı olcam derken doğal antikorlandık 🤦🏻‍♀️

Bende covid oldum ilk 4 günü beni baya zorladı ya şükür iyiyim artık eklem ağrısı baş ağrısı inanılmaz bir boğaz acısı oldu 3.aşıyı olcam derken doğal antikorlandık 🤦🏻‍♀️
hoş geldin ozim84 ozim84 🧡

çok geçmiş olsun🙏

Merhaba kızlar bu 2-3 gündür vajinada iğne batma hissi yaşıyorum ya sizde de aynı durumu yaşayan var mı ? Neden kaynaklanıyor olabilir ki ?

Merhaba canım.
Arada oldu bana da, idrar tahlillerin normalse problem yoktur.
Uzun zamandır vermediysen bi uğra istersen sağlık ocağına, hemen tahlil yapıyorlar. 😉

.

Geçmiş olsun canım 🙏
Bu enfeksiyon annelerin baş sorunlarından inşallah kısa zamanda geçer
Bizimde sürpriz randevu bakalım nasıl geçecek
Bende hafif bişeyler hissediyorum ama Canan gibi bağırsak hareketlerine yoruyorum 🙈

Ya başlarda ben de bağırsak hareketi diyordum, sonra sonra daha farklı olduğunu anladım canım. 😉

Çok güzel geçsin kontrolün, güzel haberlerini bekliyoruz. 🤗

.

Çooooook teşekkür ederim, ben de seni görünce çok mutlu oldum.

Ayrıca çok geçmiş olsun. Çok şükür, atlatmışsın. 🤗
Hastalık, aşıdan daha çok antikor oluşturuyo vücutta. 🥰
Doğuma kadar korur artık sizi. 😂

.

Merhaba canım.
Arada oldu bana da, idrar tahlillerin normalse problem yoktur.
Uzun zamandır vermediysen bi uğra istersen sağlık ocağına, hemen tahlil yapıyorlar. 😉

.
Merhaba canım, aslında 2 aydır falan idrar yolu enfeksiyonum var ama çok yüksek değilmiş ilaç falan vermedi o yüzden bol bol su iç dedi ona dikkat ediyorum bende. Enfeksiyondan mı acaba ?

X