2022 ikizler burcu anneleri

kızlar bi araştırmam da ; '' Huzurlu geçirilen hamilelik sonrasında dünyaya gelen bebeklerin daha az ağladıkları, uykuya çabuk daldıkları, annelerini rahatlıkla emdikleri, daha hızlı sakinleştikleri araştırılmalarda belirtilmiş sonuçlardır. '' yazıyordu. Sakin olun, mutlu olun ve hiçbir şeyin keyfinizi bozmasına izin vermeyin. huzurlu hamilelik huzurlu bebek getirirmişş :)) :KK200:

yaa bu ne güzel bi bilgiii🧡🧡🧡 ben şarkı söylediğimde hemen tepki veriyo zaten tırtıl🙏😍

Kızlar ilk sıftahı yaptım çok şükür 🤩 darısı alacakların başına inşallah 💞💃 bebek arabası biraz uçuk fiyatlara satılıyor size tavsiyem dolap uygulamasından bakın tertemiz arabalar var her bütçeye göre, aldığım arabanın hiç bir kusuru yok sıfır 4 kat pahallıydı ✌️🧚‍♀️
güle güle kullanın şekerim gayet yeni ve temiz görünüyor güzel alışveriş olmuş bence 👌

Kızlar ilk sıftahı yaptım çok şükür 🤩 darısı alacakların başına inşallah 💞💃 bebek arabası biraz uçuk fiyatlara satılıyor size tavsiyem dolap uygulamasından bakın tertemiz arabalar var her bütçeye göre, aldığım arabanın hiç bir kusuru yok sıfır 4 kat pahallıydı ✌️🧚‍♀️

iki tane olunca da bi başka oluyo😍

hadi siftahı yaptın hem de şahane bi kârla✌️😍 gözün aydın kuzummm🧡

aay ne güzel ya bende bakim bi. pusete verilen paraya üzülüyorum açıkcası 4 ay için. zatwen binecek mi bile bilmiyoruz :KK70:

kızlar size çok güzel haberler ile geldim bir maşallahınızı alırım :)
detaylıdan çıktım her şey normal dedi doktor.
tek problem kendi doktorum haftasını yakalamış demişti ama detaylı da ki doktorda 1 hafta geriden geldi.
ben bunu daha muayene olmadan önce demiştim geç döllenme var doktorumuz yakaladığını söyledi ama şimdi durum nedir bilmiyorum diye.
normalde bugün 20+2 olmam gerekirken 19+3 olarak kayda almam gerektiğini söyledi detaylı da ki doktor.
ama sıkıntılı bir durum değil bu dedi. korkmana gerek yok dedi.
pıtırcığım 297 gram 21 cm olmuş :) yaaaa bu nasıl gramajlar :)
doktorun yanından çıktıktan sonra kendi doktoruma gittim.
orada da doktorum baktı her şey yolun da dedi. doktorun ölçüsü ile yakın haftası dedi.
bir sonra ki randevum 21 şubatta 1 ay sonra :KK43:
hareketlerini neden hissetmiyorum dedim. suyun çok harelet alanı çok fazla ondan hissetmiyorsundur merak etme hissedeceksin dedi doktorum.
rahim ağzı uzunluğumu sordum detaylı doktoruma her şey yolunda güzel dedi. :)
bugün çok güzel haberler ile geldim. umarım hepimiz böyle geliriz.
Oh oh harika haberler :rapci: Gözün aydın, çok mutlu oldum senin adına. Yaaa kıyamam büyüyor orda usul usul annesi :)
Her seferinde bu mucize beni şaşırtıyor :KK200::anneadayı::KK47:

Hayırlı olsun ☺️ seninki 2 şerli birde Allah kolaylık versin kuzum 🙏

kızlar size çok güzel haberler ile geldim bir maşallahınızı alırım :)
detaylıdan çıktım her şey normal dedi doktor.
tek problem kendi doktorum haftasını yakalamış demişti ama detaylı da ki doktorda 1 hafta geriden geldi.
ben bunu daha muayene olmadan önce demiştim geç döllenme var doktorumuz yakaladığını söyledi ama şimdi durum nedir bilmiyorum diye.
normalde bugün 20+2 olmam gerekirken 19+3 olarak kayda almam gerektiğini söyledi detaylı da ki doktor.
ama sıkıntılı bir durum değil bu dedi. korkmana gerek yok dedi.
pıtırcığım 297 gram 21 cm olmuş :) yaaaa bu nasıl gramajlar :)
doktorun yanından çıktıktan sonra kendi doktoruma gittim.
orada da doktorum baktı her şey yolun da dedi. doktorun ölçüsü ile yakın haftası dedi.
bir sonra ki randevum 21 şubatta 1 ay sonra :KK43:
hareketlerini neden hissetmiyorum dedim. suyun çok harelet alanı çok fazla ondan hissetmiyorsundur merak etme hissedeceksin dedi doktorum.
rahim ağzı uzunluğumu sordum detaylı doktoruma her şey yolunda güzel dedi. :)
bugün çok güzel haberler ile geldim. umarım hepimiz böyle geliriz.
💜gözün aydın canım, darısı bizlerin başına inşallah 💃

Ayy 297 gr düşünsene nasıl minnak 🥳

Gözün aydın canım 🥰 ama başından beri böyle konuşuluyordu zaten senin o yüzden sorun olmaz 2 doktor da çok iyi demiş maşallah 🙏 neredeyse 300 gram olmuş annesi 😍 bende her gittiğimde soruyorum neden hissetmiyorum diye erken diyorlar, en azından 20 yi geçmemiz gerek sanırım. Çok sevindim güzel haberlerle gelmene 🥰🥰
Hiç merak etmeyin kızlar, hissedeceksiniz. Ben de hissetmiyordum hatta neden diye sizler gibi hep merak içindeydim :)
Şu an 21+1 olduk, son 3 gündür çok rahat hissediyorum ve yavrucak tekmelere doymamaya başladı :halay::skandal:Ve hatta dışardan dahi minicik tekmeleri görünüyor :spor::mad:

Hiç merak etmeyin kızlar, hissedeceksiniz. Ben de hissetmiyordum hatta neden diye sizler gibi hep merak içindeydim :)
Şu an 21+1 olduk, son 3 gündür çok rahat hissediyorum ve yavrucak tekmelere doymamaya başladı :halay::skandal:Ve hatta dışardan dahi minicik tekmeleri görünüyor :spor::mad:
[

benim deee🧡 inanılmazzz ve ben de 20 den sonra hissetmeye başladım, hissedemeyen edişe etmesin🙏🧡

Ayy hadi darısı başımıza 😍😍 bizde heyecanla bekleyenlerdeniz

X