2022 ikizler burcu anneleri

darısı başına kuzucum

evet kuzu doktorum yakalamış değince sevinmiştim ama detaylı doktorum o an yanılmış olabilir falan dedi.
geçen gün 20ye girdim diye seviniyordum bugün 19+3e düştüm hahaaha :)
aman sağlıklı olsun da problem değil

güzel haberler ile gelsin SanatkarSeyyah SanatkarSeyyah
Amin kdv ciğim, senin gibi musmutlu çıkmak harika olur :emir_bebek::anneadayı:

Kızlar ilk sıftahı yaptım çok şükür 🤩 darısı alacakların başına inşallah 💞💃 bebek arabası biraz uçuk fiyatlara satılıyor size tavsiyem dolap uygulamasından bakın tertemiz arabalar var her bütçeye göre, aldığım arabanın hiç bir kusuru yok sıfır 4 kat pahallıydı ✌️🧚‍♀️
Güle güle kullanın, bol güneşli havalarda keyifli gezmeleriniz olsun :KK5:

Sen daha erken hissetmeye başladın :nazar: Hep hissedelimm, hepimiz hissedelim :KK200::KK19:

ben acı hissediyodum ama o kesin rahim büyümesiydi 20'den sonra hissetmeye başlayınca daha net anladım ✌️😍 şimdiki minnoş minnoş dokunuşlar🧡

dışarıdan da izleyebiliyorum senin gibi pıt pıt görünüyo🧡

Son düzenleme:
Canım doktoruma yazdım, o da gebelikte burun kanaması normal ama biz daha çok erken haftalardayız KBB’ye görün demiş.

Ben biliyorum zaten benim damarlarım ince çok seneler evvel doktora gittiğimde damarların çok ince yakılması gerekiyor demişti, ben bu pıhtılaşma İçin kullandığım corasprin ve iğneden olduğunu düşünüyorum. Sadece corasprin kullanırken de ara ara kanardı sma bu ara arttı.

Bir sonraki randevum 29 ocakta Canancım hesaplarıma göre 6+4 oluyor. Ama çok endişeliyim. Biliyorsun travmalarım var ve bunu nasıl atlatacağımı bilmiyorum. Hamileliğime bile sevinemiyorum ve aksi gibi bunun çok yanlış olduğunu da biliyorum. Sonuçta her şey olacağına varacak ama işte🤷🏻‍♀️

Doktorun KBB’ye yönlendirdiyse ihmal etme canım. 👌🏻

Ay çok az kalmış, haftaya Cumartesi. 🙈
O endişeler bende ve karaca3443 karaca3443 te de fazlasıyla var kuzum.

Benim asıl travmam kalp durmasıydı. Çok şükür, 1 Ocak’tan beri bebeğimin hareketini hissediyorum. ❤️ O biraz rahatlattı. 😉
Migren ağrılarım bile uğramıyo o zamandan beri. 🙈

İnşallah bebeğimizi kucağımıza aldığımızda tüm endişelerimizden kurtuluruz canım. 🥰

.

kızlar bi araştırmam da ; '' Huzurlu geçirilen hamilelik sonrasında dünyaya gelen bebeklerin daha az ağladıkları, uykuya çabuk daldıkları, annelerini rahatlıkla emdikleri, daha hızlı sakinleştikleri araştırılmalarda belirtilmiş sonuçlardır. '' yazıyordu. Sakin olun, mutlu olun ve hiçbir şeyin keyfinizi bozmasına izin vermeyin. huzurlu hamilelik huzurlu bebek getirirmişş :)) :KK200:

Evet, ben de buna inanıyorum canım. 👌🏻

.

Hiç merak etmeyin kızlar, hissedeceksiniz. Ben de hissetmiyordum hatta neden diye sizler gibi hep merak içindeydim :)
Şu an 21+1 olduk, son 3 gündür çok rahat hissediyorum ve yavrucak tekmelere doymamaya başladı :halay::skandal:Ve hatta dışardan dahi minicik tekmeleri görünüyor :spor::mad:
Bende merakla bekliyorum bakalım 🥰😍😍

Kızlar hepinize merhaba, burada -C-A-N-A-N- -C-A-N-A-N- karaca3443 karaca3443 gibi düşük sonrası gebelik planlayanlar grubundan tanıdığım arkadaşlarım var onların samimiyetine binaen sizin grupta bir şey sormak istedim. Tabi öncelikle hepinize sağlıklı doğumlar diliyorum🌸

Benim bu ara çok fazla burnum kanıyor bildiğim kadarıyla 5+3 haftalık hamileyim, Allah Sağlıkla devam etmesini nasip etsin inşallah hepimiz için🙏

Eskiden de ara ara burnum kanıyordu ama şimdi burnumu silsem kanamaya başlıyor ve asla durmuyor uzun süre. Corasprin ve oksapar kullanmaya başladım, acaba ondan mı oluyor anlamadım? Tecrübelerinize ihtiyacım var.
Aman aman kimler gelmiş 🥰🥰 kuzu benim burnum hiç kanamadı hamilelik boyunca. Sadece çok fazla kuruluk var bazen nefes alamıyorum. Senin normalde de kanama oluyorsa belki kan sulandırıcılar biraz daha arttırmıştır takipte kal bakalım nasıl devam edecek.
Kızlar kızlar son dk gelişmesi yarın 1 de doktor randevumuz var 😍
Doktorla doğum paketi için anlaştık 4 lü test yapıcak onun için çağırdı sanırım
belki yine miniğimizi de görürüz 🙏
Selam kuzucum çok güzel geçsin inşallah randevun.
Benim idrarda biraz enfeksiyon çıktı o nedenle farklı şehirde olduğum için onunla alakalı bugün bir doktora çıkayım dedim. Fırsattan istifade bebeğimizi de görmüş olduk 🥰
Bahane yaratıyorum sürekli görebilmek için🙈
Çok şükür yolundaydı her şey.
Bu arada ben çook seyrek de olsa hareketleri hissetmeye başladım hafiften 🥰🥰

Ay çok az kalmış, haftaya Cumartesi. 🙈
O endişeler bende ve karaca3443 karaca3443 te de fazlasıyla var kuzum.

Benim asıl travmam kalp durmasıydı. Çok şükür, 1 Ocak’tan beri bebeğimin hareketini hissediyorum. ❤️ O biraz rahatlattı. 😉
Migren ağrılarım bile uğramıyo o zamandan beri. 🙈

İnşallah bebeğimizi kucağımıza aldığımızda tüm endişelerimizden kurtuluruz canım. 🥰

.
Hareketlerini hissetmeye başlayınca gerçekten de insan biraz daha rahatlıyormuş 🤤🤤

X