2022 ikizler burcu anneleri

Akıntı olmuyor ama ben hiç adette olmuyorum banada 3 aylıkken başla dedi egzersizlere mutlaka göbeğin toplansın 6 aylıkken de normal spora basla dedi bklm insallh iyiliseriz bian önce gerçekten zor ya öncekiler böyle değildi

Güğüslerim dünden beri baya ağrılı kızlar hep bir sert gibi ağrıyor gerginlikten.. ucuda hafif yara olmuş gibi.. bebeği emziriyorum, Arada sağıyorum.. Sıcak su torbası tutup, masaj yapmaya çalışıyorum. Uzun süredir Lansinoh kremde sürmüyordum ona da başladım. Daha napıcam bilemedim..

Çok teşekkür ederim desteğiniz için umut ışığı oldunuz

İyi bayramlar kızlar.. Allahım sağlıcakla nicelerini görmeyi nasip etsin
İyi Bayramlar canımmm
Önce soğuk kompres sonra sıcak yap, sağ soğuk yap kapat ödemini alsın. Bana bu iyi gelmişti

Buzluğa lahana yaprağı köy oda ağrıyı alıyormuş birkaç ekran görüntüsu almıştım bununla ilgilidi onları da ekliyorum birde 1.5 ayında süt üretimi artiyormus vücut daha bebeğe göre ayarlıyor ikiz mi degilmi vs belli değil diye. O yuzden sağım yaparken rahatlatacak kadar sağ dusta masaj yap sıcak soğuk vs. Ama çok sagarsan bu sefer fazla süt ve tazdik sorunu olur unutma zamanla azalt gecince birde değişik tutuslarda emzir sert damarlar varsa sağım sırasında orayı bastır c şeklinde sağlarken elinin yönünü sürekli değiştir tüm damarlar açılsın sertlik varsa geçsin

Eklentiler

• Screenshot_2022-07-09-11-22-53-162_com.miui.gallery.jpg
    55,8 KB · Görüntüleme: 28
  • Screenshot_2022-07-09-11-22-39-070_com.miui.gallery.jpg
    70,4 KB · Görüntüleme: 24
  • Screenshot_2022-07-09-11-22-25-496_com.miui.gallery.jpg
    70,4 KB · Görüntüleme: 27
  • Screenshot_2022-07-09-11-21-36-624_com.miui.notes.jpg
    42,6 KB · Görüntüleme: 23
İyi bayramlar kızlar biz de evdeyiz yalnızız belki bugun bir hava almaya dışarı çıkarız tuhaf hissediyorum kendimi de göğsüm çok acıyor. Sabahtan beri de doymadı galiba yapışık ikiz gibiydik uyudu sonra şükür ki. Göğüs ucu için Lansinoh aldık dünden beri onu kullanıyorum. Gümüş kapak daha çok ısıttı hassaslaştırdı sanki, siz neler kullanıyorsunuz kızlar 1 ay oldu hala göğüs acım geçmedi canım çok acıyor emzirirken bağırıyorum resmen

Aventin göğüs kalkanları var göğüs ucuna temas etmiyor onlar çok güzel kesinlikle bi şans vermenizi öneririm
Bir de garmastan pomad
Anında geçiriyor yaraları
Yalnız emzirme öncesi kremin yıkanarak temizlenmesi gerekiyor

Bende lansinoh aldım ama ilk emsorme haftası çok kötüydü kullandım hemen geçti bende de gümüş yoktu da kalkan vardı onu biraz kullandım ama hava da alması gerekiyormuş sonra sadece krem kullandım ama kumaşa degmesin mümkünse full açık bırak yada göğüs pedi varsa onu kullanabilirsin ona yapışmıyor bide bebeğin tutuşunu tekrar değerlendir tep ağzına sıkıştırıp memeyi ucunu tutmssin yanlış tuttuğu sürece çıkar tekrar tep çene burun memede olmalı alt dudak dışa kıvrık vs. Ama sürekli memede durmak istemesi doymamasindan değil buna eminim benim sütum fazla onu iciyo kusuyor tekrar istiyo içio ben artık doyunca vermiyorum doyunca memede kavga falan edio uyukusu oluyo aslında uyuyamadigi için garip şeyler yapio

İyi Bayramlar canımmm

Önce soğuk kompres sonra sıcak yap, sağ soğuk yap kapat ödemini alsın. Bana bu iyi gelmişti
Saolasın kuzum sıcak yapıyorum ama soğuk hiç yapmadım.
Çok teşekkür ederim uzun uzun da yazmışsın herkesin işine yarayacak bilgiler

Genel cerraha gittim nolur nolmaz diye çünkü çarşambaya kadar poliklinik olmayacak. Baya ağrım olmaya başladı. Beklerken ağrı hafifledi. Parol almıştım belki ondandır. Şişlik yok. Sadece lenf nodülü biraz şişmiş dedi. Antibiyotik verdi perşembe kontrole çağırdı bol bol emzir dedi.

Kuzum bende çok çektim göğüs ucu yarasından.. Lansinoh krem, zeytinyağı, tahin üstünde biriken yağ (bebek içinde yararlı demişti doktorum), ayva çekirdeği jeli (biraz su içerisine ayva çekirdeklerini koyuyorsun bekletiyorsun jel gibi oluyor). Bunları denedim. Tabi en doğru şey bebeğin memeyi tam kavramasını sağlamalısın. Yoksa hep tekrar ediyor. Benimki tam çözdü bu sefer diş çıkıcak yeriyle göğüs ucumu kıtlatıyor. Formunu bozdu göğsümün Dünden beri ucundan almaya başladı acı tekrar başladı. Bende gece bir ara gümüş kalkan koydum. Ama sütyenle kullandığım için iz bırakıyor göğsüm içine batıyor. Aventin göğüs kalkanı var silikon sabah bir ara Lansinoh krem sürüp onu taktım. Tabi onda da sütyen baya bastırdı. En iyisi açık durabiliyorsun öyle dur bir müddet krem veya dediklerimden birini sürdüğünde.. Göğsünü kahverengi yeriyle birlikte verirsen sorun baştan çözülüyor.

Canım bana doğum yaptığımda her emzirme sonrası steril gazli bezi su ve karbonatlı suya batırıp ağzının içini sil pamukçuk olmasın demislerdi bende ilk hafta yapıp süt içen bebe de çok olmuyor diye devam etmedim şimdi antibiyotik kullanıyorsan bence sen de en azından günde 2-3 kere yap pamukçuk olmasın ya da sadece su ile bile yapsan olur belki sonuçta mama kullandıktan sonra küçük çay kaşığı su veriyorlar bebeğe agizi temizlensin diye en azından aklında olsun

Benim bebe de süt içiyor sadece.. karbonatlı suyu tam nasıl hazırlıyordun tarif
Edebilir misin? Silince durulama vs olmuyor dimi. Birde sadece dilinin üstünü mü yaptın?

Göğsümü vermeden biraz sütle ıslatıylrum o biraz iyi geldi yoksa tahriş oluyor anlamadım ki bezleri de dolu dolu çıkıyor ama atak haftasına mı girdik acaba devamlı yapışık geziyoruz zaten göğsüm de acıyor büyüdükçe ağzı daha iyi kavramaya başladı sanırım evet başta ucunu tutuyordu

Çok teşekkür ederim garmastanı duydum şimdi lansinoh aldım rahatlatıyor gibi ama olmadı onu deneyeyim gümüş kapak aldım diye aventi almamıştım bende temas etmemesi çok rahatlatıyor tabi

Canım ağzını o kadar açamıyor tam sanırım areola denilen o yer de büyük geliyor ağzına kitliyor benimki de ucunu zaten o an çığlık atıyorum resmen tuttuğu an da kolay kılay bırakmıyor tamamını ağzına tıkmaya çalışıyorum ama tam başarılı olamadım anne olmak ne zormuş ya doysun diye canımdan can gidiyor o an alışıyorum ama ilk verdiğimde felaket acıyor

Benim bebe de süt içiyor sadece.. karbonatlı suyu tam nasıl hazırlıyordun tarif
Edebilir misin? Silince durulama vs olmuyor dimi. Birde sadece dilinin üstünü mü yaptın?
Canım ben bı kaba koydum ortalama bir çay bardağı kadar kaynatıp soğutulmuş suya çay kaşığının ucuyla minicik karbonat ekleyip karıştırdım , yani ne kadar becerebildim bilmiyorum ama pamukçuk olmadı yara zamanlarında oluyor ya antibiyotik kullanıyorsun ondan önlem amaçlı sende küçük parmağınla ağzının içini artık o an ne kadar izin verirse temizle ben bazen damak denk geliyodu bazen dil bazen hiç izin vermiyordu dudak kenarı siliyordum öyle olunca tabi durulamaya gerek yok hem boşuna migdesini suyla doldurmamış olur
Ama her seferinde yanlış tuttuğunda çıkartıp baştan yapmak gerek çıkarırken de direk cekme değil de ağzının kenarından küçük parmağını sokup kendinin bırakmasını sağlayıp falan çok rahat edersin , bu arada kesin ben atak haftasına bugün girdim huyu değişti sadece muzurdaniyo ve sadece memede durmak istiyor gecemizde berbat geçti 3. Hafta atağı 2 gün sürmüştü 5. Hafta bugün başladı bundan sonrası 8. Hafta bakalım birde üç gündür kaka yapmadı ama idrar sürekli memede olduğu için çok yapıyor dünden beri ben ne zaman bitcek diye sabırla bekliyorum 2 saat sadece derin uyudu hep kucakta ve gezmek istiyor

Etki ediyor mu gerçekten.. çok gaz sancısı olduğu için mi vermişti.
ne etki etti dersen; biz bazı günler günde 1 defa 1 çay kaşığı zeytinyağı veriyoruz bence obetki ediyo, rahat rahatbhem gaz çıkarıyo hem kakasını yapıyo
o damlalardan da en çok sab simplex'ti galiba adı en çok onu seviyo, diğerlerinde bi yüzünü ekşitiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…