Onu bir deneyim bakalım ilk öylesine olanlardan denemek istiyorum bende tutmazsa sonra bibs avent falan denerim
Ya bende Chicco var küçük oda ucu napcagini bilemiyor oguruyor sonra sanki kocaman ağzına oturan bişey olsa emcek gibi
Ah ya bende bibs alsam mı dedim tutmazsada boşa gider demekki hepsini denemek lazim ama inat ettim vercem emzik kolik saatinde bı kere elini denk getirip emdi hemen sakinleşti kendi kendine ama ben götürünce kabul etmiyo kendi elini
Benimde aynı öyle 6 civarı başlıyor 10.30 dan sonra kesin gece derin uykusuna dalıyor o kadar saat tam uyutmaya çalışıp kriz yaşayıp uyutmaya çalışıp geziyoruz evde deli gibi uykuya dalarken bile çığlık ata ata dalıyor resmen hatta kulağına konusuyorum geldi keçiler annecim son 5 kere daha gelicekler söz gecicekmis vs
ve meme vermek onu daha kötü yapiyor ama kıpkırmızı olana kadar ağlayınca bende dayanamıyorum ( ki kusuyor gaz çıkarıp kaka yapınca rahatlamiuor bizimki anlık sadece rahatlıyor o kadar) o yüzden emzik istiyorum bende de Chicco var ya oguruyor bağırırken onyuzden veremiyorum sakinlesince deniyorum ama bazen tutunca da güzel daliyo uykuya benim düzen şöyle gece 11 den sabah 4-5 e kadar iyi ondan sonra uyanık ve huysuz saatler başlıyor gece koligi gibi değil ama ben uykusuz olunca o bile bana yetiyor sonra sabah bı ara uyuyor işte kucakta orda burda 1 de banyo yaptırıyorum ki ev işi yapabiliyim diye banyo sonrası gene akşam 6ya kadar uyuyor yada rahat geçiyor banyosunu 5 e taşıdım gece kolik saatinde uyusun diye uyumadı
bari dedim gündüz iş yapıyordum geri çektim saat 12-1 e