- 5 Mart 2021
- 5.796
- 8.682
-
- Konu Sahibi -C-A-N-A-N-
- #7.401
Ahh keşke hiç acı çekmeseler yavrularAh kuzum benim yaa( iyi olsunlar hiç acı çekmesinler istiyorum dikkat edeyim ben de bizde var mı acaba. Benim bebek çok ıkınıyor ve çok ağlıyor, ben çok kullanıldığı için alıp başlamıştım, hemen ardından çocuk dr gittik zaten kolik teşhisi koyuldu. Doktor gaz ilacı yazayım dedi, bunu kullandığımı söyleyince oo tamam daha iyi, devam dedi. Bizim krizler gece olduğu için ben akşam 9-10 gibi çay kaşığına damltıp veriyorum
Eğer sancılarınız kıvranmalarınız yoksa al yine de elinin altında olsun, böyle bir durumla karşılaşırsan verirsin. Bize asla damla falan etki etmiyorAhh keşke hiç acı çekmeseler yavrularBen de kararsız kaldım gaz ilacını kullansam mı kullanmasam mı diye..
yok bunları sadece bebeğe kullanıyorumBebekle birlikte mi kullanıyorsun rollercım.. Birde gaz çıkarıyor muydu bebiş? Çok gazlı olunca mı veriyorlar çıkarsa bile.. çünkü ne diye verdi anladım kafam dağıldı bugün
Biogaia ve metsil verdi. Bebeğe sadece.Yine benGaz damlası kullananlar vardı sanırım. Markası neydi kızlar? Doktor bize de yazdı. Hem sen 5 damla hem bebek 5 damla kullanıcak dedi. Siz hangi miktarlarda kullandınız? Birde her gün mü kullandınız? Çok soru sordum kusura bakmayın doktorlar insanın ağzına tıkıyor lafları her şeyi soramıyorsun?
Erkek bebeklerde pipinin ucu kireçlenme yapıyor sonra çişi yaparken acı çekiyorlar veya tam boşaltamıyırlar mesaneyi sonra da huzursuz oluyorlar. Bana da annem demişti kardeşim doğduğundan beri hep ağlarmış hep doktora götürmüşler 5. Ayın sonunda başka bir doktor pipisini geriye doğru itmesini ve zeytinyağı damlatmasını söylemiş hatta biraz da kızmış sen nasıl bir annesin bunu bilmezsin diye. Sanki herkes annesinin karnında öğreniyor bebe bakmasını. Birileri söylemezse nerden bileceğiz. 2 veya 3 güne bir ben de çekip zeytinyağı damlatıyırum.Mahvoldum doktor yaparken bakamadım çok ağladı çocuğumBizimki de çişini yapıyor ama 3-4 gündür değişik bir şey vardı.
Gaz ilacını nasıl verdi tatlım. Çok gazı mı var demiştin?
Aldım kuzum elimde maşallah küçücük şey bir ton para..Eğer sancılarınız kıvranmalarınız yoksa al yine de elinin altında olsun, böyle bir durumla karşılaşırsan verirsin. Bize asla damla falan etki etmiyor
Hallammmmm büyümüş de damla tadı almış da bi de seçim yapmış şapşikimyok bunları sadece bebeğe kullanıyorum
biz zaten doktordan önce nırse harveys almıştık, doktora gidince de sorduk gazı çok var ona kullananilir miyiz diye . doktor da o iyi gelir dedi bşr kaç tane de muadil yazdı içlerinde bi tek sab simplex olanın tadını seviyor
Hurafe midir nedir anlamadımBenimde yumuşadı canım ya.
Ama emiyo maşallah.
Dut hoşafı, lactamil süt arttırıcı, promalt arpa suyu hepsini içtim ama öyle bı sertlik yok . Ama güzel akıyor
Biogaia bizdekinin adı da 5ml varmış içinde kullansam bile kaç gün sürcekki 5 damla bebek 5 damla ben hemen biter gibi..yok bunları sadece bebeğe kullanıyorum
biz zaten doktordan önce nırse harveys almıştık, doktora gidince de sorduk gazı çok var ona kullananilir miyiz diye . doktor da o iyi gelir dedi bşr kaç tane de muadil yazdı içlerinde bi tek sab simplex olanın tadını seviyor
Biogaia bizdeki de hem bebek hem ben kullanacak mışım. Başladın mı kullanmaya?Biogaia ve metsil verdi. Bebeğe sadece.
Evet canım gece uykusuna geçmeden 5 damla veriyorum günde bir kere. Gün içinde de metsil var ama aksatıyprum bazen metsili.Biogaia bizdeki de hem bebek hem ben kullanacak mışım. Başladın mı kullanmaya?
Annemde ilk farkedince zeytin yağı ile masaj yaptı çekti hafifçe.. Doktorada dedi böyle yaptım diye yoksa doktor anlamadı. Çocuk doktorları nasıl anlamıyor anlamadım. Üroloji doktorunada zeytinyağı sürüp yapıyorum dedi. Zy sürme dedi. Annem kardeşimede yıllar önce öyle yapmış. Doktorlar da bir tuhaf.. Nerden bilelim biz sanki tıp okuyoruz.Erkek bebeklerde pipinin ucu kireçlenme yapıyor sonra çişi yaparken acı çekiyorlar veya tam boşaltamıyırlar mesaneyi sonra da huzursuz oluyorlar. Bana da annem demişti kardeşim doğduğundan beri hep ağlarmış hep doktora götürmüşler 5. Ayın sonunda başka bir doktor pipisini geriye doğru itmesini ve zeytinyağı damlatmasını söylemiş hatta biraz da kızmış sen nasıl bir annesin bunu bilmezsin diye. Sanki herkes annesinin karnında öğreniyor bebe bakmasını. Birileri söylemezse nerden bileceğiz. 2 veya 3 güne bir ben de çekip zeytinyağı damlatıyırum.
İyi gelmeye başladı mı? Ben de tereddüt ettim kullanmaya..Evet canım gece uykusuna geçmeden 5 damla veriyorum günde bir kere. Gün içinde de metsil var ama aksatıyprum bazen metsili.
Bilmiyorum ki ben de anlamadım. Çocuk doktoru aynı hastanedeki doktora yönlendirince mecbur gittik. Olmadı bir bakalım 1 hastane daha var ondakine belki gideriz.neden 6kilo olmasını bekledi acaba
Evet epey rahatlattı gerçekten.İyi gelmeye başladı mı? Ben de tereddüt ettim kullanmaya..
Birkaç gün bakayım olmadı bir gün kullanayım.. Saolasın tatlım cevapların için..Evet epey rahatlattı gerçekten.
Canım malum uzun uzun yazamıyoruz kesik kesik oluyor ama ben kızımda da bunu kullanmıştım çok faydasını gördüm 8 sene önceydi. Tabi o zamanlar böyle pahalı değildi. Şu an 129 liraya aldım küçücük şişeyi.Birkaç gün bakayım olmadı bir gün kullanayım.. Saolasın tatlım cevapların için..
Evet devlet karşılamıyorda baya pahalı azıcık şey..Canım malum uzun uzun yazamıyoruz kesik kesik oluyor ama ben kızımda da bunu kullanmıştım çok faydasını gördüm 8 sene önceydi. Tabi o zamanlar böyle pahalı değildi. Şu an 129 liraya aldım küçücük şişeyi.