2022 ikizler burcu anneleri

Merhaba kızlar 1 aylık kontrolümüze gittiğimizde bebişin yüzündeki kızarıkları sordum atopik dermatit dediler, cildi çok hassas ve kuruymuş sürekli nemlendirmem gerekiyormuş. Mustelanın setini almıştım ama atopik serisini kullanmam gerekiyormuş, başka markalarında serilerini kullanabilirsin dedi. Varmı aranızda bu şekilde sıkıntı yaşayan ?

Aynı benn valla gündüz neyse de gecede aynı yapıyor uykusuzluktan bayilacam artık

Emiyor biraz gözlerini kapatıyor kısa bir şekerleme yapıp bidaha emiyor tam bir keyifçi oğlum

Tamam canım teşekkür ederim biz perşembe sargısını çıkardık sonrasında pet bardak koyarak bezledik şu an baya düzeldi çok şükür

Ben dün 2 damla sıkarak denedim hiç sümük gelmedi az sıktım gibi geldi bana da ya da burnu temizdi o da olabilir bilmiyorum

Şu burun işi çok sıkıntı anlaşılmıyorda.. Huysuz benim bebe bu aralar.. Bir türlü anlayamadım burun mu başka bir derdi mi var
Bende eşime atmıştım bunu kolik belirtileri ve burda yazanlar bende de var atak vs olabilir yani akşamları en zor zamanımız ama gaz sancısı gibi gaz da ciksriyo rahatliyo ama anlık sonra gene devam ağlamaya o yüzden ben artık gaz olmadığını biliyorum gündüz o gaz o kadar rahatsız etmiyor sonuçta resmen anne karnini özlüyor çocuk 3. Ay olmadan geçiyormuş azcik dayancaz bu arada meme istiyor tok ta eminim genelde o zaman sakinleştirme yöntemleri deniyorum kucakta yan sessizce kulağına konuşuyorum ve puset gibi hafif hafif yaylanaeqk salliyorum yürüyorum öyle sakinlesiyor yatağa 4 kere yatmayı reddedip başa sarıyor ama 2 3 saat sonunda derin uykuya biyerde geçio

Eklentiler

• Screenshot_2022-07-03-14-48-58-019_com.instagram.android.jpg
    88,2 KB · Görüntüleme: 46
Kızlar annemler bugün gidiyor eşim çoğu zaman gececi 12-1 lere kadar calisiyo çok korkuyorum sanki doğum yaptığımda daha hazırdım bebek bakmaya psikolojik olarak ama annemin varlığı saçma bir rahatlık getirdi şimdi de daha çok korkuyorum acayip mutsuzum ve evde gitmeden şunu yapauim bunu yapayım diye zibilyon şey yaptım bidaha yapmicak gibi ve yarın kolik ağlaması tutucak evde yanlız asla susturamicam gibi hissediyorum hatta onun için dedim günde üç kere duş aldırırim pusete koyar sokak sokak gezerim sonuçta sudan sonra rahatliyo falan, keski annem bu kadar kalmasaydi bide yıkama yemek herşeyi o yaptı ben sadece dinlenip emzirdim hiç iyi değilmiş sizinde oyle mi ya kendi çocuğunuzdan korkuyor musunuz bişey olcak elim ayağıma dolanacak gibi gelio

Canım ben eve gelip 5. Gün annem hastaneye gitti eşimin de dışarda işi vardı. Bebek bı an hıçkırarak ağlamaya başladı ama öyle böyle değil. Emzirdim, gezdirdim, gaz masajı kafayı yiycem. Korkuyorum da birsye olur diye eşimi çağırdım hemen geldi. Sonra sarılık olduğunda yine tek kaldım ama bu sefer başaracağım dedim. Yine hıçkırık geldi ama en azından geçeceğini biliyordum. Emzirdim masaj vs derken uyuttum güzelce.
Herkes diyor sen deneyimlisin arkadaşlarının cocuklsri hep büyüttün refakatçi kaldın emzirttin. Diyorum aynı şey kesinlikle değil. Onlarda durmadı mi annesine ver sustursun baksın. Ama bunda öyle mi tüm sorumluluk bana ait.
O yüzden kendimize inanalım yeter...
Yaparız biz

İllaki memeye yanlış yerleştiriyorumdur. Nasıl tutabiliyorsam öyle vermeye çalışıyorum. Geçen gün burnundan sümük çıktığından oda olabilir diyorum. Birde erkek bebeklerde idrar sorunu olabiliyor ya ondan da şüphelenmeye başladım. Yarın bir doktora götürücem bakalım. Birde çok gazımız var Bizimki gece yaptığı gibi sabahta yaptı bugün..

İsllah sağlığı sihati yerindedir canım gazlarda kendini döndürmeye başlayınca geçer diyorlar hep

Ay hadi isallah yapicaz yani yapcam başka çarem de yok zaten ve aynı ya hep bebek ağlayınca annesine verirdim şimdi çok iyi anlıyorum o annelerin psikolojisini birdaha asla vermem kendim sustururum aç olmadığı sürece bu çocuk aç annesi lafından da sinir oluyorum artık aç değil sadece bildiği başka birşey yokmuş hıçkırık 20 dk sürüyor ilk 10 dk dayanıp meme veriyorum meme verince geçio ama sonra kusuyor neyse sanki kendimi yarın doğum yapcak gibi hissediyorum hazırlık yaptım resmen bez kutusunu bile doldurdum anne bez getir diye bağıramicam diye

Biraz önce kaynanam geldi. Görümcem benden 2 gün önce doğum yaptı onla kalıyordu annem var diye. Annemi 2 gün önce evine yolladım
Kaynanam diyo bu gece sizde kalayım bebeğe bakayım gece. Dedim gece eşim kalkiyo sağdığım sütü veriyor sonra beni kaldırıyor çünkü bebek memede dalıyor. O zaman kalmiim dedi. Dedim sen bilirsin. Ben gece seni kaldiramam doğruya doğru. Zaten dizlerinde ağrıyor sen dinlen en iyisi dedim kibarca gitti

Ay çok iyi yapmışsın şimdi benimkide gelmeye kalkar ama bence gelmesi daha zor sorumluluk hele gece kalmais insan sıkıntı yapar bişey olmasa bile sonuçta arada mesafe oluyor illa ki hatta emziriyorum diye evde sütyenle dolaşıyorum t-shirt giymek bile tüm gün zor sicak emmese bile uyku arkadasi çünkü çok rahat oluyor ben malesef ki sagdigim sütü veremiyorum meme reddi olunca silikon ucla biberondan ödüm kopuyor keski hem emse hem biberon kullansa

Geldi Eşimi aradı kocasıyla çaya gelmek için. Bana da tatlı almış (canım benim) tam kalkmaya yakın babası dedi ben gıdım anneniz kalsın burda. Ben ağzımı bile açmadım Eşim dedi gerek yok ben varım kızıma gece ben bakıyorum diye. Ufak bi tebessüm ettim. Tamam o zaman dedi anası kalktı yüzü asık gitti acaba kalan tatlıyı da verse mıydım kocasıyla romantik romantik yerlerdi

Böylelikle geçmiş olsun. Maşallah minik kuzuma, bu ssünnet ona sağlık ve huzur versin.
Ameliyathane falan deyince insanın içi gidiyor gerçekten... Operasyonu çocuk cerrahisi mi yaptı kuzum, kaç dakika sürdü ve İşlem lokal mi yapılıyor. Çok soru oldu biliyorum ama İyileşme süreci kaç gün sürdü rollerım.

Bu arada göbekle ilgili doktora gittik. Doktor önemli bir şey değil kuruyacak kendi kendine dedi. Ve bebişin göbüşüne bir şey sürdü. Üç gün banyo yaptırma sonrasında rutine devam dedi. Doktora gideli 3 gün geçti kurudu çok şükür....

Esracığım benim annem 10. günde gitti. Eşim ve ben kaldık. Eşim de çalışıyor tabi biz eve minnoşla başbaşayız. Hiç korkma, günleriniz başbaşa çok daha keyifli geçecek hatta.

Ay benim de gelicekmis eşime demiş yarında da akşam banyosunu ben gelince yaparız tabi oda bişey dememiş neyse ikindiden sonra gelir herhalde yemek yaptırırım bari
Esracığım benim annem 10. günde gitti. Eşim ve ben kaldık. Eşim de çalışıyor tabi biz eve minnoşla başbaşayız. Hiç korkma, günleriniz başbaşa çok daha keyifli geçecek hatta.
Şuan sabah 8 den beri beraberiz sanırım idare edebiliyorum evde çocuk müzikleri çalmaya başladı
Birde bebeğim çok oguruyor kusmuyo tabi bazen fazlasını ciksriyo kusuyor da kusmadan içi kalkıyor gibi oguruyor hemen yan çeviriyorum nolur nolmaz niye

Benim annem 1 hafta kaldı göbeği düştü yıkadı gecti eve. Biz yakınız 5 dk uzaklıkta. İnsan hemen alısıveriyor kuzum sanki yıllardır yanındaymıs gibi oluyor herseyi kendiliğinden yapıyorsun zaten 4 gündür tek basıma bakıyorum gayet de iyi oluyor. Benim esim de bazen geceye kalıyor. Zaten babalar pek bisi yapamıyor sütün varsa gece uyanıp emzireceksin altı pisse temizleyeceksin inan baska bisi istemiyor. Tabiiki bebis kolik değilse. Korkma annelik içgüdüsü ile her seyi en iyisiyle yapıyosun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…