2022 ikizler burcu anneleri

Erkek annelerine sorucam kızlar çiş yaparken ağlıyor mu bebekler. Benimki 3-4 gündür ağlıyor. Çiş yaparken olduğunu düşündü annem. Doktora götürdük. Ürologa yönlendirdi. Oda ucunu baya aşağı itti çok ağladı çocuğum ☹️ 2-3 güne bir yapın bunu dedi. 6 kilo olunca sünnet yaptırırsınız dedi. Böyle bir durum yaşayan var mı?

Yine ben 😀 Gaz damlası kullananlar vardı sanırım. Markası neydi kızlar? Doktor bize de yazdı. Hem sen 5 damla hem bebek 5 damla kullanıcak dedi. Siz hangi miktarlarda kullandınız? Birde her gün mü kullandınız? Çok soru sordum kusura bakmayın doktorlar insanın ağzına tıkıyor lafları her şeyi soramıyorsun?

Benim annem 1 hafta kaldı göbeği düştü yıkadı gecti eve. Biz yakınız 5 dk uzaklıkta. İnsan hemen alısıveriyor kuzum sanki yıllardır yanındaymıs gibi oluyor herseyi kendiliğinden yapıyorsun zaten 4 gündür tek basıma bakıyorum gayet de iyi oluyor. Benim esim de bazen geceye kalıyor. Zaten babalar pek bisi yapamıyor sütün varsa gece uyanıp emzireceksin altı pisse temizleyeceksin inan baska bisi istemiyor. Tabiiki bebis kolik değilse. Korkma annelik içgüdüsü ile her seyi en iyisiyle yapıyosun
Bugün o kadar güzel bir gün geçirdim ki kendim de şaşırdım sanırım kızım benden daha bilinçli bana daha çok yardımcı oluyor 😂 kolik gibiydi son 4 gündür ama bugün yapmadı sanırım büyüme atağı da olabilir bilmiyorum

Erkek annelerine sorucam kızlar çiş yaparken ağlıyor mu bebekler. Benimki 3-4 gündür ağlıyor. Çiş yaparken olduğunu düşündü annem. Doktora götürdük. Ürologa yönlendirdi. Oda ucunu baya aşağı itti çok ağladı çocuğum ☹️ 2-3 güne bir yapın bunu dedi. 6 kilo olunca sünnet yaptırırsınız dedi. Böyle bir durum yaşayan var mı?
Bizde mayasir derler sünnetle geçer derisi altında oluyor yapisiyor Dr dediği gibi arada aşağı ittirmen gerek erken fark ettiniz iyi olmuş geçmiş olsun

Yine ben 😀 Gaz damlası kullananlar vardı sanırım. Markası neydi kızlar? Doktor bize de yazdı. Hem sen 5 damla hem bebek 5 damla kullanıcak dedi. Siz hangi miktarlarda kullandınız? Birde her gün mü kullandınız? Çok soru sordum kusura bakmayın doktorlar insanın ağzına tıkıyor lafları her şeyi soramıyorsun?
Ben bunu kullanıyorum canim ama kendim kullanmıyorum demedi Dr bide hergun vermemeye çalışıyorum alisirsa bu seferde damlasiz yapmaz bağırsak tembelliği olur diye bir iki gun arada veriyorum

Eklentiler

• 16569598668425517455875199069588.jpg
    16569598668425517455875199069588.jpg
    87,4 KB · Görüntüleme: 48
Kızlar sütüm geliyor cok sukur ama göğsüm öyle söyledikleri gibi taş gibi olmuyor. Yumusak göğsüm var anlamadım. Sütü olan sert olur diyorlar da bebeğim gayet iciyor yani
Benimde yumuşadı canım ya.
Ama emiyo maşallah.
Dut hoşafı, lactamil süt arttırıcı, promalt arpa suyu hepsini içtim ama öyle bı sertlik yok . Ama güzel akıyor 🧿

Ay hadi isallah yapicaz yani yapcam başka çarem de yok zaten 😅 ve aynı ya hep bebek ağlayınca annesine verirdim şimdi çok iyi anlıyorum o annelerin psikolojisini birdaha asla vermem kendim sustururum aç olmadığı sürece bu çocuk aç annesi lafından da sinir oluyorum artık aç değil sadece bildiği başka birşey yokmuş 😂 hıçkırık 20 dk sürüyor ilk 10 dk dayanıp meme veriyorum meme verince geçio ama sonra kusuyor 🙄 neyse sanki kendimi yarın doğum yapcak gibi hissediyorum hazırlık yaptım resmen bez kutusunu bile doldurdum anne bez getir diye bağıramicam diye 😂
yaparsın yaparsın 😍😍😍💪💪💪💪

Geldi 😂 Eşimi aradı kocasıyla çaya gelmek için. Bana da tatlı almış (canım benim) tam kalkmaya yakın babası dedi ben gıdım anneniz kalsın burda. Ben ağzımı bile açmadım 😂 Eşim dedi gerek yok ben varım kızıma gece ben bakıyorum diye. Ufak bi tebessüm ettim. Tamam o zaman dedi anası kalktı yüzü asık gitti 😂 acaba kalan tatlıyı da verse mıydım😂 kocasıyla romantik romantik yerlerdi 😂😂
yaa ahahshsjajsjzjJ

Böylelikle geçmiş olsun. Maşallah minik kuzuma, bu ssünnet ona sağlık ve huzur versin. :KK200: :nazar:
Ameliyathane falan deyince insanın içi gidiyor gerçekten... Operasyonu çocuk cerrahisi mi yaptı kuzum, kaç dakika sürdü ve İşlem lokal mi yapılıyor. Çok soru oldu biliyorum ama İyileşme süreci kaç gün sürdü rollerım. :nazar:

Bu arada göbekle ilgili doktora gittik. Doktor önemli bir şey değil kuruyacak kendi kendine dedi. Ve bebişin göbüşüne bir şey sürdü. Üç gün banyo yaptırma sonrasında rutine devam dedi. Doktora gideli 3 gün geçti kurudu çok şükür....
ohh kurumasına çok sevindim 😍😍

academic hospital 'de doğum yapmıştım ben minnoşun çocuk doktoru da orada ama o yapmadı, aynı hastanede üroloji biriminden yaptı bi hoca
lokal anestezi ile yaptı hâlâ iyileşti mi emin değilim ama hiç acıdan ağlıyomuş gibi değil billyo musun çok sakim geçirdi sonraki günleri de🙏

neden 6kilo olmasını bekledi acaba

nurse harweys 10 damla ile sab simplex kullanıyorum ben yanlış hatırlamıyorsam o da 10 damlaydı

Ben farketmedim öyle birşey canım, bezini açtığımda çiş yapıyor bazenleri ağlamıyor. Ama benimki genel olarak çok ağlıyor😌😌 sebebini farketmiş olmanız çok iyi
Nurse harveys kullanıyorum canım, günde tek seferde 15 damla veriyorum, her gün. Ben şurup olarak aldım yine nurse harveysin kendim onu kullanacağım Daha başlamadım

Ben farketmedim öyle birşey canım, bezini açtığımda çiş yapıyor bazenleri ağlamıyor. Ama benimki genel olarak çok ağlıyor😌😌 sebebini farketmiş olmanız çok iyi

Nurse harveys kullanıyorum canım, günde tek seferde 15 damla veriyorum, her gün. Ben şurup olarak aldım yine nurse harveysin kendim onu kullanacağım Daha başlamadım
Mahvoldum doktor yaparken bakamadım çok ağladı çocuğum ☹️ Bizimki de çişini yapıyor ama 3-4 gündür değişik bir şey vardı.
Gaz ilacını nasıl verdi tatlım. Çok gazı mı var demiştin?

Mahvoldum doktor yaparken bakamadım çok ağladı çocuğum ☹️ Bizimki de çişini yapıyor ama 3-4 gündür değişik bir şey vardı.
Gaz ilacını nasıl verdi tatlım. Çok gazı mı var demiştin?
Ah kuzum benim yaa:KK43:( iyi olsunlar hiç acı çekmesinler istiyorum:KK43: dikkat edeyim ben de bizde var mı acaba. Benim bebek çok ıkınıyor ve çok ağlıyor, ben çok kullanıldığı için alıp başlamıştım, hemen ardından çocuk dr gittik zaten kolik teşhisi koyuldu. Doktor gaz ilacı yazayım dedi, bunu kullandığımı söyleyince oo tamam daha iyi, devam dedi. Bizim krizler gece olduğu için ben akşam 9-10 gibi çay kaşığına damltıp veriyorum

X