2022 ikizler burcu anneleri

Doktor bize monovit verdi. Kızımda da bunu kullanmıştım.
Ben aslında markası ocean olan vitaminin fotosunu istemiştim. Nette yazdığımda çok çeşitli çıktı.
Kime sormuştun canım görmemişim ama benimki bu

Eklentiler

• Screenshot_2022-07-01-22-27-01-015_com.pozitron.hepsiburada.jpg
    Screenshot_2022-07-01-22-27-01-015_com.pozitron.hepsiburada.jpg
    76,8 KB · Görüntüleme: 35
Bir sorun yok diyorsun yani kullanayım mı?
Tercih senin kuzum benim bir şey demem doğru olmaz. Kimisi kullanmayı tercih etmiyor. D vitamininin bebekler için önemli olduğu söyleniyor. Kimisi doğar doğmaz başlatıyormuş. Bana 15. Gün daha uygun dendi. Ben de o günden bu yana kullanıyorum farklı bir marka..

Bende aynı şekilde kendi uykumu geçtim yavrum ıkınırken uyandırıyor kendisini 😢 Bizim kontrolümüz bayramdan sonra beni de haberdar eder misin canım bakalım ne diyecek doktor

33 günlüğüz 5 haftalık mı oluyoruz o zaman hesabını tam yapamadım aslında bende düşündüm bunu hatta harika haftalar kitabında okudum da ama şu an 5. Haftada mıyız onu bilemedim 😅🤷‍♀️
Canım merhabalar, bugün bizim dr kontrolümüz vardı sana haber edeceğimi söylemiştim. Bebeğimde göbek fıtığı var, kendisi geçecekmiş. Zaten ağlayınca şişiyordu göbeği iyice panik oluyordum. Çığlıklar ıkınmalar ve ağlamalar için malesef sadece sabır diledi, bebeğim kolikmiş:KK43: her istediğinde az da olsa hiç farketmez emzir dedi, gaz damlası nurse harveye devam.

Kızlar oğlum uyanık olduğu her an emmek istiyor ben kendimi çok yorgun ve tükenmiş hissediyorum bu yüzden. Karnı doymuyor mu acaba sütüm yetersiz mi diyorum ama kirli bez sayısı da normal. Bu durumda olanlar siz neler yapıyosunuz 🤔
Sadece doymak için değil bağ kurmak ve güvende hissetmek için de emmek isterlermiş. Benimki de öyle malesef ve bugün dr istediği sürece emzir ama süreyi uzatmak için zorlama 2 dk sürerse bırak sürsün sonra yine isterse yine ver dedi. Bez sayısı ve aylık kilo takibi bilgi verir canım

Sadece doymak için değil bağ kurmak ve güvende hissetmek için de emmek isterlermiş. Benimki de öyle malesef ve bugün dr istediği sürece emzir ama süreyi uzatmak için zorlama 2 dk sürerse bırak sürsün sonra yine isterse yine ver dedi. Bez sayısı ve aylık kilo takibi bilgi verir canım
20dk emiyor diyelim uyuyor emerken yatağına koyduğumda ağlayıp tekrar istiyor bu böyle gün boyu tekrarlanıyor 🤷‍♀️ aylık kontrolünde kiloya göre de baakarız duruma canım. Ne kadar süre böyle devam eder ben onu merak ediyorum asıl gün boyu memede 😊

20dk emiyor diyelim uyuyor emerken yatağına koyduğumda ağlayıp tekrar istiyor bu böyle gün boyu tekrarlanıyor 🤷‍♀️ aylık kontrolünde kiloya göre de baakarız duruma canım. Ne kadar süre böyle devam eder ben onu merak ediyorum asıl gün boyu memede 😊
20 dkda baya uzun bir süre zaten, dmek ki sadece doymak için değil huzurlu hissettiği için istiyor. Benimki de öyle, emmeyip kucakta uyuyacak ya da memede. Yatakta çiviler var sanki😅😅 çok küçükler ve dünyaya alışmaya çalışıyorlar, bizim kokumuz huzur veriyor sadece. İlk 3 aya hamileliğin 4. Trimesteri diyorlar zaten. Sonra rahatlarız inşallah

Canım merhabalar, bugün bizim dr kontrolümüz vardı sana haber edeceğimi söylemiştim. Bebeğimde göbek fıtığı var, kendisi geçecekmiş. Zaten ağlayınca şişiyordu göbeği iyice panik oluyordum. Çığlıklar ıkınmalar ve ağlamalar için malesef sadece sabır diledi, bebeğim kolikmiş:KK43: her istediğinde az da olsa hiç farketmez emzir dedi, gaz damlası nurse harveye devam.
Bende o fıtıktan korkuyorum 40 ından sonra doktor kontrolümüz var o zaman soracağım bende büyük ihtimal bizde de var ve biz de koliğiz bugün kesinlikle kanaat getirdim buna. Çok teşekkür ederim canım tek canlarına bir şey olmasın da ıkınsınlar ne yapalım artık çok üzülüyorum ama elden bir şey gelmiyor. Benim oğlan emmiyor da ıkınmaktan kafayı geriye atıp ağlıyor başından beri meme reddi galan derken sağım ve mama olarak gidiyoruz arada huzur için memeye geliyor sadece buna da şükür 🙏
Çok sağol canım geri döndüğün için bende yakın zamanda doktora gider bir şeyler öğrenirsem yazarım buradan 🥰🙏

Biz de dün yaptırdık ama dünden beri çok ağlıyor uyumuyor acısı var belli yüzünden 😔sadece calpol verdiler çok ağlarsa verirsiniz diye. Siz nr yapıyorsunuz bir şey kullanıyor musunuz?
yeni girebildim epey geriden geliyorum🥺
bize de bi krem verdi, onu sürüp sargı bezi gibi ince bi bezi üzerine kapatıp bezledik 6 saatte 1 bu kremle pansumanladık✌️ şaşırtıcı şekilde sakindi ilk 3 gününde sonra yine özüne döndü 😂

kremin ismine bakıp yazacağım sana✌️

Kızlar rollercoaster rollercoaster ve Elsa355 Elsa355 sünnet mi yaptırdınız... Ay ay maşallah benim oğluşlarıma...

Nasıl geçti süreç, bize biraz bilgi verir misiniz?
ilk gittiğimizde ameliyathaneye aldıklarında dakikalar geçmedi kapıda ikimiz de çok ağladık,
sonra bi çıktı sessiz sakin takılıyo, sonrasındaki 3 gün de öyle çok uysaldı hatta çok şaşırdık
canı yanıyo mu yanmıyo mu anlamadık

çok rahat geçti, hemşireler yüzüstü kucağa almayın demişti, ama sonra kontrolde doktor, alabilirdiniz hatta banyo bile yaptırabilirdiniz dedi🙏🧡

Bebeğinin tıkalı burnunu açan var mı? Nasıl bir işlem yaptınız detaylı olarak.. Korkuyorum işlem yapmaya ☹️ rollercoaster rollercoaster sen yapmıştım sanırım değil mi tatlım?
banyo sonrası yapınca daha rahat oluyo, sümükleri daha yumuşamış oluyo 😂
önce fizyolojik serum sıkıyorum yine de
kafasını atıyorum sağa çevirip sol burnundan sıkıyorum, o su aağdan çıkıyo, çıkarken bazen beraberinde sümüklerle çıkıyo

sonra hüpletme hortumu var ya burun aspiratörü✌️ onunla sümükleri çekiyorum ama bunu yaparken ağzının açık olması gerekiyormuş

✌️😇

Kızlar baş ağrısı için yaptığınız bir şey var mı bugun resmen saat17 de yataktan kalktım yatak döşek yatıyordum emzirip emzirip sıcak duşa girdim nane yağı sürdüm vs ama sanki zonkluyor beynim. Çok ağladım bir de tekim annem calıştığı için gitmek zorunda kaldı kayınvalidem 2 hafta sonra gelecek bebek 2hafta erken gelince almış bulundu bileti iptal de etmedi. O kadat moralim bozuk ki kimseye gebe kalmak da istemiyorum açıkçası annem yanımdayken çok iyiydi her şey. Kv açıkça ben pek bir şey yapamam da gelince gibi şeyler dedi sanki ben istemişim gelsin yapsın diye bu kadar yıl 1 kere geldiler evime bu arada ama depresyon yaşıyorum sanki bu gece kötü bir rüya ile uyandım bir de göğüslerim acıyor sızlıyor ağlıyorum evin içinde eşim çok destek oluyor ama çocuk gibi hissediyorum kendimi
şu iki hafta dayanabilirsen gerçekten dedikleri gibi galiba 40'ından sonra düzene giriyo kuzum
ili gündür 3 saati aşıyor uykuları sün gece 4-5 saat uyumuş tek seferde, eşim yanlışlıkla uyandırmasa daha uyuyacaktı
şu iki hafta rutine oturtabilirsen sanırım sonrası daha rahat geçecek

sadece 1. ayım dolumunda bi atak haftası var o zorlayabilir çok ağlıyorlarmış, bizim o hafta sünnete denk geldi pek bi şey anlamadık

inşallah sorunsuzca kolaylıkla düzene oturtursun🙏🧡

Kızlar saglık ocagı tera-d3 verdi günde 1 defa 3 damla biraz baktım çoğu bebekte şiddetli gaz yapmıs anneler bırakmıslar ne yapmalıyım bilmiyorum. Anne sütü dısında su bile vermeyin diyorlar bu ilac ne kadar mantıklı bilmiyorum bir de 1 yasına kadar dedi. Kullanan var mı yardım pleaseee??
ben devit kullanıyorum onda sorun yaşamadım
kullandın mı tera d3'ü belki senin minnoşta yapmaz bi dene bakalım olmazsa muadilini istesin 🧡

Bende o fıtıktan korkuyorum 40 ından sonra doktor kontrolümüz var o zaman soracağım bende büyük ihtimal bizde de var ve biz de koliğiz bugün kesinlikle kanaat getirdim buna. Çok teşekkür ederim canım tek canlarına bir şey olmasın da ıkınsınlar ne yapalım artık çok üzülüyorum ama elden bir şey gelmiyor. Benim oğlan emmiyor da ıkınmaktan kafayı geriye atıp ağlıyor başından beri meme reddi galan derken sağım ve mama olarak gidiyoruz arada huzur için memeye geliyor sadece buna da şükür 🙏
Çok sağol canım geri döndüğün için bende yakın zamanda doktora gider bir şeyler öğrenirsem yazarım buradan 🥰🙏
ben de sağım yapıyorum kuzum yetmediği zaman mama takviye aynı şekilde ✌️😇
artık biraz daha fazla uyumaya başladı daha rahat ediyorum şu an🙏🧡

banyo sonrası yapınca daha rahat oluyo, sümükleri daha yumuşamış oluyo 😂
önce fizyolojik serum sıkıyorum yine de
kafasını atıyorum sağa çevirip sol burnundan sıkıyorum, o su aağdan çıkıyo, çıkarken bazen beraberinde sümüklerle çıkıyo

sonra hüpletme hortumu var ya burun aspiratörü✌️ onunla sümükleri çekiyorum ama bunu yaparken ağzının açık olması gerekiyormuş

✌️😇
Serum fizyolojik şu 5ml tek kullanım gibi gözükenlerden mi? Ve fışırt diye mi sıkıyorsun? Bana ebe 1 damla damlat dedi. Anlamadım bende 1 damla nasıl yumuşatacak.
Birde doktor mu söyledi bunu kafam çok karıştı beceremiyor muyum acaba 😞

ben de sağım yapıyorum kuzum yetmediği zaman mama takviye aynı şekilde ✌️😇
artık biraz daha fazla uyumaya başladı daha rahat ediyorum şu an🙏🧡
Alıştık artık sanırım ne dersin 😊 Hele ben ilk başlarda çok çaresizdim 😂 Benim bebito gaz üretim tesisi çıktı uykular haram oldu ayakta kalmaya çalışıyorum 😅😅

X