- 19 Ekim 2021
- 472
- 1.706
- 30
- Konu Sahibi -C-A-N-A-N-
- #7.161
Canım bana bir hemşire travma yaratma adım adım birsktir falan dedi asla olmadı tabi brn tek günde bütün plastikleri çıkarttım hayatından iki gün sürdü internette üç gün kuralı vardı dedim üç gün kaşıkla vs dayanırım birakmazsa vazgeçicem dedim ama bende hep sagiyorum şuan biraz düzene girdik tek göğüs reddi oldu o ara sagdim sertlesince çok içmiyor çünkü yada başlıyor tazyikli gelio ona da kizio arada sağım yapıp tekrar veriyorum öyle öyle alistirdimSelam kızlar herkese
Benim oğlan 25 günlük oldu. İlk başlarda sarılık değerimiz yükseldi ama fototerapi almadan mama ile hallettik ve o zamandan beri malesef meme reddimiz var. Sütümü sağarak veriyorum ama geçtiğimiz 2 gün çok stresli geçti ve çok sağım yapamadığım için mastite çevirdi dün acildeydim antibiyotik verdi doktor henüz ateşli falan değilim ama daha kötü olmadan önlem almak istedim dünden beri de düzenli olarak 3 saatte 1 sağım yapıyorum arada 3 kere de mama takviyesi yapıyoruz hipp ile. Ne zormuş anne olmak bir yandan da memeye döndürmeye çalışıyorum ama biberonu bırakmadıkça imkansız gibi. En fazla 5 dk emip bırakıyor göğsümü. Şu zor süreçleri geçiririz inşallah sağ Salim evet her aşaması zor ama alışacağız sanırım