- 12 Ağustos 2014
- 4.451
- 10.102
- Konu Sahibi -C-A-N-A-N-
sanırım grip oluyorum ben de.
hapşuruklar başladı sabahtan beri
Havalar o kadar müsait ki hasta olmaya, çok dikkat etmek lazım.
İnşallah değilsindir.
.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sanırım grip oluyorum ben de.
hapşuruklar başladı sabahtan beri
İnşallah kuzuHavalar o kadar müsait ki hasta olmaya, çok dikkat etmek lazım.
İnşallah değilsindir.
.
Son muaynemdi canım. Daha gidemeyeceğim maalesef1000 mi?
Allah kolaylık versin canım.
EzgininAnnesi kaderdaşım
Son muaynemdi canım. Daha gidemeyeceğim maalesef
Bizim 20 gün canım. Ama ben 15. Günde diyorum. Yedirir miyim hakkımıAy ben sizin yerinizde olsam kontrollerimi muhakkak kullanırım.
10.gün muhakkak ücretsiz giderim yani.
.
Bizim 20 gün canım. Ama ben 15. Günde diyorum. Yedirir miyim hakkımı
Ben Kasım indiriminde aldım gerçekten çok karlı 1/3 numara bez aldım keşke 2 numara alsaymisim 1 yerine 200 adet var kalır gibime geliyor fazla kullanamam gibi ama olsun bide iki koli islak mendil aldım bu fırsat kacmazGünaydınlaaar hepside sleepy bionatural 2.si 1 tl kampanyası var. Ben az önce ilk defa bez aldım kızlar ıslak mendilleri de var ihtiyacı olan bakabilir
Ben de 2 paket 1 numara(128 adet) 2 paket 2 numara (168 adet) aldım. Günde 10 bez değişiyormuş ilk ay galiba bu kadar yeter. En çok kullanılan 3 numara oluyormuş onu da almak istiyorum ama şimdiden alsam nasıl olur diye düşünüyorum.Ben Kasım indiriminde aldım gerçekten çok karlı 1/3 numara bez aldım keşke 2 numara alsaymisim 1 yerine 200 adet var kalır gibime geliyor fazla kullanamam gibi ama olsun bide iki koli islak mendil aldım bu fırsat kacmaz
Günaydın Sleepy bio natural nasıl acaba ben hep sleepy natural iyi diye duydum ama bio naturali duymadımGünaydınlaaar hepside sleepy bionatural 2.si 1 tl kampanyası var. Ben az önce ilk defa bez aldım kızlar ıslak mendilleri de var ihtiyacı olan bakabilir
Senin bir numara azmis benimki 192 mis şimdi baktım oyuzden bitmiycek gibime geliyor iki numarayı almadım arasındaki kilo farkı pek yok diye ama 3 numara 168 adet var dedin gibi baya gidiyor bı paketim var bida bende alsammiki bir 3 bide 4 alayımBen de 2 paket 1 numara(128 adet) 2 paket 2 numara (168 adet) aldım. Günde 10 bez değişiyormuş ilk ay galiba bu kadar yeter. En çok kullanılan 3 numara oluyormuş onu da almak istiyorum ama şimdiden alsam nasıl olur diye düşünüyorum.
Boya ağartıcı kullanılmıyormuş naturaldeki gibi, bio olanı da yenisi ekstra sadece badem sütü proteini eklemişler, kullanıcı yorumlarına baktım memnun olan çok ama tabi çocuktan çocuğa değişiyormuş. Şans işiGünaydın Sleepy bio natural nasıl acaba ben hep sleepy natural iyi diye duydum ama bio naturali duymadım
Şimdi baktım bidaha içindeki adet sayıları çok azmis benim aldığım 230₺ olmuş 180₺ ye almıştım iki ayda 50₺ zam gelmiş doguranda kadar ne olacak kim bilirBen de 2 paket 1 numara(128 adet) 2 paket 2 numara (168 adet) aldım. Günde 10 bez değişiyormuş ilk ay galiba bu kadar yeter. En çok kullanılan 3 numara oluyormuş onu da almak istiyorum ama şimdiden alsam nasıl olur diye düşünüyorum.
Evet ben de senin mesajını okuyordum tam. Benim aldığım paketler 64lü ve 84lü. Senin baya çokmuş ama ucuza almışsın ne güzel. En azından ilk aşama için yetcek kadar aldım sonrasında bakarız duruma göreŞimdi baktım bidaha içindeki adet sayıları çok azmis benim aldığım 230₺ olmuş 180₺ ye almıştım iki ayda 50₺ zam gelmiş doguranda kadar ne olacak kim bilir
Aynen iyiki almışız bidaki indiirme kim bilir ne kadar olur iki üç ay yetecek bezimiz var sonrası allha Kerim bida indirim görürsem alayım inslalh bende nasılsa kullnaacaz büyük olanlardan alır atarım kenaraEvet ben de senin mesajını okuyordum tam. Benim aldığım paketler 64lü ve 84lü. Senin baya çokmuş ama ucuza almışsın ne güzel. En azından ilk aşama için yetcek kadar aldım sonrasında bakarız duruma göre