2022 ikizler burcu anneleri

Hayırlı olsun çok sevindim güzel geçmesine artık sadece eve çıkmak kaldı öyleyse bol bol kokla bebisini bizim yerimixe de şimdi mis gibi kokuyordur bebisler
😍😍😍

Evet biraz daha var ama herkes dogurunca gaza geldim sanırım 😀 ama içimdeki korkunç ses 41 e kadar beklicek ve gelmicek diyor o yüzden sürekli totem yapıyorum hazirani bekliyor cumayı bekliyor flaan diye 😂 neyse sonuçta kendi bilir ama gelmezse suni sancıyla gene normali denerim isllah suyunda kanalında sıkıntı olmazsa
Sağol canım darısı başına sağlıcakla kavuşunca sizde biran önce 🙏

Ya şu hamile günlüğü bitip doğum günü yazan şey nasıl oluyor nerden ayarlıyoruz
Hesap detaylarında bebeğin tahmini doğum tarihi yazdığın yere bebişin doğum tarihini yazınca doğum olmuş oluyor sayaç bu sefer doğumdan şu kadar geçti diye ilerliyor 😊

Selam canım oyy tontişko ya maşallah ağır abimiz ağır ağır gününü doldurmayı mı bekliyor acaba gününü e annesiyle içerde mutlu demek ki 😽 bebek büyüdüğünde ağrılar batmalar çok oluyor mu? Bazen kalçama öğle ağrı giriyor ki yerimden kalkamıyorum
Bir de bebişko doğum pozisyonu almıştı sanki neden sezeryan dedi suni sancıyla açıklık sağlayabiliyorlar diye biliyorum ama merak ettim
Goosiciğim bizim bebe gayet relax. Ben günümü doldurmadan gelmem diyor başka bişey demiyor :)
Ayakta fazla kalırsam belimde biraz bi ağrı oluyor. Bir de yattığım yerden sağa dola dönerken çatıda bir ağrı oluyor... Onun dışında herhangi bir ağrım yok şükür....
Bu doktorları anlamak zor, 40'ı dolar dolmaz hemen gelmiyosa sezeryan yapalım muhabbetine geçiyorlar. Oysaki kimisi 40+3'de ve hatta 41'de bile doğuran var. Hani bebekte ve anne de sağlık açısından bir sorun yoksa bence bir kaç gün beklenebilir.
Ben yarın 40+1 oluyorum... Ve doktor sabah gel sezeryana alalım dedi. Ama ben bir kaç gün daha beklemeyi teklif edeceğim..... En azından pztne kadar....

Kızlar minnoşun odası boyandı dün bu hafta sonu da eşyası gelecek innnşallah evet işlerimi son güne bırakmayı seviyorum galiba bebeğim de bana benzerse son zamanı bekler mi acaba 😺
Dün öyle yoruldum ki anlatamam yorgunluktan da uyuyamadım kahve yaptım sonra oturdum falan 🤭
Yarın kontrole gitme durumum var minnoşum ne kadar oldu çok merak ediyorum kilosunu hiç bilmiyorum. Çatı muayenesi yaparlar diye de geriliyorum bir yandan 😬
Sancı girmeye başladı herhalde ama çok anlık vajinal bölgede iğne batması gibi içten böyle saniyelik bir olay ama yalancı sancı bu mu oluyor ki biraz geriliyorum hatta doğumla ilgili rüya görmeye de başladım öyle olunca da konuşuyorum bak daha çok bebeksin büyümen lazım içerde diye okşuyorum karnımı işe yarıyordur hissediyordur inşallah 😺
Ohhh hazırlıklar tamam... minnoş daha gelmez annesi, seni dinliyordur o akıllı bıdık :)
Bende şimdi sen deyince aklıma geldi hep konuşuyodum ne kadar geç gelirsen o kadar iyi diye herhalde minnoş duymuş beni :)
Kaçta kontrolün?

Hesap detaylarında bebeğin tahmini doğum tarihi yazdığın yere bebişin doğum tarihini yazınca doğum olmuş oluyor sayaç bu sefer doğumdan şu kadar geçti diye ilerliyor 😊
A öylemi 😁 daha neler ogrencem geçenlerde de şu oynayan emojiyi öğrenmiştim bide şey sorayım burda birini etiketlemek nasıl oluyor onuda diyiverin 🤲🏻 tam olsun

Ay kızlar doktor hala gelmedi çocuğu hastaymış. Randevuları da iptal etmediler bir sürü de işim var bugün akşama kalmak istemiyorum. Böyle iş mi olur ya millet bekliyormuş burada
Başka Dr yonlendirirler sıkma canını uzaktan geldim bidaha gelemem de

A öylemi 😁 daha neler ogrencem geçenlerde de şu oynayan emojiyi öğrenmiştim bide şey sorayım burda birini etiketlemek nasıl oluyor onuda diyiverin 🤲🏻 tam olsun
Bende her şeyi bilmiyorum öğrenicez 😁 @ işaretinin hemen ardından kimi etiketlemek istiyorsan onun nick ismini yazıyorsun mesela Hayalperestasya Hayalperestasya

Ay kızlar doktor hala gelmedi çocuğu hastaymış. Randevuları da iptal etmediler bir sürü de işim var bugün akşama kalmak istemiyorum. Böyle iş mi olur ya millet bekliyormuş burada
Valla özelde de benzer şeyler oluyor normal 😀 Dün 8.30 dan 10.45 e kadar bekledim sen düşün 🙈

Goosiciğim bizim bebe gayet relax. Ben günümü doldurmadan gelmem diyor başka bişey demiyor :)
Ayakta fazla kalırsam belimde biraz bi ağrı oluyor. Bir de yattığım yerden sağa dola dönerken çatıda bir ağrı oluyor... Onun dışında herhangi bir ağrım yok şükür....
Bu doktorları anlamak zor, 40'ı dolar dolmaz hemen gelmiyosa sezeryan yapalım muhabbetine geçiyorlar. Oysaki kimisi 40+3'de ve hatta 41'de bile doğuran var. Hani bebekte ve anne de sağlık açısından bir sorun yoksa bence bir kaç gün beklenebilir.
Ben yarın 40+1 oluyorum... Ve doktor sabah gel sezeryana alalım dedi. Ama ben bir kaç gün daha beklemeyi teklif edeceğim..... En azından pztne kadar....
Canım bende bugün gittim artık suyu düşmesin diye 3 günde bir gitcekmisim ama ben dedim ki ne zaman olur ilkler 40 i doldurur sonraki çocuklar 39-37 öyle olur dedi ona rağmen hiç sezeryan vs demedi birde dedim diyelim ki suyu azaldı nolcak dedi ki suni sanciula normali deneriz başka bir sorun yoksa 🤌 kendi kendine bunları söylemesi hoşuma gitti benim bir önceki doktorum daha ilk haftalarda sezeryan oneriyorum demişti bence sende suni sancıyla normali bir sor bakalım ne diyecek

Valla özelde de benzer şeyler oluyor normal 😀 Dün 8.30 dan 10.45 e kadar bekledim sen düşün 🙈
Aynen bende gittimde tam saatinde giremiyorum ilk gittimde Dr tartıştım randevum 10 ben 11.45 de girdim her önüne geleni alıyorlar bı beni cagirmadilar sinirlendim artık randevu saatim geçti öğlen molasina gireceksiniz daha bekleyecekmiyim diye

Kızlar nstde sancı görünüyor ama ben sadece bebek hareketini hissediyorum açılma 2 cö görünüyor dedi bi sıvı vereceklermis sonra tekrar nst dedi. Çatı muayenesi canımo acıttı ne yalan söyliyim sizce durum ne olur36+2 umarım bir şey çıkmaz

Senin hastane özel miydi canım? Eğer suyunda, nstde sorun yoksa beklemeye ne diyecek bakalım. Kaka yapar bebek diye çok bekletip risk almak istemiyor doktorlar ama pazartesiye de çok yok, bi şansını dene bence de canım🥰

Senin hastane özel miydi canım? Eğer suyunda, nstde sorun yoksa beklemeye ne diyecek bakalım. Kaka yapar bebek diye çok bekletip risk almak istemiyor doktorlar ama pazartesiye de çok yok, bi şansını dene bence de canım🥰
Yok canım Aksaray'daki doktorum özeldi ama burda özel bir tane var ondanda herkes şikayetçi. O nedenle şehir hastanesine gidiyorum. Çok güzel, oldukça donanımlı. Doktor da şimdiye kadar hep normal doğumu önerdi. Ama 40'ı çokta geçirmek istemiyor. Bebişte, nst de falan sorun yoktu çrşb günü gittiğimde. Yarın da gideyim kontrol etsin sorun yoksa bekleyeyim diyorum Gugubicim yaaaa....

Kızlar nstde sancı görünüyor ama ben sadece bebek hareketini hissediyorum açılma 2 cö görünüyor dedi bi sıvı vereceklermis sonra tekrar nst dedi. Çatı muayenesi canımo acıttı ne yalan söyliyim sizce durum ne olur36+2 umarım bir şey çıkmaz
Sıvı mı neymiş ki ilk defa duydum. Sancın çok mu fazla çıktı? En alttaki pik noktalarına bak tatlım NST kağıdındaki.. Aslında haftan kötü değil.. 2 cm açılma bende de var 38 haftadayım.. 3 cm ye kadar yatırmıyorum demişti doktorum. Çatı muayenesi illaki biraz acıtıyor canım korkma ondan, açılmayı takip etmede önemli.. Şimdiye kadar 4 kere yapıldı bana 1,5 haftada..

Aaaa sancını hissetmiyor musun, ağrı eşiğin yüksek demek ki. Korkma kuzum haftan da güzel, bi de bekler belki bir süre daha dur bakalım

Yok canım Aksaray'daki doktorum özeldi ama burda özel bir tane var ondanda herkes şikayetçi. O nedenle şehir hastanesine gidiyorum. Çok güzel, oldukça donanımlı. Doktor da şimdiye kadar hep normal doğumu önerdi. Ama 40'ı çokta geçirmek istemiyor. Bebişte, nst de falan sorun yoktu çrşb günü gittiğimde. Yarın da gideyim kontrol etsin sorun yoksa bekleyeyim diyorum Gugubicim yaaaa....
Devletteyse zorda kalmadıkça sezaryen demez diye sordum canım. Doktoruna da güveniyormuşsun, rica et bakalım ne diyecek. Pazartesiye de çok yok zaten

X