2022 ikizler burcu anneleri

aldılar yanıma bebeği ilk çıkarttıklarında 3 ümüz foto bile çekildik iyi oldu gelmesi, elimi tuttu, saçımı okşadı güç aldım
Çok güzelmiş ben içeri girerken kendi TLF mu verecem yoksa onlar kendimi cekicekler ilk temas videosu yada resimlerini seninki yanında o çekmiştir muhtemelen ben nasıl yapsamki

@SanatkarSeyyah 'a katılıyorum hiç üzülme Çanakkale çok güzel inşallah hayırlısı olur
Evet gidip gezdik oraları ama ev tutup yasmaak nasip olurmu bilmem bı arkadaşla görüştüm 11 ay olmuş tayinleri çıkalı hala tasinmamislar eşi Suriye'de kendi memleketinde kalmış güya batidayiz ama doğudan farkı yok ben zaten 4 yıldır eşim doğuda ev gitmeyen yerde diye Konya'da ev tutup oturuyordum şimdi evimde elden gitti

Canım Allah yardımcınız olsun.. Çok sıkıntılı bir durum. Ama şunu unutup kendini üzme gün aymadan daha neler olur, her şerde vardır bir hayır.. Hamilesin ilk önceliğin bebeğini düşünmek. Şimdiden kendini sıkıntıya sokma doğumunu düşünmeye çalış

hiç korkma hangisi senin için hayırlıysa o olsun

ne yaptın aldılar mı seni sezaryene

Valla çok stres yaptım migrenimde tuttu geride kavuşmadan bebeğim kaldım ortada ne yapacam onu dusunuyorum gün sayardim kavuscaz diye şimdi ucu açık bı tarih ne zamn olacagi belli değil doğum izni bitince gidecek tekrar ben kaynanada kalacam tatil çocuklarla kalırız bı iki ay sonra ev bakarım heralde insallh hemen döner yarabbim evladimin şansına

Dularımız seninle kuzum içine vesvese vermemeye çalış güzel şeyler düşün

Korkma canim geçen benimde öyle oldu serumla geçti sancı eve geldim devam ederse gel dedi tekrardan şuan şükür bişi yok ama bugün çok stresliyim akşama bende dogurmasam iyidir

Canım benim, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin eğer en uygun zaman bugünse. Şaşkınlıkla garip hissetmen çok normal ama zaten az kaldı bir şekilde gelecek bebişler

Keiracığım sakın korkma... Sezeryanda olsa nomalde olsa hepsi geçecek... Sana minik bebişinin güzellikleri ve miss kokusu kalacak. Bizi haberdar et. Allah kolaylık versin kuzu

hiç korkma hangisi senin için hayırlıysa o olsun

ne yaptın aldılar mı seni sezaryene
Sağolun arkadaşlar. Kan ve idrar tahlili verdim hemen. Bir tane de serum takıldı. Sonra tekrar nst çekildi eğer sancı çıksa doktor bekletmeden alacağım dedi. Neyseki çıkmadı. Ben hafif kasılma hissediyordum sabah hafif de ağrı ama belli belirsiz. Vajina tarafından da sızlama hissediyorum ara ara. Karnım da dolu dolu taş gibi oluyor. Eve gönderdi doktor.

Geçmiş olsun serum dindiriyor sanciyi bende geceden uyumadım sabaha kadar baktım olmuyor gitmiştim iyikide gitmişim üç kere girdim nstye emin olmak için şükür serumdan sonra dindi sancım geldim ama sürekli dinlen yat ben hep yatıyorum ayaklarım dünden beri çok şişti ama hastaneye yatıp erkn dogurmaktansa evde yatıp günü geçirmek daha iyi sancin olursa ihmal etme amahemen git

Ay burada değil doğum eşi odaya bile almıyorlar sadece 1 kişi. O yüzden normal istiyorum erkenden çıkayım diye . Bir gün boyunca bebeğini görmemesi kötü olur.

İnşallah canım benim seni anlayabiliyorum planlarını birlikte başka bir yere gitmeye yönelik yaptın sonra birden her şey bozuldu. Aynı zamanda hamilesin.. Zor bizde benzer durumlar yaşadık zamanında yani daha çok zor kısmı annem yaşamıştır. İnşallah dediğin gibi kısa süreli olur işleriniz yoluna girer Allah yardımcınız olsun Migrende çok kötüdür. Nane yağın varsa burun kenarı, şakak, ensedeki kemiklerin oraya sürebilirsin. Ben genelde başımı yemeni ile sıkıyorum extradan soğuk bir şeyle şakaklarımdan yada göz kapaklarımın oralara masaj yapıyorum. Tabi nane yağı şakaklara sürersen gözüne getirme dip not düşeyim

Ay burada değil doğum eşi odaya bile almıyorlar sadece 1 kişi. O yüzden normal istiyorum erkenden çıkayım diye . Bir gün boyunca bebeğini görmemesi kötü olur.
A neresi orası canım öyle birşey olurmu hiç doğumdan çıktıktan sonra odaya alırlar ben öncekini devlette yaptım doğumdan sonra odaya babayı alıyorlardı tabi şimdi değişmesiyle

Çok zor bı durumdayim valla insallh birliği eşim ise başlayana kadar döner Allah'ım

A neresi orası canım öyle birşey olurmu hiç doğumdan çıktıktan sonra odaya alırlar ben öncekini devlette yaptım doğumdan sonra odaya babayı alıyorlardı tabi şimdi değişmesiyle
En son pandemide almıyorlardı şimdi değişti mi bilmiyorum. Ay ne bileyim sonucta yeni doğuö yapanların katı ya diğerleri rahatsız oluyor diye mi ne bilmiyorum. İnşallah alırlar vallahi bilmiyorum

En son pandemide almıyorlardı şimdi değişti mi bilmiyorum. Ay ne bileyim sonucta yeni doğuö yapanların katı ya diğerleri rahatsız oluyor diye mi ne bilmiyorum. İnşallah alırlar vallahi bilmiyorum
Devlettemi yapacaksın geçen bizim bı akraba yaptı aldılar saati var sürekli duramiyor yanında ama alıyorlar ziyaret saatinde bide bisiler lazım olduğunda giriyordu içeri sıkma canını alırlar babasını

Devlettemi yapacaksın geçen bizim bı akraba yaptı aldılar saati var sürekli duramiyor yanında ama alıyorlar ziyaret saatinde bide bisiler lazım olduğunda giriyordu içeri sıkma canını alırlar babasını
Sabaha kadar kalmasa da olur cocugunu görmesin mi ayyyy

Sabaha kadar kalmasa da olur cocugunu görmesin mi ayyyy
Özel sabaha kadar kalabiliyor malesef devlette yok ha oranında özel odaları var onları tutarsanız eşiniz yine yanınızda kalır diğer türlü ikili odalar olduğu için erkeğe görüş saati dışında izin yok sadece refakatçi kalabilir siz doğum yaklastinda özel oda için bı görüşün hastaneyle çünkü pek yok olanda doluyor hemen ama ikili odalarda gelir sürekli eşiniz sadece uzun kalmaz süreleri var

Ahh tabi tüm düzen gitti, doğum stresi de var zaten. Burda bir sürü hamile senin için dua ve iyi dileklerle birleştik canım, inşallah düşündüğün gibi olmaz kısacık sürede, seni bile şaşırtacak şekilde hemen kavuşursunuz Şimdilik düşünsen de düşünmesen de bir şey değişmeyeceği için olumluya odaklanmaya çalış kuzum, son ay zaten zor geçiyor. Üzüntüyle iyice zorlaşmasın. Senin ve evlatların için en hayırlısı neyse o olsun inşallah

Kötüymüş gerçekten Yani odalar tek kişi olmadığı için mi acaba bu uygulama? O zaman babalara da ayrı bir oda yapılsın orda vakit geçirsinler bebişlerle inşallah istediğin gibi bir doğumun olur canım

Fotoyuda onunla çekiliriz napalım hayaller hayatlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…