2022 ikizler burcu anneleri

belimden o iğneyi vurdular, dakikalar içinde bacaklar iptal oldu, hiçbir şey hissetmedim

doğuma girdiğimde Ardeni çıkarmaları en fazla 5 dk sürdü sadece, sonra yanıma getirdiler yanağıma, öptüm müthişti🧡

sonra eşimi çıkardılar dışarı dikim işlemi başladı, gitiş çıkış totalde galiba 2 saati buldu her şeyiyle

bel ağrım bu arada var hâlâ
Eşini aldılar yanına dimi ben ikna edemedim benimkini korkuyor :KK43: savaşa gidiyor korkmuyor ama doğumda çok korkuyor 😁 belden yapmadım hiç bende korkuyorum oyuzden israrda edemiyorum hayirlisyla gelsin o ilk görüş öpücük tarif edilemez ay şimdiden heyecan yaptım insallh bel agrinda gecer canım bende zaten bel fıtığı var ağrıyor bide bunu düşününce Allah yardımcımız olsun

Eşini aldılar yanına dimi ben ikna edemedim benimkini korkuyor :KK43: savaşa gidiyor korkmuyor ama doğumda çok korkuyor 😁 belden yapmadım hiç bende korkuyorum oyuzden israrda edemiyorum hayirlisyla gelsin o ilk görüş öpücük tarif edilemez ay şimdiden heyecan yaptım insallh bel agrinda gecer canım bende zaten bel fıtığı var ağrıyor bide bunu düşününce Allah yardımcımız olsun
Benimkide giremem diyor du almıyorlarmış zaten benim hastanede bunu duyunca beni alsalardı yanında destek olurdum diyor 😁😁

SanatkarSeyyah SanatkarSeyyah iyimisin merak ettim. Sessizsin.
Günaydın Keiracığım,

Çok sağ ol iyiyim. Bugün itibariyle 39+5 olarak beklemedeyim :)
Doktor çarşambaya kadar bekleyelim olmazsa sezeryan yaparız dedi. Ama ben cumaya kadar beklemeyi düşünüyorum. Çünkü tam cuma 40'ı dolmuş oluyor bebiş....

Bebişin keyfi yerinde gelmeye niyeti yok sanırsam :))) Anasını kestirecek illaki yaramaz :)
Dün kayınvalideler geldi yanıma bu süreçte destek vermek adına. Ondan bir tempolu geçti.

Sen nasılsın Keiracığım :KK200: :nazar:

Hastanedeyim. Sancım çıktı. Doktor bırakmadı acile yönlendirdi. Serum takıldı. Sonra tekrar nstye gireceğim. Eğer yine sancı çıkarsa doktor bugün sezaryene alacak. Çıkmazsa gönderecek eve. Biraz garip hissediyorum. Bana da dua eder misiniz?

Hastanedeyim. Sancım çıktı. Doktor bırakmadı acile yönlendirdi. Serum takıldı. Sonra tekrar nstye gireceğim. Eğer yine sancı çıkarsa doktor bugün sezaryene alacak. Çıkmazsa gönderecek eve. Biraz garip hissediyorum. Bana da dua eder misiniz?
Dularımız seninle kuzum içine vesvese vermemeye çalış güzel şeyler düşün 🙏

Sen sancıyı hissediyor musun canım? Hiç korkma içinden kendine ve bebeğine telkin ver o da hissedecek. Haftamız iyi bebekler büyüdü iyiler aksi bir durumda da canını hiiiç sıkma kendileri için en hayırlı vakitte gelsinler🥰

Kızlar moralim sıfır tayin yerimiz açıklandı Çanakkale Gelibolu çıktı ve eşimin bölüğü Suriye'de adam daha geleli 4 gün oldu şimdi yine giden bölüğe düştü bende ki şanssızlık nedir ya zaten yıllardır ayriydik bıktım valla bıktım

Korkma canim geçen benimde öyle oldu serumla geçti sancı eve geldim devam ederse gel dedi tekrardan şuan şükür bişi yok ama bugün çok stresliyim akşama bende dogurmasam iyidir

Canım benim, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin eğer en uygun zaman bugünse. Şaşkınlıkla garip hissetmen çok normal ama zaten az kaldı bir şekilde gelecek bebişler🥰🥰

Kızlar moralim sıfır tayin yerimiz açıklandı Çanakkale Gelibolu çıktı ve eşimin bölüğü Suriye'de adam daha geleli 4 gün oldu şimdi yine giden bölüğe düştü bende ki şanssızlık nedir ya zaten yıllardır ayriydik bıktım valla bıktım
Ne kadar daha sürecekmiş canım bu uzak olma durumu, bi süresi var mı? Bilmediğimden soruyorum. Tez vakitte sağ salim kavuşun artık, gerçekten zor sürekli uzaktan evlilik yürütmek☹️

Keiracığım sakın korkma... Sezeryanda olsa nomalde olsa hepsi geçecek... Sana minik bebişinin güzellikleri ve miss kokusu kalacak. Bizi haberdar et. Allah kolaylık versin kuzu :nazar:

Tatlım hayırlı olsun, Çanakkale çok güzeldir eminim... Bir müddet ayrı kalmanız çok zor olacak tabi. Bebişte minicik... Ancak hepsi bir süreç, ne de olsa kavuşacaksınızdır. Allah yardımcınız olsun kuzu :nazar: :KK200:

aldılar yanıma✌️ bebeği ilk çıkarttıklarında 3 ümüz foto bile çekildik🧡 iyi oldu gelmesi, elimi tuttu, saçımı okşadı güç aldım 🙏🧡

Son düzenleme:
SanatkarSeyyah SanatkarSeyyah 'a katılıyorum hiç üzülme Çanakkale çok güzel🙏 inşallah hayırlısı olur🙏🧡

aldılar yanıma✌️ bebeği ilk çıkarttıklarında 3 ümüz foto bile çekildik🧡 iyi oldu gelmesi, elimi tuttu, saçımı okşadı güç aldım 🙏🧡
Yaa şahane olmuşş🥰🥰 bizim hastane almıyormuş, zaten eşim de biraz kararsızdı, ben istiyorum diye girecekti izin verselerdi. Güç verir tabiki, ben de başımdaki anestezi uzmanına elimi tutar mısınız derim artık😅😅😅

Ne kadar daha sürecekmiş canım bu uzak olma durumu, bi süresi var mı? Bilmediğimden soruyorum. Tez vakitte sağ salim kavuşun artık, gerçekten zor sürekli uzaktan evlilik yürütmek☹️
2 yıl kalanida var 3 ay kalanida hiç belli değil ben evi topladım kiraya verdim şimdi annemlerdeyim doğumdan sonra kaynanaya geçip ordanda tasincaktik ben ne yapacam onu düşünüyorum 🤔 ev elden gitti eşimde Suriye'ye gidecek Çanakkale'ye ne zaman dönersem ozaman tasiniriz dedi ben çocukla ortada kaldim hiç böyle hayal etmemiştim 4 yıldır zaten ayriydik niye böyle bı yer çıktı hakkımızda hayırlısı olsun rabbimin vardır bı hikmeti

Tatlım hayırlı olsun, Çanakkale çok güzeldir eminim... Bir müddet ayrı kalmanız çok zor olacak tabi. Bebişte minicik... Ancak hepsi bir süreç, ne de olsa kavuşacaksınızdır. Allah yardımcınız olsun kuzu :nazar: :KK200:
İnsallh canım kavuscaz ama ne zaman belli değil başıma ağrılar girdi ogrendimden beri sürüp durup ağlıyorum elimde olmadan eşime güç vermeye çalışıyorum ama oda benden beter

X