2022 ikizler burcu anneleri

Amin canım allh razı olsun hepinizden insallh en yakın zamanda düzelir evimi alır giderim bende şu streside boşa çekmişim derim

En son pandemide almıyorlardı şimdi değişti mi bilmiyorum. Ay ne bileyim sonucta yeni doğuö yapanların katı ya diğerleri rahatsız oluyor diye mi ne bilmiyorum. İnşallah alırlar vallahi bilmiyorum
Summercığım burdaki şehir hastanesinde eğer istersen ek ücret verip özel oda tutuyorsun. Orda da eşin de kalabiliyor yanında. İstersen sende sor bi

Kızlar yeni doğan bez ne aldınız herkes farklı söylüyor. Baby turco çok önerdi arkadaşım ona göre deneme amaçlı mini paket alacaktım
Kuzum ben şimdiye kadar 3 paket aldım 1numara (26 adet) ve 2 numara (2 paket-48 adet) prima harmony serisinden aldım. Pahalı ama ilk başta iyisi olduğu için bunu kullanıcam alışınca baby turco alıcam hatta indirime girsin alıcam ondan da.. yenidoğan ıslak havlusundan aldım 1 paket kullandım 1 aydır bayıldımmm.

Kızlar yeni doğan bez ne aldınız herkes farklı söylüyor. Baby turco çok önerdi arkadaşım ona göre deneme amaçlı mini paket alacaktım
Ben sleepy aldım canım, hastane çantasına onu koydum ama stok yapmadım, duruma göre değiştiririm diye düşündüm. baby turco ve goon deneyeceğim bu kötü olursa. Onlar da olmazsa prima alacağız çoğu kişi primadan memnun zaten primayla başlamayayım diye bir fikrin varsa 1 küçük paket alıp deneyebilirsin.

Sağlıkla gelsin tontiğimmm henüz 2 gün var bakalım belki gelmek ister. Bir sürü yöntem yazıyorlar ama doğumu başlatmak için, sen extra bir şey yapıyor musun canım?

Sağlıkla gelsin tontiğimmm henüz 2 gün var bakalım belki gelmek ister. Bir sürü yöntem yazıyorlar ama doğumu başlatmak için, sen extra bir şey yapıyor musun canım?
Sağ ol Gugubiciğim.. Ben extra bir şey yapmıyorum.... Yürüyüş,, merdiven inip çıkma, hurma yeme falan zaten rutin yaptığım şeyler... Başka ne yapabilirm, önerin var mı?
Kaplıcayamı gitsem diye düşündüm bugün ama sıkıntılı bir şey olur diye de korktum...

Maaslalh canım hayırlısı olsun suni sancıyla doğum yaptirmazlarmi neden sezeryan dediler

Maaslalh canım hayırlısı olsun suni sancıyla doğum yaptirmazlarmi neden sezeryan dediler
Suni sancıyla da istersen deneriz dedi... Ama bence o da çok fayda etmiyor sanki... Hiç sancı olmayınca belki o nedenle sezeryan dedi... Bakalım gün doğmadan neler doğar.... :)

Benim doğum yapanlardan duyduklarım yoğun bedensel aktivite, mesela temizlik, yere eğilme gibi, pilates topu ya da yumuşak bir koltuğun ucunda ufak ufak yaylanma ve belini sağa sola çember şeklinde çevirme, gögüs uçlarını uyarma, cinsellik, adaçayı. Belki tecrübeliler daha fazla bilgi verir, sıcak duş ve sıcak su torbasını bele koymayı da duydum ama kaplıca bilemedim ya enfeksiyon falan olursun Allah korusun

Haklısın canım, kaplıca özel odalar olsa da yine de ne olur ne olmaz dediğin gibi...
Biraz aktivite yaparım.. Çokta zorlamam. Bunda da vardır illaki bir hayr...
Bi de ben şeyi çok merak ediyorum. Tüm kızlara sorayım :) Normal doğumdan sonra vajinanın şekli bozuluyormuş, acaba doğrumu :) Tabi benim önceliğim bu değil de sadece merak ediyorum...

Normal doğum yapamayacak olmama rağmen bunu anneme ve teyzelerime ben de sordum sırf meraktan ilk zamanlar dikişten dolayı biraz farklı oluyormuş, şişebiliyormuş falan ama sonra çok çabuk toparlıyor, eski haline geliyor, iz bile kalmıyor dediler. Sadece ilk zamanlar lohusa kanaması ile bakımı biraz zorluyormuş nemden dolayı.

Ohhh süpermiş.. Bazıları dağıldım falan diyor :) Beelki o da bünyeden bünyeye değişiyordur...
Bir de bazıları normal doğumdan sonra hapşırırken falan hoppp kaçırıveriyormuş :))

Oh maşallah 39 u da bitirmissin sağlıkla gelsin ya ne güzel bitti

Benim araştırmalarıma göre normal doğumda hücreler yenilendiği için vajina normal boyutuna geri dönüyormuş. Ancak tamamen eski haline dönmüyormuş. Bazıları eskisinden de iyi oldu diyor. Sonucta bebiş çıkmıs biraz yapısı bozulabilir ancak zamanla bence de eski haline geri dönecektir. Normal doğumun güzeliği de iyileşme değil midir zaten

Kızlar benimde yarın randevum var 36+1 olacağım. Çatı muayenesi yaparlar mı aceba? Bir de nst her türlü bağlanır mı en son özelde 33. Haftada tedbir amaçlı girmiştim bir şey çıkmamıştı tabi. Şimdi bağlarlar mı bilmiyorum. Bir de çatıdan çekiniyorum açıkçası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…