- 30 Ocak 2010
- 2.470
- 6.471
- Konu Sahibi -C-A-N-A-N-
- #6.421
Zaten önlük ve bone olacak, bir de maske olursa dublör niyetine kullanılabilirFotoyuda onunla çekiliriz napalım hayaller hayatlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Zaten önlük ve bone olacak, bir de maske olursa dublör niyetine kullanılabilirFotoyuda onunla çekiliriz napalım hayaller hayatlar
Amin canım allh razı olsun hepinizden insallh en yakın zamanda düzelir evimi alır giderim bende şu streside boşa çekmişim derimAhh tabi tüm düzen gitti, doğum stresi de var zaten. Burda bir sürü hamile senin için dua ve iyi dileklerle birleştik canım, inşallah düşündüğün gibi olmaz kısacık sürede, seni bile şaşırtacak şekilde hemen kavuşursunuz Şimdilik düşünsen de düşünmesen de bir şey değişmeyeceği için olumluya odaklanmaya çalış kuzum, son ay zaten zor geçiyor. Üzüntüyle iyice zorlaşmasın. Senin ve evlatların için en hayırlısı neyse o olsun inşallah
Summercığım burdaki şehir hastanesinde eğer istersen ek ücret verip özel oda tutuyorsun. Orda da eşin de kalabiliyor yanında. İstersen sende sor biEn son pandemide almıyorlardı şimdi değişti mi bilmiyorum. Ay ne bileyim sonucta yeni doğuö yapanların katı ya diğerleri rahatsız oluyor diye mi ne bilmiyorum. İnşallah alırlar vallahi bilmiyorum
Canım senin doğum ne zamandı unuttum. 2 gün sonra yazıyorSummercığım burdaki şehir hastanesinde eğer istersen ek ücret verip özel oda tutuyorsun. Orda da eşin de kalabiliyor yanında. İstersen sende sor bi
Kuzum ben şimdiye kadar 3 paket aldım 1numara (26 adet) ve 2 numara (2 paket-48 adet) prima harmony serisinden aldım. Pahalı ama ilk başta iyisi olduğu için bunu kullanıcam alışınca baby turco alıcam hatta indirime girsin alıcam ondan da.. yenidoğan ıslak havlusundan aldım 1 paket kullandım 1 aydır bayıldımmm.Kızlar yeni doğan bez ne aldınız herkes farklı söylüyor. Baby turco çok önerdi arkadaşım ona göre deneme amaçlı mini paket alacaktım
Günaydın summerr,Kızlar yeni doğan bez ne aldınız herkes farklı söylüyor. Baby turco çok önerdi arkadaşım ona göre deneme amaçlı mini paket alacaktım
Ben sleepy aldım canım, hastane çantasına onu koydum ama stok yapmadım, duruma göre değiştiririm diye düşündüm. baby turco ve goon deneyeceğim bu kötü olursa. Onlar da olmazsa prima alacağız çoğu kişi primadan memnun zaten primayla başlamayayım diye bir fikrin varsa 1 küçük paket alıp deneyebilirsin.Kızlar yeni doğan bez ne aldınız herkes farklı söylüyor. Baby turco çok önerdi arkadaşım ona göre deneme amaçlı mini paket alacaktım
Sağlıkla gelsin tontiğimmm henüz 2 gün var bakalım belki gelmek ister. Bir sürü yöntem yazıyorlar ama doğumu başlatmak için, sen extra bir şey yapıyor musun canım?Selamlar kızlar,
Bizim bugün kontrol vardı....
Bebiş 39+6 günlük.... Ağrı, sancı, açılma vb. yok.
Doktor cumaya kadar bekleyelim yoksa sezeryanla alalım dedi....
Umarım kendi gelir....
3850 olmuş....
Bakalım keyfi istiycek mi gelmeyi :)))
Sağ ol Gugubiciğim.. Ben extra bir şey yapmıyorum.... Yürüyüş,, merdiven inip çıkma, hurma yeme falan zaten rutin yaptığım şeyler... Başka ne yapabilirm, önerin var mı?Sağlıkla gelsin tontiğimmm henüz 2 gün var bakalım belki gelmek ister. Bir sürü yöntem yazıyorlar ama doğumu başlatmak için, sen extra bir şey yapıyor musun canım?
Maaslalh canım hayırlısı olsun suni sancıyla doğum yaptirmazlarmi neden sezeryan dedilerSelamlar kızlar,
Umarım kendi gelir....
3850 olmuş....
Suni sancıyla da istersen deneriz dedi... Ama bence o da çok fayda etmiyor sanki... Hiç sancı olmayınca belki o nedenle sezeryan dedi... Bakalım gün doğmadan neler doğar.... :)Maaslalh canım hayırlısı olsun suni sancıyla doğum yaptirmazlarmi neden sezeryan dediler
Benim doğum yapanlardan duyduklarım yoğun bedensel aktivite, mesela temizlik, yere eğilme gibi, pilates topu ya da yumuşak bir koltuğun ucunda ufak ufak yaylanma ve belini sağa sola çember şeklinde çevirme, gögüs uçlarını uyarma, cinsellik, adaçayı. Belki tecrübeliler daha fazla bilgi verir, sıcak duş ve sıcak su torbasını bele koymayı da duydum ama kaplıca bilemedim ya enfeksiyon falan olursun Allah korusunSağ ol Gugubiciğim.. Ben extra bir şey yapmıyorum.... Yürüyüş,, merdiven inip çıkma, hurma yeme falan zaten rutin yaptığım şeyler... Başka ne yapabilirm, önerin var mı?
Kaplıcayamı gitsem diye düşündüm bugün ama sıkıntılı bir şey olur diye de korktum...
Haklısın canım, kaplıca özel odalar olsa da yine de ne olur ne olmaz dediğin gibi...Benim doğum yapanlardan duyduklarım yoğun bedensel aktivite, mesela temizlik, yere eğilme gibi, pilates topu ya da yumuşak bir koltuğun ucunda ufak ufak yaylanma ve belini sağa sola çember şeklinde çevirme, gögüs uçlarını uyarma, cinsellik, adaçayı. Belki tecrübeliler daha fazla bilgi verir, sıcak duş ve sıcak su torbasını bele koymayı da duydum ama kaplıca bilemedim ya enfeksiyon falan olursun Allah korusun
Normal doğum yapamayacak olmama rağmen bunu anneme ve teyzelerime ben de sordum sırf meraktan ilk zamanlar dikişten dolayı biraz farklı oluyormuş, şişebiliyormuş falan ama sonra çok çabuk toparlıyor, eski haline geliyor, iz bile kalmıyor dediler. Sadece ilk zamanlar lohusa kanaması ile bakımı biraz zorluyormuş nemden dolayı.Haklısın canım, kaplıca özel odalar olsa da yine de ne olur ne olmaz dediğin gibi...
Biraz aktivite yaparım.. Çokta zorlamam. Bunda da vardır illaki bir hayr...
Bi de ben şeyi çok merak ediyorum. Tüm kızlara sorayım :) Normal doğumdan sonra vajinanın şekli bozuluyormuş, acaba doğrumu :) Tabi benim önceliğim bu değil de sadece merak ediyorum...
Ohhh süpermiş.. Bazıları dağıldım falan diyor :) Beelki o da bünyeden bünyeye değişiyordur...Normal doğum yapamayacak olmama rağmen bunu anneme ve teyzelerime ben de sordum sırf meraktan ilk zamanlar dikişten dolayı biraz farklı oluyormuş, şişebiliyormuş falan ama sonra çok çabuk toparlıyor, eski haline geliyor, iz bile kalmıyor dediler. Sadece ilk zamanlar lohusa kanaması ile bakımı biraz zorluyormuş nemden dolayı.
Oh maşallah 39 u da bitirmissin sağlıkla gelsin ya ne güzel bittiSelamlar kızlar,
Umarım kendi gelir....
3850 olmuş....
Benim araştırmalarıma göre normal doğumda hücreler yenilendiği için vajina normal boyutuna geri dönüyormuş. Ancak tamamen eski haline dönmüyormuş. Bazıları eskisinden de iyi oldu diyor. Sonucta bebiş çıkmıs biraz yapısı bozulabilir ancak zamanla bence de eski haline geri dönecektir. Normal doğumun güzeliği de iyileşme değil midir zatenHaklısın canım, kaplıca özel odalar olsa da yine de ne olur ne olmaz dediğin gibi...
Biraz aktivite yaparım.. Çokta zorlamam. Bunda da vardır illaki bir hayr...
Bi de ben şeyi çok merak ediyorum. Tüm kızlara sorayım :) Normal doğumdan sonra vajinanın şekli bozuluyormuş, acaba doğrumu :) Tabi benim önceliğim bu değil de sadece merak ediyorum...