2022 ikizler burcu anneleri

Benimde dün 119₺ gelmiş, ben akşamları tv izlerken elektriği kapatıyorum çogunlukla bir tek aktif olan tv ve buzdolabı haftada 1-2 defa çamaşır makinesi çalışıyor acaba elektrikle otursam ne kadar gelir 😱 2 yıl önce bana bir ay gelirdi bir ay gelmezdi
kız biz neredeyse 10 saat gündüz evde olmuyoruz.
aktif çalışan buzdolabı var. internet fişi var
bir de fırının saati yanıyor. fırının fişini çekemiyorum çünkü gömmeli arkada te ulaşamam ona
gündüz evde yokuz diye kombiyi de yakmıyoruz.
akşam ışıkları kapayıp izliyoruz tv.
başka da bir cacık yapmıyoruz. haftada 2 defa çamaşır makinesi çalışır o kadar.
ben anlamadım evde olmadığım halde nasıl böyle oldu
içime oturdu uyuyamadım o gece resmen
bulaşık makinesi de hafta da 3 gün falan çalışır

aaa evet 26 nisana denk geliyormuşşş
32yi tamamlıcaz mı çıkabilmek için acaba onu doktora soracağım
Evet canım. 32 bitmesi gerekiyor hatta benim mayıs 4.ünde bitiyor galiba ama o zaman bayram tatiline denk geliyor. Cabucak gecsin sogukta hic ise gelinmiyor 😤

Ben liste yapıyorum. Doktor diyo aç sorularını. 10 sorum varsa o zaten 9unu muaynede yanıtlamış oluyor. 1 tane kaliyo 😂 e diyorum ben gideyim o zaman 😂
Ayni ben 😂 geçen gün gittim biliyor kağıda yazdığımı doktorum sorularını sorabilirsin dedi bir baktım 2 tane sorum var e o zaman bana müsade deyip kalktım 😂😂
İyi geceler kızlar, park yatağı kurduk tam incelerken eşimin babaannesinin vefat ettiğini öğrendik☹️ Apar topar çıktık, annemlerdeydik. Balkiz94 Balkiz94 rengi siyah gibi görünüyordu antrasitin ama baya güzel bir antrasit geldi. Kumaş kalitesini çok beğendim, kurulumu da çok zor değildi ama bir kaç seferde baya kolay hale gelebilir. İçine ben bile kıvrılıp yatabilirim baya geniş ve sağlam. Sonuç olarak ben memnun kaldım, 5 yaşa kadar kullanır diye düşünüyorum.
Aa canım başınız sağolsun, mekanı cennet olsun 😟 Bende eşime söyledim biraz önce bakalım ikna oluyor gibi yatak konusuna hemen oda yapmayacağız en azından uzun süre bunu kullanır batıya geçtiğimizde odasını yaparız falan dedim bakalım 🤷‍♀️
hiç olmadığım kadar heyecanlıyım kızlar sabahtan beri karnıma ağrılar giriyor.
yarına detaylım var.
hem çok korkuyorum hem çok özledim oğluşu merak ediyorum hem de çok heyecanlı bu kadar duyguyu aynı anda nasıl yaşayabiliyorum hiç bilmiyorum hadkasdhaks :) :)
Saat kaçta kuzum girdin mi yoksa ayy hadi güzel haberlerini bekliyoruz 😍😍🥰

Ayni ben 😂 geçen gün gittim biliyor kağıda yazdığımı doktorum sorularını sorabilirsin dedi bir baktım 2 tane sorum var e o zaman bana müsade deyip kalktım 😂😂

Aa canım başınız sağolsun, mekanı cennet olsun 😟 Bende eşime söyledim biraz önce bakalım ikna oluyor gibi yatak konusuna hemen oda yapmayacağız en azından uzun süre bunu kullanır batıya geçtiğimizde odasını yaparız falan dedim bakalım 🤷‍♀️

Saat kaçta kuzum girdin mi yoksa ayy hadi güzel haberlerini bekliyoruz 😍😍🥰
yarın kuzucum detaylı saat 10:20de çok heyecanlıyım ama :)

Kızlar Oksapar bulmak biraz zor ya, eczaneleri arıyorum benim için ayırsınlar diye.

Niye yokmuş biliyor musunuz? Hani zam geldi ya, katkı payı arttırıldı falan. İtiraz edilmiş ona. Muhtemelen kalkacak dedi eczacı, onu bekliyorlarmış.

Valla zamlı zamsız ay sonuna bana 7 kutu 0,6’lık bulun dedim. 🙈 Numara aldı, arayacak inşallah.

.

Kızlar Oksapar bulmak biraz zor ya, eczaneleri arıyorum benim için ayırsınlar diye.

Niye yokmuş biliyor musunuz? Hani zam geldi ya, katkı payı arttırıldı falan. İtiraz edilmiş ona. Muhtemelen kalkacak dedi eczacı, onu bekliyorlarmış.

Valla zamlı zamsız ay sonuna bana 7 kutu 0,6’lık bulun dedim. 🙈 Numara aldı, arayacak inşallah.

.
bulamazsan haberimiz olsun bursada ki eczanelere sorarım ben de canım senin için

X