Kuşum ben normal doğum istiyorum ama bakalım Atlas efendi nasıl gelmek isticek. Patron bebek
Hahahahha trol bebek bunların hepsi
Canım ben normal doğum çok istiyorum ama hakkımız da hangisi hayırlıysa o olsun. İlk çatı muayenem de 1 cm açıklık. Ciğer geliştirici etki etsin diye hiç hareket etmedim doktora söyledim neden hareket etmedin diye kızdı bana
açılma olmamış. Ama nişanım geldi 2. Çatı muayenemde. Doktor hiç durma bol hareket dedi
Amin inşallah kuzucum
Kuşum muayenem dündü. 2. Doz ciğer geliştirici vurulduk içim artık çok rahat. Salı günü eğer doğmamış olursa tekrardan muayenem var. Oksapar pazartesi gününe kadar kullan dedi doktor. O da emin sanırım salı gününe kadar doğuramayacağıma
cuma günü 1 cm açıklık vardı hareket et demişti doktor ama ben ciğer geliştirici etki etsin riske atmayayım diye hiç hareket etmemiştim. Cumartesi günü 2. Doz iğneyi vurulmaya gittiğimde azar işittim
açılmam hiç ilerlememiş. O sırada bak nişanın bu da dedi ben şok
dün hiç yerimde durmadım. Bugün de sabahtan beri squat çömelme Allah ne verdiyse yapıyorum. Salı günü doğumu planlarız dedi. Sanırım en kötü cuma günü alıcak bebeği kolestazdan dolayı riske atmıcak gibi.