@ssummer, Gooseberry Gooseberry ve sen daha çok minnaksınız, Topiğimizin minik kuşları .:nazar:
Pztsi bebişi mi göreceksin, epeydir gitmiyordun değil mi... Bakalım neler yapıyor minik kuş :KK200:
Biz hala aksaraydayız canım 💜 memleketten kopamadık bahçemiz falanda var burda temiz hava iyi geldi
Yarın Ankara'ya dönüyoruz 2 hafta oldu evet bebişimi görmeyeli pazartesi buluşcaz inşallah 🙏 bu kontrolde detaylar biraz daha belli olur sanırım

minnoşlar ben bugün giremedimm

çünkü dün gece nişanım geldi saat 2 gibi ben de sabah doktoruma yazdım

nst kontrol derkeeen bugün yatışım yapıldı ve sezaryen ile minnoşu dünyaya getirdik🧡

bugün doğum yaptım o yüzden giremedim hiç, yarın gece de hastanedeyim ertesi gün çıkıcaz🙏 minnoş yanımda uyuyo çok da tatlı🎈

2800 gram doğdu tontik🎈 38+2'de✌️😍

nst kontrol derkeeen bugün yatışım yapıldı ve sezaryen ile minnoşu dünyaya getirdik🧡

bugün doğum yaptım o yüzden giremedim hiç, yarın gece de hastanedeyim ertesi gün çıkıcaz🙏 minnoş yanımda uyuyo çok da tatlı🎈

Ahhh yazdın ya, içim rahatladı, nasıl mutlu oldum anlatamam🌸
Dünyaya hoş geldin Arden Nikola, çok güzel bir ailenin parçası oldun.
Bol koklaşmalı, kucaklamalı, zorlukları unutturacak kadar güzel bir iyileşme süreci diliyorum sana. Güzel kalbinden öperim Özge🥰

Ayyy tüylerim diken diken 😍 hissetmiştim desem 🧸 hep girerdi bir farklılık var diyordum çaktırmadan yazdım öyle🤭🥰 çok sevindim çok sağlıcakla güzellikle büyüsün Arden Nikola kuzusu, bizim için bol bol kokla bolca uyuyun dinlenin en kısa zamanda aramıza dönüüüün😍

Tatlım sen neler yapıyorsun, epeydir yoktun..

Hangisi set olarak satılıyor babysi.... Yaşadığın şehirde mağazası yok mu ordan aldırıversen....
Ara ara giriyorum bakabildiğim kadar bakıp çıkıyorum. Eksikler vs tamamlamaya çalışıyorum az kaldı 😊 Malesef ilçedeyim burda yok 😭 en yakın ebebek 2 saatlik mesafede ona da ben dayanamam uzun gelir. Bu promalt marka anne için süt yapıcı içerikli ürünler tek tekte set olarakta satılıyor 😊

Yaaaaaa gözün Aydın tatlımmm minnoş pazartesiyi bekleyemedi yesinler onu 😍
Ben anlamam heralde nişan felan 😆

Görerek almayı özledim, saoalsın tatlım 😊 barlar, krakerler felanda var yiyip içesim geldi gördükçe 😆
Evet ya mağaza dolaşmak çok güzel oluyor. 1 saat gezmişim hiç çıkasım gelmedi🥰 herkes bebişiyle gelmiş, biz de geliriz diye hayal ettim😅😅 ben züberin atıştırmalık toplarından aldım, dayanamadım denedim çok güzel😍😍
bizim doğuma kadar baya tecrübeliler olacak gibi duruyor, bakalım kızlar neler tavsiye edecek. Gerekli gereksiz ne bulsam alıp koyuyorum gibi hissediyorum😅😅

Gözünüz aydın canım Arden kuşu şaşırtmadı sürpriz yaptı anneciğine 💜
Bol bol kokla öp bizim yerimizede kısa zamanda toparlanırsın deneyimlerini paylaşırsın bizimle 🙏 sürecini hepimiz çok merak ediyoruz
Tekrar çok geçmiş olsun canım ❤️‍🩹

Aaaay gözün aydın canım iyi olmanıza çok sevindim 🧿♥️ İnanamıyorum bebişler geliyor tek tek 🥹

Yaaa maşallah 🧿 Miss kokulu gelmiş.
Harika kokuyu bizim yerimize de çek içine.
Allah'ım mutluluk huzur sağlık versin size 🥰🥰

Evet ya mağaza dolaşmak çok güzel oluyor. 1 saat gezmişim hiç çıkasım gelmedi🥰 herkes bebişiyle gelmiş, biz de geliriz diye hayal ettim😅😅 ben züberin atıştırmalık toplarından aldım, dayanamadım denedim çok güzel😍😍
bizim doğuma kadar baya tecrübeliler olacak gibi duruyor, bakalım kızlar neler tavsiye edecek. Gerekli gereksiz ne bulsam alıp koyuyorum gibi hissediyorum😅😅
Tatlım hiç belli olmuyor doğumlar ya 😁 bana doktor Mayıs sonu Haziran başı hazır ol dedi 😆 6-7 Haziran olabilir mi diye sorucam 🙈
Ben de anca kışın ebebek gezebilirim sanırım 2 saat mesafeye anca o zaman gidebilirim 😆 Bebişlerle ayrı bir tatlı olur kesin 😍 Züber migroslarda var ama tadını hiç bilmiyorum. Hangilerinden aldın?

Tatlım hiç belli olmuyor doğumlar ya 😁 bana doktor Mayıs sonu Haziran başı hazır ol dedi 😆 6-7 Haziran olabilir mi diye sorucam 🙈
Ben de anca kışın ebebek gezebilirim sanırım 2 saat mesafeye anca o zaman gidebilirim 😆 Bebişlerle ayrı bir tatlı olur kesin 😍 Züber migroslarda var ama tadını hiç bilmiyorum. Hangilerinden aldın?
Ay hadi inşallah 6 haziran olsun, kendime destekçi arıyorum ahhashsh. Tabi şaka bi yana ne zaman sağlıkla olacaksa o zaman olsun da😅 ahh kışa da tam boğum boğum olacak o bacaklar kollar 🥰🥰🥰🥰
Aslında elime geleni aldım da Hindistan cevizi kaplı kakaolu fındık ezmeli olanı denedim çok güzel tadı. Bir de fındık kaplı yer fıstığı ezmeli almışım. Tadı hurma gibiydi yediğimin.

Ay maasallh canım rabbim analı babalı hayırlı evlat olarak büyütsün çok sevindim darısı bize insallh 🤲🏻

Ama varya içimede doğdu bu kız yok diyordum 🙏💎💎 Amaniin sıradaki bizizzz umarım 2 gün durur Arel ahhaha salı da biz bi sallayalım diyoruz 🤰🤣😍😘😘 Sağlıkla büyüsün inşallah poncik oglusum sen iyimisin sütün geldi mi canım 💐💐

Inşallah canım benim sağlıkla gelsin minnoş oğlan 😍🙏💙💙 bizim haziran bebeleri hep nedense mayısta gelmekte inatçı oldular baksana😎🙏 squat yap dedi ama normal doğum mu olacak ki çömel kalk falan diyor
Kuşum ben normal doğum istiyorum ama bakalım Atlas efendi nasıl gelmek isticek. Patron bebek 😂
Hayırlısı ile gelsin isllah kuzucuk sen gene squatini yap o ne zaman gelmek isterse artık 🥰🥰🥰 bende dün hareketlerini çok az hissettim ama arada böyle oluyor hamilelik boyunca diye gitmedim doktora ama bugün eski haline dönmezse sıpa bende bı gorunecegim neyse ki kocaman götü var dürtünce çekiyor içimi çok rahatlatıyor o 😂
Hahahahha trol bebek bunların hepsi 😂
Selam KDVciğim...

Bebişler bazen arkalaramı saklanıyor napıyorsa harektleri azalıyor ara ara. Yine de insan bi tedirgin oluyo tabi... Çok şükür bir sıkıntı yokmuş....
Senin normal doğum mu olacak kuzum, çatı muayenesini onun için yapıyolar sanırım....
Dualarımız seninle, güzel haberlerini bekliyoruz babysiiii :nazar: :KK200:
Canım ben normal doğum çok istiyorum ama hakkımız da hangisi hayırlıysa o olsun. İlk çatı muayenem de 1 cm açıklık. Ciğer geliştirici etki etsin diye hiç hareket etmedim doktora söyledim neden hareket etmedin diye kızdı bana 😂 açılma olmamış. Ama nişanım geldi 2. Çatı muayenemde. Doktor hiç durma bol hareket dedi
Evet kuzum ilk bebeğim de 33 te doğmuştu. Şuan çok iyi geldik bugüne🙏🏻💗 artık istediği zaman doğabilir sıkıntı yapmıyorum😌💗
Senin de kontrolün güzel geçer inşallah güzel haberler alırız🙏🏻😍
Sağlıkla hayırlı zamanda gelsin bütün bebetolarımız🙏🏻😍😍

kdv ciğim ne kadar heyecanlı bir haberr💗💗 herşey gönlüne göre olsun🙏🏻 en kolay en sağlıklı şekilde kavuşun inşallah 🙏🏻😍💗💗
Amin inşallah kuzucum ❤️
K kdv cancağızım muayenen ne zamandı çok güzel geçsin inşallah 🥰
Geçen gün ben de az hissettim hareketini dürtüp durdum konuştum az biraz hareket etmişti bugun daha fazla hissediyorum belli olmuyor bir de benim akıntı durumum oldu ya suyu azalır diye biraz korkuyorum sanırım 🙈 çoğunuzun bebitolar benden önde 37yi görünce ben de rahatlayacağım inşallah 🤭
Dimi ağrılara da daha nelere nelere katlanılıyor yeter ki sağlıklı olsunlar 😍🤗
Kuşum muayenem dündü. 2. Doz ciğer geliştirici vurulduk içim artık çok rahat. Salı günü eğer doğmamış olursa tekrardan muayenem var. Oksapar pazartesi gününe kadar kullan dedi doktor. O da emin sanırım salı gününe kadar doğuramayacağıma 😂😂😂 cuma günü 1 cm açıklık vardı hareket et demişti doktor ama ben ciğer geliştirici etki etsin riske atmayayım diye hiç hareket etmemiştim. Cumartesi günü 2. Doz iğneyi vurulmaya gittiğimde azar işittim 😂 açılmam hiç ilerlememiş. O sırada bak nişanın bu da dedi ben şok 😂 dün hiç yerimde durmadım. Bugün de sabahtan beri squat çömelme Allah ne verdiyse yapıyorum. Salı günü doğumu planlarız dedi. Sanırım en kötü cuma günü alıcak bebeği kolestazdan dolayı riske atmıcak gibi.