2022 ikizler burcu anneleri

Merhaba canım iyiyim sen nasılsın? Benim randevum saat 3 teydi. Necla Öztürk'e gidiyorum. 38. Hafta randevu vereceğim dedi 39 da sezaryen olacağım inşallah. Sağlıkla gelsin inşallah sezeryan mı olacaktın sen? Benim sancı var mı yokmu bişey demedi.
Hmm canım o doktor geçen yıl benim arkadaşıma da benzer birşeyler söyleyip korkutmuştu hiç kafana takma derim. Üniv gideceksen ayhan hoca mükemmeldir ben kızımda ona gitmiştim tavsiye ederim kusursuzdur ve gereksiz konuşup gebeleri evhamlandırmaz. Evet sezeryan canım 38+3 27 mayıstı ama sancı çıkıyor her an gelebilir riske etmeyelim dedi tam 38de haftaya 24üne alacak insallah

Bende bu 3 marka arasında kalmıştım canım ama sen üçünden de almışsın ☺️☺️
Bir arkadaşım avent almıştı meme reddi yapmış lansinoha geçmişti o yapmamış. Tommee de ingilterede ödüllü bir markaymış sanırım. Hepsi iyidir canım da bebek seçiyor biraz da ☺️ bir de dr brown mu bir marka vardı onu çok övmüşlerdi fiyatları yüksek ama gaz yapmıyormuş bakabilirsin ona da.

Ben bu sabah doğurdum. Yani doğurtuldum daha doğrusu🤣🤣 ctesiden yatışım yapılmıştı kalp atışları sancılar derken hoca sabah ameliyata aldı ben taburcu olurum heralde diye bekliyorken😅
Yavrumu hiç kucağıma alamadım dokunamadım bile hemen Yenidoğan ünitesine aldlar sonra küvöze gitti solunum desteği gerekiyormuş.
Ben iyiyim✌🏻💓 inş kuzum da toplarsa kendini bizden iyisi yok😍😍💓💓💓💓💓

Ben bu sabah doğurdum. Yani doğurtuldum daha doğrusu🤣🤣 ctesiden yatışım yapılmıştı kalp atışları sancılar derken hoca sabah ameliyata aldı ben taburcu olurum heralde diye bekliyorken😅
Yavrumu hiç kucağıma alamadım dokunamadım bile hemen Yenidoğan ünitesine aldlar sonra küvöze gitti solunum desteği gerekiyormuş.
Ahaaaaaaa anammmm ayyyyy hayırlı olsun ne diyeceğimi bilemedim birden 🙈 Allah analı babalı büyütsün 🙏
Bugün de Haziran annelerinde bir arkadaş Mayıs ortası oldu hiç hareket yok diyordu 🙈 Ardından ordan da bir arkadaş doğuma girdi bugün 😁
İyi olmanıza sevindim. Ay nasıl oldu dermanın varsa biraz bahseder misin? Ameliyat demişsin sezeryan oldu sanırım 😊

Ahaaaaaaa anammmm ayyyyy hayırlı olsun ne diyeceğimi bilemedim birden 🙈 Allah analı babalı büyütsün 🙏
Bugün de Haziran annelerinde bir arkadaş Mayıs ortası oldu hiç hareket yok diyordu 🙈 Ardından ordan da bir arkadaş doğuma girdi bugün 😁
İyi olmanıza sevindim. Ay nasıl oldu dermanın varsa biraz bahseder misin? Ameliyat demişsin sezeryan oldu sanırım 😊
Evet sezaryen oldu spinal yaptılar iğne yapıldığını bilmesem hiç anlamam bile ufacık bişi hiç acımıyor sonra birden ayaklarım karıncalandı uyuştu tahminim bir beş dkya bel altım tamamen uyuşmuştu. Önce ayağını kaldır diyerek test ediyolar ilk kaldırabiliyorsun sonra mümkün değil😀 sonra buz torbasıyla test ediyor soğuk mu diye diye öyle bi beş dk geçti. Bebeğin çıkması o kadar kısa sürüyor ki yani ameliyat toplam 20 dk falan sürdü sanırım.
Çok garip hissediyorum henüz idrak edemedim olayı sanırım ben hala karnıma bakıyorum aaa yok diyorum falan😅
Kızımı bir kez gördüm minnoşum uyuyordu tek duamız şimdi hemen kendini toplaması🙏🏻🙏🏻
Durumlar böyle. Kimi doğuma aldılar yaa durumu nasıl??

Ay inanmıyorum 🤩🤩🤩🤩 sizin tahmini doğum tarihiniz kaçtı? Kaçıncı haftada oldu şimdi doğum? Nasılsın peki ağrın sızın var mı? Yavrun nasıl iyi mi? Çok şaşırdım bir o kadar da mutlu oldum o kadar da heyecanlandım. ❤️❤️❤️ İyisin değil mi?

Evet sezaryen oldu spinal yaptılar iğne yapıldığını bilmesem hiç anlamam bile ufacık bişi hiç acımıyor sonra birden ayaklarım karıncalandı uyuştu tahminim bir beş dkya bel altım tamamen uyuşmuştu. Önce ayağını kaldır diyerek test ediyolar ilk kaldırabiliyorsun sonra mümkün değil😀 sonra buz torbasıyla test ediyor soğuk mu diye diye öyle bi beş dk geçti. Bebeğin çıkması o kadar kısa sürüyor ki yani ameliyat toplam 20 dk falan sürdü sanırım.
Çok garip hissediyorum henüz idrak edemedim olayı sanırım ben hala karnıma bakıyorum aaa yok diyorum falan😅
Kızımı bir kez gördüm minnoşum uyuyordu tek duamız şimdi hemen kendini toplaması🙏🏻🙏🏻
Devlette mi oldu doğum? Çok soru sordum 🤦‍♀️🤭😁

Hmm canım o doktor geçen yıl benim arkadaşıma da benzer birşeyler söyleyip korkutmuştu hiç kafana takma derim. Üniv gideceksen ayhan hoca mükemmeldir ben kızımda ona gitmiştim tavsiye ederim kusursuzdur ve gereksiz konuşup gebeleri evhamlandırmaz. Evet sezeryan canım 38+3 27 mayıstı ama sancı çıkıyor her an gelebilir riske etmeyelim dedi tam 38de haftaya 24üne alacak insallah
İnşallah kolay bir doğum olur toparlanırsınız hemen❤️ ben de Ayhan hocaya aldım randevuyu. Bir arkadaş daha önermişti. İnşallah yolundadır herşey

Ay inanmıyorum 🤩🤩🤩🤩 sizin tahmini doğum tarihiniz kaçtı? Kaçıncı haftada oldu şimdi doğum? Nasılsın peki ağrın sızın var mı? Yavrun nasıl iyi mi? Çok şaşırdım bir o kadar da mutlu oldum o kadar da heyecanlandım. ❤️❤️❤️ İyisin değil mi?
Ya❤️❤️ Benim bugün 34+3 olmuştu işte. Haziran 24 tü normalde.

Ağrı kesici etkisi geçince ciddi ağrı oluyor, biraz ağrı olmaya başlayınca tekrar ağrı kesici istemek lazımmış onu tecrübe ettim🙏🏻 Ben biraz daha dayanıyım derken abartmışım hiç gerek yok✌🏻
Yavrum küvözde henüz kucağıma alamadım bir kez gördüm🥺🥺🥺🥺 yarın tekrar görücem doktor kaç gün kalır süre veremem gidişata göre belirlenir dedi.

C Cilek95 canım sıkma canını. Bol meyve, sıvı ve beslenmeni sağlam yap geçer inşallah. Normal grip olduğunda neler yapıyorsan onları yap. Çok geçmiş olsun. Ben de atlattım ilaç kullanmadım aşı olmadım.
Gecmis olsun canım korkulacak bir sey yok artık allahın izniyle bol bol vitamin al ve dinlen. Gececektir insallah🙏🏼🙏🏼
Çok teşekkür ederim kızlar 🌸
Daha iyiyim çok şükür 🙏🏻

Aman Allah'ım canım benim, gözün aydın... Şu an şoktayım... 💓
Kim ilk doğuracak diye beklerken ilk sürpriz senden geldi....😍😍
Nasılsın şuan?
Allah'ım allahım.....inşallah sen de bebişte çok iyisinizdir ve en kısa sürede toparlanıp evinize gidersiniz :nazar::nazar:

Son düzenleme:
Ameliyatın iyi geçmesine çok mutlu oldum... Bebişte iyi maşallah.... Ay bir sürü şey merak ediyorum ama seni yormak istemiyorum. Biraz dinlen, toparlan sonrasında sorulara boğacağız seni..
Mügecim ya ... nasıl ağrın-sızın var mı? Neler hissediyorsun....
Bebişte tedbiren küvezdedir, en kısa zamanda buluşursunuz umarım :KK200: :emir_bebek:

Aaahh şok şok şoklrdayımm🥹🥹🥹 nasıl gerçekleşti bu olay yahu bir anda, ben de magazinsel bir haber vereceksin sandım, hayr bahsedişin de çok tatlı 😅😅 bebişko iyi olacak ve grubun ilk doğuranı ödülünü de sana veriyoruz 🏆 mira veya roller beklerken ters köşe olduk😅😅

Aaayyy inanmıyorum 🥹
Gözün aydınnn ♥️ Sen de bebiş de bian önce toparlanın inşallah bian önce kavuş minik kuzuya🧿

Allah analı babalı büyütsün inşallah geçmiş olsun canım sağlıcakla kavuşursun bebişine biraz toparlasın bol bol alırsın kucağına sonra bir daha ayrılmamacasına inşallah 🙏🥰💐

Oohh sağlıkla inşallah canım benim geliyor yavaştan bebeler😍🙏💙 bende bugün gittim 37deyiz haftaya salı kısmetse gelmezse kendi Arel bey günümüzbelli oldu. Suyum fazla olduğu için birde nst de sancim çıkıyor o sebeple riske edemeyeceğim dedi.
haftaya salı mııı🧡🧡🚀🚀

Allaahh doğumlar başlıyor minnoşlar geliyor🙏

hayırlısıyla, sağlıkla inşallah 🙏

X