2022 ikizler burcu anneleri

Geçmiş olsun canım bende 3 ay önce geçirmiştim ben çok hafif geçirmiştim sadece burun akıntım olmuştu bol bol su ve c vitaminli meyvelerle atlatmıştım. D vitamini zaten kullanıyorsundur o da iyi oluyor.Doktorunla da iletişim halinde ol canım umarım sende hafif bir şekilde atlatırsın.
Sağol canım teşekkür ederim inşallah bugün daha iyiyim 🙏🏻🌸
Bol su, meyve suyu sıkıp içiyorum bakalım elden başka bi şey gelmiyor.

merhaba kızlar biberon ne aldınız ? Avent almayı düşünüyorum ama onunla ilgili de çok akıtıyor diye yorumlar var🤔 Kullanan memnun kalan yada aldığınızdan önerileriniz neler ?
Avent’in cam 2li setini aldım canım ben. Kullanmak daha nasip olmadı tabii ama duyumlarıma dayanarak almıştım.

merhaba kızlar biberon ne aldınız ? Avent almayı düşünüyorum ama onunla ilgili de çok akıtıyor diye yorumlar var🤔 Kullanan memnun kalan yada aldığınızdan önerileriniz neler ?
Lansinoh kiraz uçlu gibi oldugundan meme reddi yapmıyor diye okumuştum manuel pompam lansinoh içinde biberon da var. Cam avent aldım bir de tomme tippee nin gaz yapmayan kolik biberonu vardı onu aldım

kontrole saatler kaldı👩‍💻

çok güzel geçsin umarım🧡🧡🧡 güzel haberler inşallah 🙏🙏
Evet canım çıkacağım birazdan. Baş ağrım tğm gece de sürdü SanatkarSeyyah SanatkarSeyyah senin dediğin gibi suyu çoğalttım biraz daha iyiyim ama işte bende migren olduğu için uzun sürüyor ağrı. Doktora soracağım belki başka bir ilaç verir. Gebelikten beri böyle tutmamıştı atak zorladı epey beni.

Günaydınnlaaar🌸😍
Bizim kontrolümüz vardı bugün🥰
Bebikko 2785 gr 45 cm olmuş, suyu gayet iyiymiş. Plasenta yaşlanması yok keyfi yerinde dedi. Nst sonucunda da sancım yok.
28 mayısta son kez kontrolümüz var, anestezi uzmanlarıyla o zaman görüşecekmişim. Normal doğum olabilse vajinal muayene yapardık ama sana yapmayacağım dedi. Lens/gözlük kullanımını da sordum, spinal okeylenirse konuşuruz anestezi uzmanlarıyla dedi.
Doğum sonrası ten tene teması sordum, doula tutacağım prosedürde yoksa dedim, yok siz istediğiniz sürece her şeyi yaşatırız zaten spinal olursa dedi. Babayı almıyorlarmış ameliyathaneye, normal doğum olsa alırdık doğumhaneye ama ameliyathane steril ortam malesef hastane izin vermiyor dedi.
Oohh sağlıkla inşallah canım benim geliyor yavaştan bebeler😍🙏💙 bende bugün gittim 37deyiz haftaya salı kısmetse gelmezse kendi Arel bey günümüzbelli oldu. Suyum fazla olduğu için birde nst de sancim çıkıyor o sebeple riske edemeyeceğim dedi.

Yarın kontrolüm var 15.00 da.
Dünden beri baş ağrısı tuttu geçmiyor. Sizde de var mı yoksa hava değişimiminden mi anlayamadım.
Bende de bazen oluyor canım nedenini anlamadım hala farkında olmadan sıkılıyoruz uyku düzeni yemek düzeni falan kalmadı artık ondan oluyor diye düsünüyorum ben. Çok dayanamazsan parol ic canım ilaca alısık değilsen hemen gecirir

Benim de gebelik şekerim çıktığında internette çok kötü şeyler okudum, doktoruma ulaşana kadar ne kadar üzüldüm anlatamam. Hiç de bir şey olmadı, diyetle bu zamana kadar geldim çok şükür. Tabi tedbiri elden bırakıp rahata verelim demiyorum can taşıyoruz sonuçta ama doktorlara güvenip sakin kalmalıyız. Zaten haftalarımız çok güzel şükürler olsun bu zamana geldik. Suyu fazla olan, bebeği dönmeyen, tansiyon sorunu olan, şekeri olan hatta benim gibi miyomu olan gebe kadınlar var bir sürü, hepsine mi kötü bir şey oluyor? İnternette yazanların ve olumsuz konuşanların sesini kısıyorum beynimde😅 bakma canım sende
Öyle yapmak lazım ya benim bu gebelimde kaygılarım çok ilk ikisinde yaştan dolayimi tecrubesizliktenmi nedir hiç bilmedim iki sezeryan oldum bunda ilk kez korkuyorum bebeğim hareketleri şükür iyi diğerlerinde hissetmezdim bile düzgün bu bir iki saat oynamasa korkuyorum psikolojik galiba strese gitmim dedikçe bisiler düşünüyorum 🤔 kendi kendime panik atak olup ciktim

Evde miss gibi bebek kokusu 🥰
Allah'ım sağ sağlim giydirelim inşallah şu güzellikleri 🥰🥰🥰
Not: Ütüyü eşime kitleyecegim inşallah 😂
IMG_20220514_165753_035-01.jpeg

Lansinoh kiraz uçlu gibi oldugundan meme reddi yapmıyor diye okumuştum manuel pompam lansinoh içinde biberon da var. Cam avent aldım bir de tomme tippee nin gaz yapmayan kolik biberonu vardı onu aldım
Bende bu 3 marka arasında kalmıştım canım ama sen üçünden de almışsın ☺️☺️

Ah sorma valla neler neler okudum dilim varmadı demeye elim gitmedi yazmaya Allah korusun hayirlisyla geceydi gunlerimiz internete yazmayacam gali felaket tellalı gibi bişi içime kurt düşürmekten başka birşeye yaramadı hep bı kaygı içindeyim
İnternet arastırmasını sadece güzel seyler izlemek için kullanın geri kalan sadece stress. Boşuna strese girmeyin elim kesildi yazsanız 5 dk içinde beyin kanamasından ölüyosunuz😁

Evet canım çıkacağım birazdan. Baş ağrım tğm gece de sürdü SanatkarSeyyah SanatkarSeyyah senin dediğin gibi suyu çoğalttım biraz daha iyiyim ama işte bende migren olduğu için uzun sürüyor ağrı. Doktora soracağım belki başka bir ilaç verir. Gebelikten beri böyle tutmamıştı atak zorladı epey beni.
Canım merhaba nasılsın kime gittin doktora ne dedi nasılsın. Bende bugün sabahtan devletteydim Dilara hoca da. Haftaya cumaydı salıya aldık nst de sancı var 2 kez nst girdim. Fazla ayakta kalma dedi her an gelebilirmiş

Kontrolden geldim ama saçma sapan bişey oldu. Hafta geçen haftayla aynı çıktı 35+5 ve kilo 200 gr eksik çıktı 2650 dedi. Geçen haftandedim 2800 dü ultrason cihazlarında makineden makineye farklılık olabilir dedi. Acile vs gidiyor cihaz değişebiliyor dedi ama bana mantıklı gelmedi bilemedim. Özellikle bir kilo kaybı mı söz konusu dedim ama nst sonucun iyi ben bir sorun göremiyorum tansiyon nabız iyi dedi. Bilemiyorum. Üniversite hastanesinden de randevu aldım haftaya çarşamba. Önerilen bir doktora. Ona gideceğim.

Canım merhaba nasılsın kime gittin doktora ne dedi nasılsın. Bende bugün sabahtan devletteydim Dilara hoca da. Haftaya cumaydı salıya aldık nst de sancı var 2 kez nst girdim. Fazla ayakta kalma dedi her an gelebilirmiş
Merhaba canım iyiyim sen nasılsın? Benim randevum saat 3 teydi. Necla Öztürk'e gidiyorum. 38. Hafta randevu vereceğim dedi 39 da sezaryen olacağım inşallah. Sağlıkla gelsin inşallah sezeryan mı olacaktın sen? Benim sancı var mı yokmu bişey demedi.

Oohh sağlıkla inşallah canım benim geliyor yavaştan bebeler😍🙏💙 bende bugün gittim 37deyiz haftaya salı kısmetse gelmezse kendi Arel bey günümüzbelli oldu. Suyum fazla olduğu için birde nst de sancim çıkıyor o sebeple riske edemeyeceğim dedi.
A aaa 24 Mayıs oldu gününüz demek🥰🥰 ah hiç bişey kalmamış ki zaten, ablası da çok heyecanlıdır🌸sağlıkla gelsin Arel kuş, koynuna konsun mis gibi🥰🥰
Öyle yapmak lazım ya benim bu gebelimde kaygılarım çok ilk ikisinde yaştan dolayimi tecrubesizliktenmi nedir hiç bilmedim iki sezeryan oldum bunda ilk kez korkuyorum bebeğim hareketleri şükür iyi diğerlerinde hissetmezdim bile düzgün bu bir iki saat oynamasa korkuyorum psikolojik galiba strese gitmim dedikçe bisiler düşünüyorum 🤔 kendi kendime panik atak olup ciktim
Canım sen hem duble tecrübelisin. Eşinin uzakta olması ve başka başka kaygıların tetikliyor olabilir kuruntularını. Seni Ele geçirmesine izin verme, tecrübesizlik falan değil gencecik yaşında bile başarmışsın, şimdi en keyiflisi olacak🍀
Evde miss gibi bebek kokusu 🥰
Allah'ım sağ sağlim giydirelim inşallah şu güzellikleri 🥰🥰🥰
Not: Ütüyü eşime kitleyecegim inşallah 😂
Eki Görüntüle 3067259
Ayyy buralara kadar geldi mis mis. Ben de anneme kitlemiştim🥲 güneşler açmış evinizde, sağlıkla güzel günlerde kullanın canım😍

Kontrolden geldim ama saçma sapan bişey oldu. Hafta geçen haftayla aynı çıktı 35+5 ve kilo 200 gr eksik çıktı 2650 dedi. Geçen haftandedim 2800 dü ultrason cihazlarında makineden makineye farklılık olabilir dedi. Acile vs gidiyor cihaz değişebiliyor dedi ama bana mantıklı gelmedi bilemedim. Özellikle bir kilo kaybı mı söz konusu dedim ama nst sonucun iyi ben bir sorun göremiyorum tansiyon nabız iyi dedi. Bilemiyorum. Üniversite hastanesinden de randevu aldım haftaya çarşamba. Önerilen bir doktora. Ona gideceğim.
Doktorun ve hastane aynıydı o zaman. Belki makinenin kalibrasyonu yapılmadı, ya da arızalıydı. Kilo konusu zaten yanıltıyormuş ultrasonda ama hafta konusu ilginç gerçekten. Belki de bebeğin duruşundan dolayı tam ölçememiştir, makinadan demiş geçmiştir ama hiç de içini rahatlatan bir açıklama yapmamış. İyi yapmışsın canım belli olur haftaya, için rahatlar hem

Ben chicco natural feeling aldım canım. Yuvada bebeklere bundan kullanıyorlardı. Eğer buna uyum sağlayamazsa ya da gaz olursa tommee tippee denemeyi düşünüyorum.

X