2022 ikizler burcu anneleri

Oooo kızlar hediyelikleriniz süper, fikrinize sağlık, kesenize bereket....:)

Ben daha yaptırmadım çünkü ismi kafamda netleştirmedim :)

Anı kalması için hediyelik yaptıracağım... Zaten bir kaç güne geliyorlar..:anne:

@kdv cim tekrar geçmiş olsun, Allah beterinden saklasın ....:duduk:

@miya06 3 Hafta çok geç değil, yine de içine sinmezse innova da Türkcan'a gidebilirsin, o çok ilgili ve tecrübeli....:anneadayı:

Gugubi Gugubi Hediyeliklerin çeşit çeşit, misafirlerin havalara uçacak :):dondurma:

rollercoaster rollercoaster 24'lü kolonya da süper fikir, sadece limonlu mu var ? Çikolataların gelince foti isteriz canımcığım...:rapci:

M muge demir O kadar detayları ben de bilmiyorum babysi... İşte herkes başka bir şey tecrübe edip paylaşıyor... En doğrusunu doktor yönlendirir sanırım kuzucum....:)

24'lü kutularda galiba bi tek limonlu var ben şuradan aldım✌️🤩

ama 5'li mini setlerde diğer seçenekleri de varmış ama çok pahalıya geliyo 🥺

Kızlar ben kapı süsü mü kendim yaptım nasıl olmuş 🥰🥰 bunun dışında hediyelik vs şimdilik düşünmedim inşallah kısmet olursa mevlütte dağıtmayı düşünüyorum daha mantıklı olmaz mı sizce?

Eklentiler

• IMG_20220513_023031.jpg
    IMG_20220513_023031.jpg
    95,6 KB · Görüntüleme: 46
yarınnn
👩‍💻

@baldan_madam vee M muge demir 'in kontrolleri var

minnoş kelebeklerden çok güzel haberler bekliyoruz 🧡🙏
Tostumu yedim bekliyorum ahsjhshs
Nst falan giricem birazdan
Güzel haberlerle kızım ve ben, parmaktan sonra karşınızdayız😀🌈🌈
Kızlar ben kapı süsü mü kendim yaptım nasıl olmuş 🥰🥰 bunun dışında hediyelik vs şimdilik düşünmedim inşallah kısmet olursa mevlütte dağıtmayı düşünüyorum daha mantıklı olmaz mı sizce?
Canım hediyelik işi toptan mantıksız bişi mantık aramıyorum ben insanın içinden geliyor yapıyoruz😀😀 yoksa düşünsene çikolata var üstünde isim yazıyo yiyoruz o özenle hazırlanmış isim yazan ambalajı çöpe atıyoruz e saklamak da delilik napacaz🤷🏼‍♀️ E yaptırmayınca da insanın içinde kalıyor😀 O yüzden içinden nasıl geliyorsa öylesi en güzeldir diyorum😍😍🌺🌺🌺

harika olmuş keşke benim elimden böyle şeyler gelse🙏 el emeği göz nuru hepimizinkinden daha kıymetli🧡

Eline sağlık kuzummm çok güzel olmuş🥰🥰 tabi yaptırmasan da olur, ben yaptırdım çünkü benim arkadaşlarım ailem hastaneye gelir, biz de öyle yaptık doğum yapanlara, orda küçük bi anı kalsın istedim. Mevlütte mesela yaşlı akrabalar olur, onu annem yapacak zaten, orda kalabalık olmuyor hiç. Yani senin ne istediğin önemli, yoksa hastaneye geldik a aaaa hiç hediye yoktu bi çikolata bile yoktu demez insanlar, diyen de zaten çok kötü niyetli birisidir.

Tostumu yedim bekliyorum ahsjhshs
Nst falan giricem birazdan
Güzel haberlerle kızım ve ben, parmaktan sonra karşınızdayız😀🌈🌈

Canım hediyelik işi toptan mantıksız bişi mantık aramıyorum ben insanın içinden geliyor yapıyoruz😀😀 yoksa düşünsene çikolata var üstünde isim yazıyo yiyoruz o özenle hazırlanmış isim yazan ambalajı çöpe atıyoruz e saklamak da delilik napacaz🤷🏼‍♀️ E yaptırmayınca da insanın içinde kalıyor😀 O yüzden içinden nasıl geliyorsa öylesi en güzeldir diyorum😍😍🌺🌺🌺
Heyecanla bekliyoruz haberleri🥰🥰🥰

Eline sağlık kuzummm çok güzel olmuş🥰🥰 tabi yaptırmasan da olur, ben yaptırdım çünkü benim arkadaşlarım ailem hastaneye gelir, biz de öyle yaptık doğum yapanlara, orda küçük bi anı kalsın istedim. Mevlütte mesela yaşlı akrabalar olur, onu annem yapacak zaten, orda kalabalık olmuyor hiç. Yani senin ne istediğin önemli, yoksa hastaneye geldik a aaaa hiç hediye yoktu bi çikolata bile yoktu demez insanlar, diyen de zaten çok kötü niyetli birisidir.
"çok kötü niyetli birisidir" kısmının altını fosforlu kalemle çizmek istedim 😂
🧡🧡🧡🧡

"çok kötü niyetli birisidir" kısmının altını fosforlu kalemle çizmek istedim 😂
🧡🧡🧡🧡
Benim görümcekte hamile olduğundan. Kynanamın ilk sorduğu ne yaptiracaksin olmuştu. O zamanlar sıkıntılar vardı aklımda o yoktu. Şimdi hepsini yaptım soruyo. Dedim yok yapmadım birşey. Diyo sen durmazsin yapmışsındır. Aman zaten kim gelecek demez mi 😂 Ki bizim arkadaş cevremizde aile çevremiz de kalabalık. Hastane de eve yakın yalnız bırakmazlar sağolsun. 2 dk uğrar giderler. Öyle anlayışsız insanlar değiller çok şükür 🥰

Kızlar hastaneye kapı süsü ve bebek doğduğunda magnet, çikolata, sabun vb. küçük hediyelik şeyler yapıcakmısınız. Benim gibi yapmamayı düşünenler var mı ? 😅
Bir ara yapmayı düşündüm sonra boşver dedim. Sonra tekrar yapayım içimde kalmasın dedim. Kapı süsünden vazgeçtim. Eşim dün neden yaptırmıyorsun içimizde kalmasın dedi. Yalnız instagram sayfaları haziranın 3. Haftası kargo diyor. Hepsiburada da baktım 1 Haziran kargo diyor hiçbir şekilde yetişmiyor. Bende kapı süsü rollercoaster rollercoaster ınkinden dün sipariş verdim 2 günde kargoya veriyorlarmış eşim çok mutlu oldu 😊 dün çikolata, hediyelik magnet açacak ve anı küpü aldım hemen 🤣

Alıntılıyamadığım atladığım birileri varsa hakkını helal etsin. Covidli yüzleştim derken üstüne bir de kolestaz çıktı. Covid olunca doktorum oksapara başlattı. Oksapardan mı kaynaklandı artık bilmiyorum ama sanırım ilaçta yüklenince karaciğer iyice taarruza geçti.
Salı günü kadın doğum doktorum da kontrolüm vardı. Kaşıntılarımın iyice arttığını söyledim. Hemen test yaptılar. Kolestaz teşhisi koydu. Günlerdir kaşınmaktan bitap düştüm. İlaçlar sanırım yeni yeni etkisini gösteriyor. Bugün çok şükür kaşınmadım. Biraz önce oksaparı vuruldum inşallah kaşınmam başlamaz.
Artık allahtan hayırlısı buymuş diyeceğim
Şu son 3 hafta da başıma gelmeyen kalmadı resmen 😂
Önce ishal kusma sonra covid şimdi kolestaz.
Bugünüme de şükür diyorum. Sorunsuz bir şekilde bebeğimi kucağıma alacağım günleri bekliyorum
Atlas’ım salı günü 2660 kg olmuştu. Her şey yolunda hala baş aşağıyı 35+0dı salı günü haftası ile uyumlu her şey yolunda
Pazartesi günü tekrar kontrolüm var kan tahlili yapılacak tekrardan umarım değerlerim düşmüştür.
Dualarınıza beni de alın 🌸🌸🌸
Çok geçmiş olsun kuzucum dualarım seninle hemencecik değerlerin düzene girer inşallah. Şimdi tam hamileliğin en ağır dönemindeyiz. Yatsan yatamıyorsun kalksan kalkamıyorsun, sürekli terleme, ağrı vs alerjiler Allah herkesin yardımcısı olsun.. Senin çatıda uygunsa inşallah normal olur 🙏

kolonyayı ucuza kapattım ama çikolata pahalıya geldi🙈

24'lü iki set aldım kolonyayı 48 tanesi 153 liraya geldi eyüp sabri tuncer'den
çikolataları bee bonbon isimli bir hesaptan yaptırdım çok tatlı oldular ama tabii biraz pahalıya geldi 40 tanesi 615 liraya geldi kargo dahil. ahşap tepsili baskılı vs idi, ben sonra onu odasında da kullanırım
Ayyy kolonyalar uygun gerçekten.. bende instagramdan bir sayfaya sorduydum geçen gün çikolata 4,5 TL dedi tanesine.. bende hepsiburada da 2 yer buldum biri daha uygundu ama hacışeriften aldım instagramdaki sayfaya göre daha uygundu 😊 hemen kargoyada verdiler..

Epidural belirli açıklıktan sonra verilmiyor gibi Bilgi var belleğimde ama teyite muhtaç😅😅 bunu bi sormak gerek doktora. Ben duş alınıyor diye düşünüyordum ama doktor suyun gelirse hemen gel oyalanma diyor her seferinde❤️ Belki benim haftam daha erken ondandır
Dün NST de hemşire doğumla ilgili ufak bir şeylerden bahsetti ama sadece spinal anesteziden bahsetti epiduralin adı bile geçmedi hastanede yapılmıyor sanırım 😆

Oooo kızlar hediyelikleriniz süper, fikrinize sağlık, kesenize bereket....:)

Ben daha yaptırmadım çünkü ismi kafamda netleştirmedim :)

Anı kalması için hediyelik yaptıracağım... Zaten bir kaç güne geliyorlar..:anne:

@kdv cim tekrar geçmiş olsun, Allah beterinden saklasın ....:duduk:

@miya06 3 Hafta çok geç değil, yine de içine sinmezse innova da Türkcan'a gidebilirsin, o çok ilgili ve tecrübeli....:anneadayı:

Gugubi Gugubi Hediyeliklerin çeşit çeşit, misafirlerin havalara uçacak :):dondurma:

rollercoaster rollercoaster 24'lü kolonya da süper fikir, sadece limonlu mu var ? Çikolataların gelince foti isteriz canımcığım...:rapci:

M muge demir O kadar detayları ben de bilmiyorum babysi... İşte herkes başka bir şey tecrübe edip paylaşıyor... En doğrusunu doktor yönlendirir sanırım kuzucum....:)
Kuzum valla yaptıracaksan elini çabuk tut ben dün tutuştum doktor Mayıs sonu deyince.. Sipariş doluluğundan çoğu Haziran sonuna yakın kargo diyor. Hemencecik olmuyormuş dün anladım. Neyse ki bir şekilde hallettim.

Ellerine sağlık çok güzel olmuş. Bende kendim yapmak isterdim ama kendime bile bakamıyorum 🙈

Kızlar bu ara akıntılarımda çok artış olmaya başladı sizde durumlar nasıl ? İstemsiz bi şekilde akıyor akıntım böyle olunca da korkuyor insan acaba suyummu geliyor diye ?
Benimde ilk kez bu gece oldu. Bı de dün yürürken hapşırdım. İstemsizce akıntı oldu. Dedim hapşırıktan sanırım çünkü çok az. Dünden beri bebek hareketleri de az. Ne yaptıysam olmadı😔 korkuyorum diyebilirim. En son Çarşamba bebek başı aşağıda demişti Dr. Ama rahim ağzı vs iyiydi. Konuşuyorum oynuyorum sola yatıyorum yok. Çikolatayı deniim bı bakalım. İçimde minik minik dönüyo ama o sert hareketler yok niyeyse

Kızlar bu ara akıntılarımda çok artış olmaya başladı sizde durumlar nasıl ? İstemsiz bi şekilde akıyor akıntım böyle olunca da korkuyor insan acaba suyummu geliyor diye ?
Normal die düşünüyorum benimde çok akıntım var. Ama takipte kal. Dün hemşireye sordum suyun gelince anlarsın dedi. Ya birden geliyormuş ya da azıcık azıcık geliyormuş. Ultrasyonda suyunuza bakılıyor takipte olduğun için stres yapma dedi 🙈

sürekli ardenico deyip duruyoduk evin içinde kendi aramızda
niko diye de sesleniriz diye düşündük,

belgrad'a da gittiğimizde nikola tesla müzesine gitmiştik, anısı da vardı

bi anda koyuverdik🙈🧡
Hatırası olan isimler ayrı bir güzel....Ardeniko'da isminin uğuruyla güzel bir hayat sürsün :KK200:

Kolanya limonlu 24 'lü olan 50 ml diğer çeşitli olanlar 16 ml diyor bide küçücük bişi olur o ...

Üzerine etiket yapıştıracak mısın rollercığım:KK50:

X