2022 ikizler burcu anneleri

36. Hafta ve sonrası zamanında doğum canım. O haftadan sonra bebişin tek yaptığı yağ depolarını doldurmakmış. Doğsalar bile dışarda da kilo alabilirler ben de 15 gün daha dursa tamamım artık diyeceğim

Süt olsun diye diye kilo alınıyormuş yedirilen karbonhidratlardan. Arkadaşım su çerez ve sağlıklı beslenerek şu an 5. Ayda hamilelik öncesinden de zayıf inşallah kendimizi durdurabiliriz ama ben ilk ay tatlı kek falan yiyeceğim, gebelik şekeri yüzünden hep içimde kaldı, gözümün önünde brownie cheesekek profiterol uçuşuyor

Evet şeker yüzünden kısıtlanma yaşadık epey ben de hazır yiyeceklerden kısıtladım kendimi yani paketli veya fast food tarzı dışarıdan yiyeceğim şeylerden meyve suyundan asitli içeceklerden. Önceden de çok içmezdim de işte şimdilerde bebiş için daha çok dikkat ettim.

36. Hafta sonrası normalmis canım benim doktorumun söylediğine göre tabi kilo sağlık ekstra başka birşey yoksa
Anladım canım teşekkür ederim inşallah olmaz bakalım bir sonraki kontrolümüz 10 gün sonra. O zamana kadar beklese yeter diyorum durumum biraz karışık çünkü
Günaydın kızlar sizde bebek hareketleri nasıl sürekli hareket ediyorlarmı ? Ya sanki dünden beri benimki çok sakin ufak ufak hissediyorum hareketlerini
Bende özellikle takipteyim hareketlerini kolestaz şüphesinden. yerleri daraldığı için artık çok hareket etmiyorlar bence ama daha net hareketleri
Bende 10 gün diyorum 10 gün sonra da kontrolüm var zaten o zaman tamamen belli olacak bakalım. Sağ Salim kucağımıza alıp evlerimize getirelim inşallah

Ama bi ara tekme yiyince oturdum yerime
Ay çok güldüm gerçekten sanırım gecikirse benimde öyle olur burda çok düğün var dugundede oynarken siz devam edin ben bı doğurup gelicem derim yani
Merak ettim valla dedim bakayım tepki olacak mı?
Ama bel ağrısı filan gitti oynayınca Eve gelip uzaninca da o tekmelemeye başladı Yok bende normal yapamam ya. O konuda kendime güvenmiyorum da. 2 hafta sonra bı düğün var. Doktora yarın söyleyeyim. Doğum tarihim ondan sonraki gün olsun

Günaydın
Çok rahat gözüküyor, teşekkür ederim Alfacım, güzel günlerde giyin :)

Günaydın kızlar sizde bebek hareketleri nasıl sürekli hareket ediyorlarmı ? Ya sanki dünden beri benimki çok sakin ufak ufak hissediyorum hareketlerini
Günaydın dere

Bazen arka tarafamı geçiyorlar napıyorlarsa hareketleri yavaşlıyor... Genel olarak sürekli hareketli arada azalıyor..

Eeee birde kocaman oldular, yerleri daraldı iyice zor hareket ediyor tosbikler :)

Günaydın dere

Bazen arka tarafamı geçiyorlar napıyorlarsa hareketleri yavaşlıyor... Genel olarak sürekli hareketli arada azalıyor..

Eeee birde kocaman oldular, yerleri daraldı iyice zor hareket ediyor tosbikler :)
Hareket ediyor ama eski sertlikte değil gibi belki de yeri daraldığı içindir
İnşallah sağlıklı sıhhatli kucağımıza alalım sağlıklıca büyütelim

37den sonra sıkıntı olmuyor diye biliyorum. krem ya da yağ kullanıyor musun? Vücut çatlarken kaşıntı yapar ben de kaşındığım her an yağ sürüyorum şükür hiç çatlağım da yok yağ sürünce de hemen geçiyor kaşıntım

Hareket ettikçe tuvalete gidiyorum ben ya gece bile sağa sola dönerken baskısından mıdır nedir tuvalete kaldırıyor beni, ama hareketleri genel olarak yavaşladı e malum yerleri daraldı

Amaaan emzirirken veriririz yaaaa diye güldüğüm yeni doğum yapan arkadaşlarım da bunu demişti böyle bir gerçek var emzirme, emekleme, ayaklanma artık ne zamansa ama bebelerle gidecek bir şeyler bizimki yazın zaten bol bol suyla oturduğumuz yerden eririz muhtemelen

Kullanmıyordum dün sürdüm nasıl olacak bakayım diye ama sadece belli yerlerim değil tüm vücudum kaşınıyor benim bir süre takipte olacağım bakalım dün kan verdim değerler normaldi 5 gün sonra tekrar vereceğim ondan sonra da 5 gün sonra doktor kontrolüm var bu arada da hareket kontrolü yapıyorum canım

Ay benimki çok hareketli bazen öyle bi vuruyor ya da bi hareket yapıyor ki ‘ay’diye bağırmamla yanımdakilerin aklını alıyorum Sonra da sanırım yoruluyor ve dinlenmeye geçiyor bi süre sessizlik Ama her zaman hareketli olacaklar ya da her çocuk çok hareketli olacak diye bi şey yok canım. Yakın arkadaşımın bebeği kız ben yaşadıklarımı anlatınca çok şaşırıyor onun bebeği çok nadir kıpırdamış o zamanlar.

Ben de ufak ufak hissediyorum zaten çok ufakken de ultrasonda uyurdu minnoş çok merak ediyorum göbeğim böyle inip çıkacak mı balık gibi ordan oraya gidiyor gibi videolar var ya 34e girdik benim öyle bir durum olmadı neredeyse hiç, özellikle ileriki haftalardaki kızlar sizde de böyle bir durum var mı hatta cinsiyete göre de değişiyor mu acaba?
Kafası aşağıda artık onun da etkisi vardır belki çok hereketlenemiyor

Benimki de öyle canım, ultrasonda hep uyuduğu için sormuştum doktora. Tercihi bu şekilde, bir sorun yok dedi. Hiç öyle dalga dalga olmadı karnım, sadece geriniyor ya da bi tarafa yığılıyor bazen o zaman tek taraf daha şiş gibi oluyor. Hatta hareket hissediyorum eşime koş diyorum; elini koyuyor dürtüyoruz falan yok

Oy oy oyyy tercihlere bak sen doğduktan sonra da sakin tercihlerde bulunsalar hoş olur gerçekten geçen haftalarda tümsek oluşturmuştu çok şaşırdım totoyu dayamış meğerse hala o taraf şiş oluyor zaten dokunuyorum sert sanki böyle avucumda ama dalga dalga olayını gerçekten merak ediyorum eğlenceli

Ben yaşıyorum bunu Beyimiz 24-25 haftalarda ancak hareketlerini hissettirdi ama şimdi o dalgalanmalar oluyor kaydığını hissediyorum bir de sanki bazen bacak bacak üstüne atıyor da ayakları kayıp bana çarpıyormuş gibi oluyor

Ay balııım maşallah zaten ayakları karnına çekilmiş çapraz duruyorlarmış muhtemelen senin bey ayakları değiştirirken arada 3-5 tepikle annemi dürteyim de sevinsin diyordur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…