- 30 Ocak 2010
- 2.470
- 6.471
-
- Konu Sahibi -C-A-N-A-N-
- #5.361
36. Hafta ve sonrası zamanında doğum canım. O haftadan sonra bebişin tek yaptığı yağ depolarını doldurmakmış. Doğsalar bile dışarda da kilo alabilirlerBebiş de küçük aslında 35. Hafta 2300 idi sanırım. Ay valla ne zaman derse o zaman yapıcam artık geç döllenmem var 1 hafta ama bu memleketteki doktor hiç onu kale almadı bebek iyi olursa isteyeceğim zaten doğumu. Bu ara biraz kaşıntılarım var psikolojik mi bilmiyorum karaciğer enzimlerine baktırdım normal çıktı ama bilemiyorum kuzum
Kaçıncı haftadan sonra artık doğsa da problem olmuyor acaba kritik hafta kaç biliyor musunuz kızlar?
Süt olsun diye diye kilo alınıyormuş yedirilen karbonhidratlardan. Arkadaşım su çerez ve sağlıklı beslenerek şu an 5. Ayda hamilelik öncesinden de zayıfEvet aslında doğumda kilo kaybı illaki olmak zorunda sonrası aslında kritik. Emzirme döneminde süt olsun diye kalorili şeyler yemediğimiz sürece vücut toparlanacaktır çünkü emzirmede oturduğumuz yerden kalori kaybı yaşayacağız. Fırsatı kullanmak lazım bol su dinlenme uyku mutluluk
Evet şeker yüzünden kısıtlanma yaşadık epeySüt olsun diye diye kilo alınıyormuş yedirilen karbonhidratlardan. Arkadaşım su çerez ve sağlıklı beslenerek şu an 5. Ayda hamilelik öncesinden de zayıfinşallah kendimizi durdurabiliriz ama ben ilk ay tatlı kek falan yiyeceğim, gebelik şekeri yüzünden hep içimde kaldı, gözümün önünde brownie cheesekek profiterol uçuşuyor
Anladım canım teşekkür ederim inşallah olmaz bakalım bir sonraki kontrolümüz 10 gün sonra. O zamana kadar beklese yeter diyorum durumum biraz karışık çünkü36. Hafta sonrası normalmis canım benim doktorumun söylediğine göre tabi kilo sağlık ekstra başka birşey yoksa
Bende özellikle takipteyim hareketlerini kolestaz şüphesinden. yerleri daraldığı için artık çok hareket etmiyorlar bence ama daha net hareketleriGünaydın kızlarsizde bebek hareketleri nasıl sürekli hareket ediyorlarmı ? Ya sanki dünden beri benimki çok sakin ufak ufak hissediyorum hareketlerini
Bende 10 gün diyorum 10 gün sonra da kontrolüm var zaten o zaman tamamen belli olacak bakalım. Sağ Salim kucağımıza alıp evlerimize getirelim inşallah36. Hafta ve sonrası zamanında doğum canım. O haftadan sonra bebişin tek yaptığı yağ depolarını doldurmakmış. Doğsalar bile dışarda da kilo alabilirlerben de 15 gün daha dursa tamamım artık diyeceğim
Ama bi ara tekme yiyince oturdum yerimeAy nasııııl halay yapman kuzum daha erkenYakın arkadaşım da artık doğsun diye mezdeke açıp oynamıştı o gecenin sabahı bebeğini kucağına aldı olur da bebeler nazlanırsa mezdeke halay açarız artık burada
Merak ettim valla dedim bakayım tepki olacak mı?Ay çok güldüm gerçekten sanırım gecikirse benimde öyle olur burda çok düğün var dugundede oynarken siz devam edin ben bı doğurup gelicem derim yani
Yok bende normal yapamam ya. O konuda kendime güvenmiyorum da. 2 hafta sonra bı düğün var. Doktora yarın söyleyeyim. Doğum tarihim ondan sonraki gün olsunAhahahahahsh halaydan doğuma gidermişsinvalla doğurmak istemeyen kıpraşmasın kızlar. Kaç tane doğum hikayesi dinlediysem yok cam sildim, yok tezgaha çıktım dolap düzelttimlerden sonra başlamış. Ha normal doğurabilecek olsam merdiven bile çıkardım 3er 5er o ayrı
GünaydınTerlik - LC WAIKIKI - 329,99 TL
Bej Tek Bantlı Kadın Terlik size özel indirim, taksit ve kapıda ödeme avantajlarıyla LCW'de! Hemen online alışveriş yap, ürün kapına gelsin! - S2CT10Z8-CR8www.lcwaikiki.com
Bugün aldım cnm hastane için. çok rahat ve duruşu da çok güzel. Doğum sonrasında evde yada plajda falan da giyilebilir
Günaydın dereGünaydın kızlarsizde bebek hareketleri nasıl sürekli hareket ediyorlarmı ? Ya sanki dünden beri benimki çok sakin ufak ufak hissediyorum hareketlerini
Hareket ediyor ama eski sertlikte değil gibi belki de yeri daraldığı içindirGünaydın dere
Bazen arka tarafamı geçiyorlar napıyorlarsa hareketleri yavaşlıyor... Genel olarak sürekli hareketli arada azalıyor..
Eeee birde kocaman oldular, yerleri daraldı iyice zor hareket ediyor tosbikler :)
Amin, inşallah kuzumHareket ediyor ama eski sertlikte değil gibi belki de yeri daraldığı içindir
İnşallah sağlıklı sıhhatli kucağımıza alalım sağlıklıca büyütelim
37den sonra sıkıntı olmuyor diye biliyorum. krem ya da yağ kullanıyor musun? Vücut çatlarken kaşıntı yapar ben de kaşındığım her an yağ sürüyorum şükür hiç çatlağım da yok yağ sürünce de hemen geçiyor kaşıntımBebiş de küçük aslında 35. Hafta 2300 idi sanırım. Ay valla ne zaman derse o zaman yapıcam artık geç döllenmem var 1 hafta ama bu memleketteki doktor hiç onu kale almadı bebek iyi olursa isteyeceğim zaten doğumu. Bu ara biraz kaşıntılarım var psikolojik mi bilmiyorum karaciğer enzimlerine baktırdım normal çıktı ama bilemiyorum kuzum
Kaçıncı haftadan sonra artık doğsa da problem olmuyor acaba kritik hafta kaç biliyor musunuz kızlar?
Hareket ettikçe tuvalete gidiyorum ben yaGünaydın kızlarsizde bebek hareketleri nasıl sürekli hareket ediyorlarmı ? Ya sanki dünden beri benimki çok sakin ufak ufak hissediyorum hareketlerini
Amaaan emzirirken veriririz yaaaa diye güldüğüm yeni doğum yapan arkadaşlarım da bunu demiştiEvet aslında doğumda kilo kaybı illaki olmak zorunda sonrası aslında kritik. Emzirme döneminde süt olsun diye kalorili şeyler yemediğimiz sürece vücut toparlanacaktır çünkü emzirmede oturduğumuz yerden kalori kaybı yaşayacağız. Fırsatı kullanmak lazım bol su dinlenme uyku mutluluk
Kullanmıyordum dün sürdüm nasıl olacak bakayım diye ama sadece belli yerlerim değil tüm vücudum kaşınıyor benim bir süre takipte olacağım bakalım dün kan verdim değerler normaldi 5 gün sonra tekrar vereceğim ondan sonra da 5 gün sonra doktor kontrolüm var bu arada da hareket kontrolü yapıyorum canım37den sonra sıkıntı olmuyor diye biliyorum. krem ya da yağ kullanıyor musun? Vücut çatlarken kaşıntı yapar ben de kaşındığım her an yağ sürüyorum şükür hiç çatlağım da yok yağ sürünce de hemen geçiyor kaşıntım
Ay benimki çok hareketli bazen öyle bi vuruyor ya da bi hareket yapıyor ki ‘ay’diye bağırmamla yanımdakilerin aklını alıyorumGünaydın kızlarsizde bebek hareketleri nasıl sürekli hareket ediyorlarmı ? Ya sanki dünden beri benimki çok sakin ufak ufak hissediyorum hareketlerini
Ben de ufak ufak hissediyorum zaten çok ufakken de ultrasonda uyurdu minnoşGünaydın kızlarsizde bebek hareketleri nasıl sürekli hareket ediyorlarmı ? Ya sanki dünden beri benimki çok sakin ufak ufak hissediyorum hareketlerini
Benimki de öyle canım, ultrasonda hep uyuduğu için sormuştum doktora. Tercihi bu şekilde, bir sorun yok dedi. Hiç öyle dalga dalga olmadı karnım, sadece geriniyor ya da bi tarafa yığılıyor bazen o zaman tek taraf daha şiş gibi oluyor. Hatta hareket hissediyorum eşime koş diyorum; elini koyuyor dürtüyoruz falan yokBen de ufak ufak hissediyorum zaten çok ufakken de ultrasonda uyurdu minnoşçok merak ediyorum göbeğim böyle inip çıkacak mı balık gibi ordan oraya gidiyor gibi videolar var ya 34e girdik benim öyle bir durum olmadı neredeyse hiç, özellikle ileriki haftalardaki kızlar sizde de böyle bir durum var mı hatta cinsiyete göre de değişiyor mu acaba?
Kafası aşağıda artık onun da etkisi vardır belki çok hereketlenemiyor
Oy oy oyyy tercihlere bak senBenimki de öyle canım, ultrasonda hep uyuduğu için sormuştum doktora. Tercihi bu şekilde, bir sorun yok dedi. Hiç öyle dalga dalga olmadı karnım, sadece geriniyor ya da bi tarafa yığılıyor bazen o zaman tek taraf daha şiş gibi oluyor. Hatta hareket hissediyorum eşime koş diyorum; elini koyuyor dürtüyoruz falan yok
Ben yaşıyorum bunuBen de ufak ufak hissediyorum zaten çok ufakken de ultrasonda uyurdu minnoşçok merak ediyorum göbeğim böyle inip çıkacak mı balık gibi ordan oraya gidiyor gibi videolar var ya 34e girdik benim öyle bir durum olmadı neredeyse hiç, özellikle ileriki haftalardaki kızlar sizde de böyle bir durum var mı hatta cinsiyete göre de değişiyor mu acaba?
Kafası aşağıda artık onun da etkisi vardır belki çok hereketlenemiyor
Ay balııım maşallahBen yaşıyorum bunuBeyimiz 24-25 haftalarda ancak hareketlerini hissettirdi ama şimdi o dalgalanmalar oluyor kaydığını hissediyorum bir de sanki bazen bacak bacak üstüne atıyor da ayakları kayıp bana çarpıyormuş gibi oluyor