- 1 Mayıs 2015
- 1.102
- 3.016
- Konu Sahibi -C-A-N-A-N-
- #5.381
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Valla mümkünse böyle devam etsin annenin sıkıntıları var çünkü her an her şey olabilir ne kadar hareket o kadar iyi bizim içinAy balııım maşallah zaten ayakları karnına çekilmiş çapraz duruyorlarmış muhtemelen senin bey ayakları değiştirirken arada 3-5 tepikle annemi dürteyim de sevinsin diyordur
Hadi bakalım, en zor kısım başlamak. O eşiği geçtiğine göre devamı gelir. Ay senin kız o kadar beklerse haziranın sonuna ilerliyor, yengeç oluyorŞükür ki sonunda yerimden kalkıp minnoşun kıyafetlerini yıkamaya attım az önce, kıyafetleri ayırırken az biraz duygusal anlar yaşadık bakalım hastane çantam kaç hafta içinde hazır olacak anacığına çekersin de erteler erteler zamanında gelirsin inşallah a minnoş kızım
Zoru atlattık diyorsun gugubim Çevremde çok çok yengeç var ailelerde, bir tarafım yengeç isterken bir yanım istemiyor. Benim de yükselenim ikizler keyiflenince susmuyorum ondan bizim minnoş sınırda gibi bakalım ne olacak, merhametli şefkatli hayırlı evlat olsunlarHadi bakalım, en zor kısım başlamak. O eşiği geçtiğine göre devamı gelir. Ay senin kız o kadar beklerse haziranın sonuna ilerliyor, yengeç oluyor
Benim eskiden dönebiliyordu karnım bir tarafa şişiyordu ama şimdi hafif tekmelerini hissediyorum sadece benimki daha dönmemiş yan yatıyorBen de ufak ufak hissediyorum zaten çok ufakken de ultrasonda uyurdu minnoş çok merak ediyorum göbeğim böyle inip çıkacak mı balık gibi ordan oraya gidiyor gibi videolar var ya 34e girdik benim öyle bir durum olmadı neredeyse hiç, özellikle ileriki haftalardaki kızlar sizde de böyle bir durum var mı hatta cinsiyete göre de değişiyor mu acaba?
Kafası aşağıda artık onun da etkisi vardır belki çok hereketlenemiyor
Evet canım hareketleri eskiye göre biraz azalmaya başladı sıkıntı olmasın da bebişlerde gerisi hiç önemki değilHareket ettikçe tuvalete gidiyorum ben ya gece bile sağa sola dönerken baskısından mıdır nedir tuvalete kaldırıyor beni, ama hareketleri genel olarak yavaşladı e malum yerleri daraldı
Tabi tabi en zoru bitti, mis gibi seve okşaya konuşa konuşa yerleştirmek kaldı. Ahh amin canımm burç işin şakası tabi, ne zaman gelmek onlar için hayırlıysa o zaman gelsinler.Zoru atlattık diyorsun gugubim Çevremde çok çok yengeç var ailelerde, bir tarafım yengeç isterken bir yanım istemiyor. Benim de yükselenim ikizler keyiflenince susmuyorum ondan bizim minnoş sınırda gibi bakalım ne olacak, merhametli şefkatli hayırlı evlat olsunlar
Valla öyle bir gelsinler de hayırlısıylaEvet canım hareketleri eskiye göre biraz azalmaya başladı sıkıntı olmasın da bebişlerde gerisi hiç önemki değil
Ben ikizlerim İkizler annenin İkizler çocuğu olacak galiba çok isterimTabi tabi en zoru bitti, mis gibi seve okşaya konuşa konuşa yerleştirmek kaldı. Ahh amin canımm burç işin şakası tabi, ne zaman gelmek onlar için hayırlıysa o zaman gelsinler.
Oyyy artık büyüdüler ya bugun şişlik kısmını bende çokça hissediyorumBenim eskiden dönebiliyordu karnım bir tarafa şişiyordu ama şimdi hafif tekmelerini hissediyorum sadece benimki daha dönmemiş yan yatıyor
Amiiiin canım hepsi inşallah daha dolabı gelmedi, mobilya işini de ertelemiştik ama yıkadım konsol dolabım duruyor minnoşun odasında içini boşaltıp oraya koyacağım sonra alır alır dizerim artık kıyafetlerini boyutlarına göre ayırdım küçüklerden başladım ben ilk etapta giyilecekleri yıkayayım bitsin sonra da diğerlerine geçerim dedimTabi tabi en zoru bitti, mis gibi seve okşaya konuşa konuşa yerleştirmek kaldı. Ahh amin canımm burç işin şakası tabi, ne zaman gelmek onlar için hayırlıysa o zaman gelsinler.
Belkide bennn
basiliferd 'de vardı ama magnezyum eksiliğinden çok oluyor benimde geçen ay oluyordu. Şükür geçti kalmadı hafif seyrediyorsa normal bence bu dönemMesajı bulamadım dün bir arkadaş parmaklarındaki uyuşukluktan bahsetmişti. Bu sabah bende de var ucu sızlıyor. Neden acaba olağan bir durum mu?
Anlattım ama 39+ dan önce almam dedi bende tam bı gün versin istiyorum bklm inslalh bu cuma kontrolum var ilk kez nst ye gircem hayırlısıyla geçsin günlerimizDoktora durumu anlatsan gün vermez mi
Benim de aynı canım. 2 haziran doğumgünüm. Aynı gün bile olabilirBen ikizlerim İkizler annenin İkizler çocuğu olacak galiba çok isterim
Ay benim de yok. O kadar kararsızım ki nasıl bir şey yaptırsam ama artık karar vermem lazım, çok şey beğendim aslında da seçemiyorumBizim yarın muayenemiz var. Bakalım ne kadar olmuşuz Bu arada kapı süsleri hazır mı? Ben terzi usulü kendi söküğümü dikemedim
Beeen sabahları çok oluyor ama gün içinde de geçmiyor yani sağ elimde yok solda var sadece uçları sızlıyor gibi aynı, magnezyum eksikliğindenmiş canım olağanmışMesajı bulamadım dün bir arkadaş parmaklarındaki uyuşukluktan bahsetmişti. Bu sabah bende de var ucu sızlıyor. Neden acaba olağan bir durum mu?
Kapı süsü, hediyelik mini sprey kolonya ve çikolatalarım hazır. İsimli Yastığımız yapılıyor. Hediyelik bir şey daha yaptırmak istiyordum tıkandım aklıma bir şey gelmiyor sen yine kendine yapabilirsin zamanın var ama kızlar yapım aşaması için süre lazım, karar verin yetişmeyebilir. Mesela benim yastık punch, sipariş sonrası 30 günde teslimBizim yarın muayenemiz var. Bakalım ne kadar olmuşuz Bu arada kapı süsleri hazır mı? Ben terzi usulü kendi söküğümü dikemedim