2022 ikizler burcu anneleri

Ay benim de yok. O kadar kararsızım ki nasıl bir şey yaptırsam ama artık karar vermem lazım, çok şey beğendim aslında da seçemiyorum
Yetişir mi ki artık çok zor ya.
Ben kendime bı isimlik yaptım sonra dedim bu çok büyük oldu bunu odasina yaparım ışıklı. Sonra başka yaptım. Dedim kenarına çiçek aralara inci koyarım

Bende kolonya yaptım. O son dakika aklıma geldi. Trendyol dan aldım 1 günde geldi. Minnak ama olsun Gooseberry link atayım canım belki beğenirsin. Çikolata;lavanta kesesi; bir de magnet var yeter sanırım Bir de dedim bebek kurabiyesi yapsam mı şeker hamuru ile bilemedim

Kolonya Şişesi

heytuvba var ya insta fenomeni o da aynı şeyleri söylemişti doğumdan sonra

Günaydın kızlar sizde bebek hareketleri nasıl sürekli hareket ediyorlarmı ? Ya sanki dünden beri benimki çok sakin ufak ufak hissediyorum hareketlerini
benim bugün çok sakindi dün gece çıkardım onun etkisi var muhtemelen çalışırken bi baktım hiç hareket farketmemişim

sonra bi anda sesli şekilde konuşmaya başladım hareketlendi, sonra hareketli şarkı açtım bi yandan oturduğum yerde dans ettim bi yandan sesli şekilde ben de söyledim, baktım o da kıpırdanmaya başladı

aynen öyle oluyo ya popoyu ya kafayı dayıyo benim de, bir de hıçkırıklarında çok zıplıyo karnım

Benim de aynı canım. 2 haziran doğumgünüm. Aynı gün bile olabilir
Kendi doğum günümüze denk gelse ne güzel olur benim de 19 Haziran yakın aslında birkaç gün var ama tutturmak imkansız sezaryen olmadığı sürece sen gün almış mıydın gugubi hep unuttum onu

Oy maşallah ben kapı süsü hariç ailelere vermelik gökkuşağı magnetinden yaptıracağım muhtemelen. Gurbette olunca gelenim gidenim mininum olacağından pek bir şşey yaptırmayı düşünmüyorum ama çikolata da güzel oluyor

Evet canım hareket de çok etkiliyor bende bu hafta izne ayrıldım evdeyim eskiden okulda hep ses gürültü konuşma seslerime alışmış sanırım sakinlik onu da etkiledi galiba

Günaydııın

bugün yine güzel haberler günü olsun

fridabaci
Keira-
ve ben

kontrol günümüz

benim belki son kontrolüm olabilir bu çook güzel haberler getireceğimiz bir gün olsun
Günaydııınnn ay çok heyecanlıyım, sabah 7 gibi belimden kasığa acayip bir ağrı vurdu dedim eğer o buysa tamam sonra tekrar etmedi fakat aşırı bir vajinal ağrım var sorayım bunları doktora belki yaklaşmıştır doğum

Yaaa ben burdayım istersem yaramaz olabilirim diyor ben ekstra 2 uzun kol 1 kısa kol zıbın koydum. Ama benim doğum haziran ilk haftası olacak şekilde hazırladım çantayı henüz soğuk olur diye hep uzun koydum. Takımlarda da uzun kollu iç zıbın kullanacağım kuşak bağlamalı

Merhaba kızlar
Nasılsınız okudum ama yazamadım bir türlü
Kontrolü olan arkadaşları sabırsızlıkla bekliyorum
Cumartesi yeğenim doğdu sezeryan 39+0 da 3600 gr 52 cm herşey yolundaydı nefes alıp verirken hırıltı geliyor ciğerlerinden diye küveze girdi minnoşum 4. Gün dün akşam üstü verdiler ama burnuna taktıkları hortumlar yüzünü yara yapmış minicik daha öyle görünce çok üzüldüm allah herkesin bebeğini kucağında evine götürmeyi nasip etsin zaten küvez korkum vardı iyice arttı benim hormonlar tavan zaten herşeye ağlayasım geliyor son haftalar yorucu gerçekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…