2022 ikizler burcu anneleri

Evet tam pilatese baslicam diyordum şimdi hicbirsey yapamıyorum neyse artık 36 sonrası prematüre erken doğum vs değil normal diye geçiyor o yüzden 10 gün gün sayıyorum resmen sonra hopla zıpla merdiven in çik la geçecek günlerim hurmaya da başlarım artık günde 3 tane 😂 hayaller bu şekilde bakalım tabi ben doğurdum da yazabilirim her an 😅
Ben cumartesi günü halay çektim 😂😂
Bı ara birşey geldi sancı gibi 😂
Dedim siz devam edin ben çıkıyorum 😂😂

Ben normalde de yazın hep terlik giyerim. Geçirelim ya terlik elbise havadar havadar😍 luvishoestan terlik ve sandalet aldım, giymek için sabırsızlanıyorum ama henüz havası gelmedi😅
Güzel terlik bulan linklesib bizi 🤣şöyle güzel şıkkıdı şıkkıdı terlikler bulalım, çok severim ben de🥰 bebişler de kanguruda ya da pusette oh mis yaz hayalleri de kuruldu 🥰

Ay nasııııl halay yapman kuzum daha erken 🙈 Yakın arkadaşım da artık doğsun diye mezdeke açıp oynamıştı o gecenin sabahı bebeğini kucağına aldı 🤭🥰 olur da bebeler nazlanırsa mezdeke halay açarız artık burada 🤭

Ay çok güldüm gerçekten sanırım gecikirse benimde öyle olur burda çok düğün var dugundede oynarken siz devam edin ben bı doğurup gelicem derim yani😅😅😅

Ah annelik bir çok şeye hoşnutlukla katlanıyoruz geçen bir arkadaşım demişti de ilginç gelmişti, erkekler hamilelikte bizim yaşadıklarımızı yaşasa bebeklerinden soğuyabilir ama biz daha çok bağlanıyoruz onlara değil bize verilmiş bu özellik diye 🤭😊
O minik tekmeciklerin bizi sevinçten uçurması minicik bedenlerini düşünmek annelik delilik dedikleri herhalde. Çok güzel o his bin şükür 😊
Benim lavman olayını yeni öğrenmem 🙈 ama lavman mantığını biliyorum açıkçası bana da yapılmasını isterim doğum anı ve hemen sonrası o an o işlemlerle asla uğraşmak istemem hatta bir sonraki gidişimde unutmazsam sorayım hastanede yapılıyor mu diye 😊

Bence de doğumdan sonra balon gibi sönüyormuşuz öyle diyorlar 🧸😃😃
Lavmanı her hastane yapmıyormuş, ben de soracağım ve isteyeceğim. Rahim ameliyatımdan önce yaptırmıştım, baya rahatlatıcı oluyor, bir de onunla uğraşmamıştım😂😂 hatta ben sondayı çıkarmalarını da hiç istememiştim, yattığım yerden yapmak çok rahattı😂😂 ah katlanılmaz mı ya ne olacak saniyelik dakikalık acılar ağrılar, kokusunu duymak her şeye değer eminim. Doğumdan sonra inşallah söneriz ama mümkünse sarkmasak😂

Kızlar kontrolden çıktık bebis 2 kilo olmus, suyu falan gayet iyi. Bebek büyük bir bebek haberin olsun dedi😂😂 nts bagladı ilk defa bende çişim varken girdim biraz sancı gözüktü doktora da söyledim bisi olmaz zaten önlem olsun diye bakıyoruz gayet iyi dedi. Raporu da aldım ohh mis gibi Mayısın sonu gel dedi bilmiyor ki artık devlet hastanesine gideceğim😁 bizde böyle
Maşallah bebişe🧿🧿daha hızlı büyüyorlar artık 🥰gözün aydın canım
Merhaba bende bugün doktora gittim artık her hafta gidiyorum zaten K kdv benimde ilk idefa alttan muayene yaptı bı prop gibi bişey koydu azcik incelme var ama rahim ağzı kapalı dedi zaten geçen haftalardada bebek dönüp kanala girdiğinden tahmin ediyordum 10 gün daha içimde tutcam 😂 yani sırt üstü bile yatma sadece yan yat yorulma vs vs dedi bebişim 2.5 kilo olmuş şükür protein alcam diye yumurta yemekten bayilcagim 😀 normalde sanırım geciktirmek için iğne vs yapılıyormuş ama dr müdahale etmek taraftarı değilim dedi bende istemedim açıkçası zaten geri kalan herşey normal gelirse de gelsin yani birde emzirme eğitimi aldım bebeği ilk iki saat içinde emzirme ile 24 saat içinde emzirme arasında çok fark oluyormuş elinde olanlar için iki saat içinde emzirin kızlar ten temasını vs risk olmadığı sürece ısrarla isteyin 👍👍👍
Hayırlı zamanda gelsin inşallah kilosu falan gayet güzel maşallah 🧿🙏

Ahahahahahsh halaydan doğuma gidermişsin😂😂 valla doğurmak istemeyen kıpraşmasın kızlar. Kaç tane doğum hikayesi dinlediysem yok cam sildim, yok tezgaha çıktım dolap düzelttimlerden sonra başlamış. Ha normal doğurabilecek olsam merdiven bile çıkardım 3er 5er o ayrı😂

Lavmanı her hastane yapmıyormuş, ben de soracağım ve isteyeceğim. Rahim ameliyatımdan önce yaptırmıştım, baya rahatlatıcı oluyor, bir de onunla uğraşmamıştım😂😂 hatta ben sondayı çıkarmalarını da hiç istememiştim, yattığım yerden yapmak çok rahattı😂😂 ah katlanılmaz mı ya ne olacak saniyelik dakikalık acılar ağrılar, kokusunu duymak her şeye değer eminim. Doğumdan sonra inşallah söneriz ama mümkünse sarkmasak😂
Ben de isteyeceğim ya karar verdim şuan rahatlık gerçekten 😃 biri demişti kucağına verdikleri o an cennete düştüm diyeceksin diye her şey unutulur gider, o anı şimdiden düşünmek bile güzel 🥰🥰🥰

Ben de isteyeceğim ya karar verdim şuan rahatlık gerçekten 😃 biri demişti kucağına verdikleri o an cennete düştüm diyeceksin diye her şey unutulur gider, o anı şimdiden düşünmek bile güzel 🥰🥰🥰
Bence de çok güzel isallah hepimize öyle mükemmel olur o bağlanma ve ilk zamanlar ama şöyle bişey var aklınızda olsun birkaç yerde de görüp duydum ilk bebekte daha çok olabiliyormuş o anki hormon stres ve depresyonla bazen anne bebegi garipseyebiliyormus içimdeki o değildi gibi ve zamanla anne alisiyormus bebeğe yani mükemmel bebek wooww ilk görüşte aşk falan da olmazsa şaşırmayın bunu da yaşayan çok varmış en azından yalnız sakın hissetmeyin normal bir durum zamanla geçecektir diyorlar 👍

Bence de çok güzel isallah hepimize öyle mükemmel olur o bağlanma ve ilk zamanlar ama şöyle bişey var aklınızda olsun birkaç yerde de görüp duydum ilk bebekte daha çok olabiliyormuş o anki hormon stres ve depresyonla bazen anne bebegi garipseyebiliyormus içimdeki o değildi gibi ve zamanla anne alisiyormus bebeğe yani mükemmel bebek wooww ilk görüşte aşk falan da olmazsa şaşırmayın bunu da yaşayan çok varmış en azından yalnız sakın hissetmeyin normal bir durum zamanla geçecektir diyorlar 👍
Çok güzel bir noktaya değindin canım. Arzumuz ve hayalimiz o bağlanmanın hemen olması ve uyum yakalamak ama lohusa depresyonu yaşayanlardan en sık duyulan “ben diğer anneler gibi hissedemedim, başedemedim” gibi cümleler. Neler yaşayacağız bilmiyoruz tabiki ama öyle hissedersek de konuşmak paylaşmak en güzeli, en azından burda destek oluruz birbirimize🥰

Bir arkadaşım doğum yaptı. Ben de heyecanla soruyorum tabi. Gördüğün an ne hissettin diye...
Ay şimdi bu bizimle mi gelecek demiş :) 6 ay bebeğe alışma süreci geçirdim diyordu :)
Yaaaa alışılmaz mı minnoş onlar... O minik elleri, ayakları... İnsan 1 dk yanından ayrılmak istemez ki bırak alışmayı :)

Duymuştum bunu olabiliyormuş ağlama krizleri vs normal görülüyor hormon üstüne hormonlara bağlıyız vucut bile balon gibi sönerken duygularımız neyapsın 🤭 hiçbirimiz yaşamaz en güzel bir şekilde atlatır sürecimizi huzurla mutlulukla sarıp sarmalarız yavrularımızı inşallah
Temmuzda lohusa partisi var daha süt partileri şerbet hoşaf partileri oooo 🤣🥰

Sağol kuzum, benim böyle var. Ben ekru gecelik+sabahlık diktiriyorum onun altına uygun aynı renkte bir terlik arıyorum.
Güle güle kullan çok rahat görünüyorlar .... :dondurma: :KK4:

Bugün aldım cnm hastane için. çok rahat ve duruşu da çok güzel. Doğum sonrasında evde yada plajda falan da giyilebilir

Bugün aldım cnm hastane için. çok rahat ve duruşu da çok güzel. Doğum sonrasında evde yada plajda falan da giyilebilir
Güle güle giy canım. Bunlar bu senenin modası zaten. Tüm markalar yapmış😍

Tabiki yazarım canım. Bebeğin kilosu iyiyse ondan erkene çekmiştir. Benim de takvimde 15 haziran sonrası ama sezaryen için 6 hazirana tamam demişti, bakalım bu kez kesinleşecek mi😌

Neyse ki kısacık süren bir işlem, beklemediğin bir anda yapılınca da insan bi ürker. Bunun daha kolay bir yolu olsa keşke😅 lavmanı var, epidurali var, spinali var… bebişler için neler yaşayacağız bakalım
Bebiş de küçük aslında 35. Hafta 2300 idi sanırım. Ay valla ne zaman derse o zaman yapıcam artık geç döllenmem var 1 hafta ama bu memleketteki doktor hiç onu kale almadı bebek iyi olursa isteyeceğim zaten doğumu. Bu ara biraz kaşıntılarım var psikolojik mi bilmiyorum karaciğer enzimlerine baktırdım normal çıktı ama bilemiyorum kuzum 🤷‍♀️

Kaçıncı haftadan sonra artık doğsa da problem olmuyor acaba kritik hafta kaç biliyor musunuz kızlar?

Bebiş de küçük aslında 35. Hafta 2300 idi sanırım. Ay valla ne zaman derse o zaman yapıcam artık geç döllenmem var 1 hafta ama bu memleketteki doktor hiç onu kale almadı bebek iyi olursa isteyeceğim zaten doğumu. Bu ara biraz kaşıntılarım var psikolojik mi bilmiyorum karaciğer enzimlerine baktırdım normal çıktı ama bilemiyorum kuzum 🤷‍♀️

Kaçıncı haftadan sonra artık doğsa da problem olmuyor acaba kritik hafta kaç biliyor musunuz kızlar?
36. Hafta sonrası normalmis canım benim doktorumun söylediğine göre tabi kilo sağlık ekstra başka birşey yoksa

Bence de doğumdan sonra balon gibi sönüyormuşuz öyle diyorlar 🧸😃😃
Evet aslında doğumda kilo kaybı illaki olmak zorunda sonrası aslında kritik. Emzirme döneminde süt olsun diye kalorili şeyler yemediğimiz sürece vücut toparlanacaktır çünkü emzirmede oturduğumuz yerden kalori kaybı yaşayacağız. Fırsatı kullanmak lazım bol su dinlenme uyku mutluluk😊🌼

X