2022 ikizler burcu anneleri

Ben 23 nisanda şahane bir hava yakaladım dış çekim yaptırmıştım😬 her gün konuşuyoruz inşallah hiç kopmayız da bebekleri burda hep birlikte büyütürüz. Ekleşelim canım msj atıyorum.
Ben de gördüm ama yüzünü değil de böyle kare kare olay görüyorum, bir tanesinde emziriyordum, birinde müslin bez arıyordum kucağımdaydı gibi. Analık is loading😅😅😅 sen nasıl gördün?
Ben de net görmedim.. En son normal doğumla doğurduğumu gördüm :)
Bi de emziriyoken görmüştüm... Hiç net görmedim tosuncuğu :)
Artık 1 ay sonra görücez yaramazları :)

Hiç belli değil benim doğum şekli doktor bir şey söylemedi dönmezse bakarız gibisinden konuştu ayak üstü 🙈
Araba arttı zaten alıcaktık kartlar dolu malum yer açılsın diye bekliyorduk bakalım 🙈
Park yatakta alabilirsin eğer beğenirsen ben park yatak düşünüyordum saolsun kız kardeşim aldı altına aparat takınca beşik gibi sallanıyorda 😍 Elele madre park yatak
Daha vakit var ilerleyen zamanlarda netleşir kuzu...

Ah evet her şey her gün pahalanıyor. Allah kolaylık versin. Aldıkça alasımız bitmiyor ki bi de :)

Park beşik bi kaç yerde bakmıştım ama pek hoş değildi baktıklarım. Senin dediğine bakayım....

Ben 1 ahşap anne yanı, 1 de park yatak aldım. İkisi de içime çok sindi canım. Linkliyorum. Daha da minik olabilen bir şey düşünürsen rollercoaster rollercoaster ın aldığını çok beğenmiştim.

Yoyko Exclusive Comfort 8 in 1 Anne Yanı Park Yatak Oyun Parkı Koyu Gri 70 x 110 cm
Sağol kuzum attığın linkleri inceliyorum...

İkiside şık görünüyor :spor: :dondurma:

Kızlar kontrolden çıktık bebis 2 kilo olmus, suyu falan gayet iyi. Bebek büyük bir bebek haberin olsun dedi😂😂 nts bagladı ilk defa bende çişim varken girdim biraz sancı gözüktü doktora da söyledim bisi olmaz zaten önlem olsun diye bakıyoruz gayet iyi dedi. Raporu da aldım ohh mis gibi Mayısın sonu gel dedi bilmiyor ki artık devlet hastanesine gideceğim😁 bizde böyle

Merhaba bende bugün doktora gittim artık her hafta gidiyorum zaten K kdv benimde ilk idefa alttan muayene yaptı bı prop gibi bişey koydu azcik incelme var ama rahim ağzı kapalı dedi zaten geçen haftalardada bebek dönüp kanala girdiğinden tahmin ediyordum 10 gün daha içimde tutcam 😂 yani sırt üstü bile yatma sadece yan yat yorulma vs vs dedi bebişim 2.5 kilo olmuş şükür protein alcam diye yumurta yemekten bayilcagim 😀 normalde sanırım geciktirmek için iğne vs yapılıyormuş ama dr müdahale etmek taraftarı değilim dedi bende istemedim açıkçası zaten geri kalan herşey normal gelirse de gelsin yani birde emzirme eğitimi aldım bebeği ilk iki saat içinde emzirme ile 24 saat içinde emzirme arasında çok fark oluyormuş elinde olanlar için iki saat içinde emzirin kızlar ten temasını vs risk olmadığı sürece ısrarla isteyin 👍👍👍

Geceleri bazen zor oluyor... Özellikle mide olayı olursa.... Dönmek peki.... insanı nasıl yoruyor :)
Onun dışında iyiyim. Dün foto çekimi yaptırdık kocaman karnımla :) havalar hep yağmurlu olduğu için stüdyoda oldu...
Bir de doğumda hastaneye gelecek, sonra hepsi bir albüm olacak....

Enteresan biçimde hiç korkmuyorum :)
Sadece merak ediyorum, nasıl olacak diye :) Normal mi? Sezeryan mı? diye....
Bakalım yarın ya da çrş günü doktora gideceğim, bakalım ne diycek ....
Şu çatı muayenesi olayı da bir tuhaf, arkadaşlar elini sokup orayı kurcalıyor diyorlar :) O my got.....

Ama senin de çok az kaldıııııı.... Sonrası beni de düşündürüyor? Bebişe güzel güzel bakarız inş. Allah'ın izniyle.....
çekim olayını aradan çıkarman harika olmuş, böylece hastanede de kim çekecek derdi aradan çıkmış oldu🥳

Mide yanması arada hafif hafif beni de yokladı bu hafta. 1 kere rabelis, 1 kere gaviscon içtim şimdilik iyiyim. Ama gerçekten artık hareket etmek de yatmak da ayrı yoruyor.
Ohhh şahane olmuş, hatıra mis gibi🥰🥰🥰 bebiklere bak sen burdaydın diye anlatırız gösterip🥲🥲
Çatı muayenesi bana hiç yapılmayacak, merak ediyorum o yüzden. henüz kimse deneyimlemedi dimi grupta? Senin deneyimlerini dinleriz canım. Kendini kasmamaya ve nefes almaya odaklanınca hızlıca olup bitiyor sanki o şekilde kontroller.
Bi doğsunlar da sağlıkla, elimizden gelenin en iyisini yapacağımıza eminim 🥹
ben de mide için pantpasla hayata tutunmaya çalışıyorum 😂

Kızlar kontrolden çıktık bebis 2 kilo olmus, suyu falan gayet iyi. Bebek büyük bir bebek haberin olsun dedi😂😂 nts bagladı ilk defa bende çişim varken girdim biraz sancı gözüktü doktora da söyledim bisi olmaz zaten önlem olsun diye bakıyoruz gayet iyi dedi. Raporu da aldım ohh mis gibi Mayısın sonu gel dedi bilmiyor ki artık devlet hastanesine gideceğim😁 bizde böyle
Gözün aydın canım, oh sen de izinlendin🥰 her şey su gibi yolunda aksın gitsin senin için, inşallah devlette de iyi ebelere ve doktora denk gelirsin🍀
Merhaba bende bugün doktora gittim artık her hafta gidiyorum zaten K kdv benimde ilk idefa alttan muayene yaptı bı prop gibi bişey koydu azcik incelme var ama rahim ağzı kapalı dedi zaten geçen haftalardada bebek dönüp kanala girdiğinden tahmin ediyordum 10 gün daha içimde tutcam 😂 yani sırt üstü bile yatma sadece yan yat yorulma vs vs dedi bebişim 2.5 kilo olmuş şükür protein alcam diye yumurta yemekten bayilcagim 😀 normalde sanırım geciktirmek için iğne vs yapılıyormuş ama dr müdahale etmek taraftarı değilim dedi bende istemedim açıkçası zaten geri kalan herşey normal gelirse de gelsin yani birde emzirme eğitimi aldım bebeği ilk iki saat içinde emzirme ile 24 saat içinde emzirme arasında çok fark oluyormuş elinde olanlar için iki saat içinde emzirin kızlar ten temasını vs risk olmadığı sürece ısrarla isteyin 👍👍👍
Ayyy Esra biz seninle çok yakınız, benim de cts randevum, demek 2,5 kg olmuş🥲 ben beklesin istiyorum 6 hazirana kadar, inşallah sancı mancı olmaz. Senin normal doğumsa vücudun kendini hazırlaması süper🧿

Ben 1 ahşap anne yanı, 1 de park yatak aldım. İkisi de içime çok sindi canım. Linkliyorum. Daha da minik olabilen bir şey düşünürsen rollercoaster rollercoaster ın aldığını çok beğenmiştim.

Yoyko Exclusive Comfort 8 in 1 Anne Yanı Park Yatak Oyun Parkı Koyu Gri 70 x 110 cm
benim aldığımı düşünüyosan şöyle biraz detay vereyim aynısından Canan da aldı

ikimizde de parçaları hatalı geldi ama çok ilgililer, hatalı parça yerine hemen yeni parça gönderdiler✌️

iyice enine boyuna düşün öyle karar ver kuzum 😇

ohh rapora çok sevindim süper haber🧡

minnoşa da maşallah 🧿

Gözün aydın canım, oh sen de izinlendin🥰 her şey su gibi yolunda aksın gitsin senin için, inşallah devlette de iyi ebelere ve doktora denk gelirsin🍀

Ayyy Esra biz seninle çok yakınız, benim de cts randevum, demek 2,5 kg olmuş🥲 ben beklesin istiyorum 6 hazirana kadar, inşallah sancı mancı olmaz. Senin normal doğumsa vücudun kendini hazırlaması süper🧿
Evet canım isallah normal olur yani bana sormadı Dr ama ben öyle istiyorum sanırım oda öyle istiyor 😂 birde açıkçası 40 haftayı geçirmek ya da 4 kiloyu geçirmekten korktuğum için ( sezeryandan çok korkuyorum ) bilinçaltı olarak erken gelmesi bana daha iyi olacak ya 36 dan sonra sağlıgı yerinde olsun gelsin yani 😃

Bakalım ne diyecek doktorun sana canım seninle aynı sayılırız benimde 30 Mayıs- 5 Haziran haftası dedi bana biraz erken geldi bana söylediği tarih çünkü benim 4-5 gün kadar geç döllenmem var senden haber bekliyorum yaz tamam mı ☺️🥰

Maşallah🌼🌼 ben de çarşamba gideceğim. Sezaryen için gün verir belki. Sizinle aynıyız. 10 gün içimde tutacağım derken neyi kastettiniz? Benimki de dönmüştü 10 gün önce 2350 gr dı.

Maşallah🌼🌼 ben de çarşamba gideceğim. Sezaryen için gün verir belki. Sizinle aynıyız. 10 gün içimde tutacağım derken neyi kastettiniz? Benimki de dönmüştü 10 gün önce 2350 gr dı.
Tesekkur ederim 🙏🙏Yani doğumu tetikleyecek birşey yapmamam gerekiyormus vücut anneyi korumak için direk dışarı atar bebeği dedi yorulmak hareketler vs o yüzden bende ona içimde tutucam diyorum çünkü benim bebek döndüğü gibi kanala girip ilerlemişti biraz iki hafta önce sanırım o yüzden erken doğum riskim vardı hep şimdi doğurmamak için sonra da doğurmak için uğraşacağım 😂

Tesekkur ederim 🙏🙏Yani doğumu tetikleyecek birşey yapmamam gerekiyormus vücut anneyi korumak için direk dışarı atar bebeği dedi yorulmak hareketler vs o yüzden bende ona içimde tutucam diyorum çünkü benim bebek döndüğü gibi kanala girip ilerlemişti biraz iki hafta önce sanırım o yüzden erken doğum riskim vardı hep şimdi doğurmamak için sonra da doğurmak için uğraşacağım 😂
Ya evet ben de çok yorulduğum zaman artık daha ciddi hissediyorum vücudumum ağırlığını. Ters yüz etti bu bebeler bizi. 😁 Önce tutmak için çaba sonra tutmamak için 😁 bakalım bana ne diyecek doktor.

Ya evet ben de çok yorulduğum zaman artık daha ciddi hissediyorum vücudumum ağırlığını. Ters yüz etti bu bebeler bizi. 😁 Önce tutmak için çaba sonra tutmamak için 😁 bakalım bana ne diyecek doktor.
Evet tam pilatese baslicam diyordum şimdi hicbirsey yapamıyorum neyse artık 36 sonrası prematüre erken doğum vs değil normal diye geçiyor o yüzden 10 gün gün sayıyorum resmen sonra hopla zıpla merdiven in çik la geçecek günlerim hurmaya da başlarım artık günde 3 tane 😂 hayaller bu şekilde bakalım tabi ben doğurdum da yazabilirim her an 😅

Aman mümkünse bir daha yoklamasın.... Ne fena bir şeymiş aman Allah'ım....

Sende çektirmiştin değil mi... Kuzu instagram var demi, takipleşelim :) O yasak değil sonuçta :)

Çatı muayenesinden çekiniyor insan tabi. Bakalım önce kim tecrübe edecek :) Dediğin gibi henüz yaşayan olmadı sanırsam....

Bir ay sonra lohusa muhabbeti yapacağız :) İnanılmaz :)

Bu arada herkes rüyasında bebişini görüyor.. Ben bir kaç kere gördüm sadece.... Sen görüyor musun kuzu?
Bana 31de yapılan çatı muayenesiymiş bu kadar erken olacağını bilememiştim. Ama iyi ki de çatı muayenesi dememiş muhtemelen daha çok gerilirdim doktorum ebeye yönlendirip açılman var mı diye baksın dedi lekelenme olduğu için ama korktum yani şundan, genelde 37de yapılıyor ve orayı uyarmış oluyor parmak yoluyla ölçüm yaptı ben çok farklı bir şey düşünmüştüm. Bilseydim o çatı muayenesi yaptırmazdım erken diye ama problem olmadı şükür ki ebeye sormuştum sorun olur mu doğumu tetikler mi gibi hayır demişti ama bir daha erken bir şekilde tecrübe etmek istemiyorum ya 🙈🤭

Gözün aydın summer, haberler şahane :nazar:

Maşallah büyümüş minnoş annesi :nazar:
Alttan muayeneyi ne için yaptı Esracım..?
Erken doğma riskimi var? Gerçi 36 dan sonra erken sayılmaz artık ... Yine de birazcık daha beklesin minnoş :spor:

X