2022 ikizler burcu anneleri

Şu sezeryan doğumları görüyorum bebekleri annelerinin üzerine koyuyorlar koklayıp opuyorlar ona dayanamıyorum nazende hayat hikayelerini dinliyorum ona çok etkileniyorum ne kadar kacsamda çıkıyor karşıma eşim yanımda değil tek başımayım doğuma yetisebilcekmi onu düşünüyorum koca 7 ay geçti bir kere görüştük bide nasip olursa doğumda goruscez bu üçüncü sezeryanim ilk defa bu doğumda korkuyorum genel istiyorum Dr belden uyusma öneriyor onun psikolojisi ayrı üstümde normal doğum yapmadım belden istiyorum ki hem sütüm çabuk gelsin hem bebeğimi ilk ben goreyim birazda onun korkusu var üstümde hayırlısıyla geleydi günlerimiz beklemek daha stresli oldu
Ben de az evvel eşimi uğurladım çok buruk hissediyorum bizim uzak değil 5 saatlik yol ama yine de yol yoldur izin almadan gelinmiyor e zaten izin sınırlı doğumdan sonra da lazım olacak😐 dedim doğuma kadar gelme artık çok üzüldüm ama😞 içimden sezaryen olmak geçiyor en azından planlı olsun doğumda bulunsun bari diyorum ama bi yandan da müdahale etmek bebeğe haksızlık mı acaba diyorum çok karışık hisler içerisindeyim🥺 hakkımızda hayırlısı olsun ne diyelim hayat bi yerde🌺
Ya birşey sormak istiyorum bu sezeryanda fazla olan gobusu de kesip daraltamazlar mi 🙈🙈🙈
Valla bunu ben de düşünüyorum hazır almışken bir iki kg yağ da alsalar hiç fena olmaz utanmasam sorucam bunu🙉😅
Selam kızlar uyku durumları nasıl 😴😴 ben uykular haram oldu modundayım ayaklarım bacaklarım belim her 1 yerim ağrıyor zor dalıyorum artik😒😥 sağa yatiyorum sag kaburga sola donuyorum sol kaburga derken tepise tepise uyuyoruz oğluşla
Ben gece ağrıya uyanıyorum kendimi bıraksam ağlarım da diyorum tamam dayan az kaldı diyorum :KK43: geçecek inşallah🤷🏼‍♀️
Herkese selam kızlar uzun süredir bakamıyorum buralara

@nilozgul Canım çok sevindim senin adına eşin için. Sağlıkla birlikte kucaklayın bebeğinizi inşallah 🙏
@kdv Canım geçmiş doğum günün kutlu olsun bir dahakine bebeğinle artık 🥰
Ve herkesin geçmiş bayramı mübarek olsun 😍
Bende bugün memlekette doğum yapacağım doktora gittim. Uzun uzun konuştuk 30 Mayıs- 5 Haziran haftası sezeryan için gün verecek bir sonraki kontrolde boydan ve çatı darlığından maalesef normal doğum olamayacak. Şu an her şey yolunda 33+6 olmuşuz sanırım 37+ larda gelecek sanırım oğlum dünyaya 🤗 erken mi bilemedim ama ☺️😅
balkız ne zamandır aklımdasın bayram girdi hiç bakamadım buralara yazamadım. Nasılsın keyifler nasıl🥳🥳

Ben de az evvel eşimi uğurladım çok buruk hissediyorum bizim uzak değil 5 saatlik yol ama yine de yol yoldur izin almadan gelinmiyor e zaten izin sınırlı doğumdan sonra da lazım olacak😐 dedim doğuma kadar gelme artık çok üzüldüm ama😞 içimden sezaryen olmak geçiyor en azından planlı olsun doğumda bulunsun bari diyorum ama bi yandan da müdahale etmek bebeğe haksızlık mı acaba diyorum çok karışık hisler içerisindeyim🥺 hakkımızda hayırlısı olsun ne diyelim hayat bi yerde🌺

Valla bunu ben de düşünüyorum hazır almışken bir iki kg yağ da alsalar hiç fena olmaz utanmasam sorucam bunu🙉😅

Ben gece ağrıya uyanıyorum kendimi bıraksam ağlarım da diyorum tamam dayan az kaldı diyorum :KK43: geçecek inşallah🤷🏼‍♀️

balkız ne zamandır aklımdasın bayram girdi hiç bakamadım buralara yazamadım. Nasılsın keyifler nasıl🥳🥳
Canım iyiyim şükür sen nasılsın yavaştan gün saymaya başladık artık ağrılar sızılar uğraşıyorum ama sonuç güzel olacak inşallah beklemedeyiz 😅😂 Senin nasıl gidiyor 😍

Canım iyiyim şükür sen nasılsın yavaştan gün saymaya başladık artık ağrılar sızılar uğraşıyorum ama sonuç güzel olacak inşallah beklemedeyiz 😅😂 Senin nasıl gidiyor 😍
İyi diyelim iyi olsun😇 bi gün bomba gibiyim bi gün depresif berbat her şeyden nefret etmece🤓
Gören herkes tadını çıkar bugünlerin diyor🙈 kemik ağrılarıyla bu nasıl mümkün bilemiyorum😅😅

ayy süperr😍 izne çıkan herkese çok seviniyorum🙏

yüzünü görebilmene de çok sevindim biz bu haftalarda artık kameralara sığdıramıyoruz tontikleri 😂
Bizim kız canı isteyince gösteriyor tam karnıma yaslamış yüzünü doktorda yakaladı yandan da olsa gördük ağzını açıp kapatıyordu şapşik 💗

İyi diyelim iyi olsun😇 bi gün bomba gibiyim bi gün depresif berbat her şeyden nefret etmece🤓
Gören herkes tadını çıkar bugünlerin diyor🙈 kemik ağrılarıyla bu nasıl mümkün bilemiyorum😅😅
Ahh ahh o ağrıları hiç sorma otursam oturamıyorum ayakta dursam o hiç mümkün değil 😅 bitse de gitsek modundayım ama bir yandan da bebiş çıkınca boşluk hissedeceğim hareketleri falan 😂 değişik duygular içerisindeyim 😅😂

Başında zaten anestezi uzmanı oluyor canım, acı hissetme olmaz da dokununca falan sallanıyorsun ya orda panik olursan hemen müdahale ederler. Bir de ben panik yapıyorum beni konuşturun diyorum, sen de diyebilirsin kafanı dağıtsınlar

Ohhh şükür. Gerçekten mucize devlette randevu bulmak😅 bundan sonra az kaldı zaten orda her gittiğinde yeni randevunu verirler heralde
Konuşma fikri güzelmiş 😁 çenem düşüktür

Tekirdağ’da bir ara bizde bulunduk oralarda çok güzeldi bende isterim orada çalışmak ☺️ Sınıfına göre değişiyor olabilir kaydırma olma durumu Urfa’da da Suriye’ye girenler vardı çünkü bildiğim kadarıyla. Rabbim ayaklarına taş değdirmesin inşallah 🙏
Amin aminn rabbim can sağlığı versin hepsine bekleriz yolunu 5 yıl oldu ayrı kalali artık evli payı unuttuk 😒

Allah kavuştursun sizide canım Türkiye'de olsa bı şekilde yetişir benimki ama Suriye'de olunca zor ha diyince gelemiyor izin alsa bile bide Dr günde vermiyor en az bir ay önceden iznini yazdirmasi lazimki Türkiye'deki birliğine gelip orda bekleyecek seninde hakkında hayırlısı olsun normal doğum da sıkıntı birden geliyor sancı aynı gün bile çıksa bebek babasından hızlı gelebilir 😁 insallh hepimiz doğumhaneye eslerimizle gideriz

Allah kavuştursun sizide canım Türkiye'de olsa bı şekilde yetişir benimki ama Suriye'de olunca zor ha diyince gelemiyor izin alsa bile bide Dr günde vermiyor en az bir ay önceden iznini yazdirmasi lazimki Türkiye'deki birliğine gelip orda bekleyecek seninde hakkında hayırlısı olsun normal doğum da sıkıntı birden geliyor sancı aynı gün bile çıksa bebek babasından hızlı gelebilir 😁 insallh hepimiz doğumhaneye eslerimizle gideriz
Doktora durumu anlatsan gün vermez mi🙉

Evet canım aynen 2 saattir uyuyamiyorum belim bacaklarım acayip huzursuz hayırlısıyla kavuşalım bebelerimize 🙏🙏🙏

X